0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar inanın kafayı yemek üzereyim 29 aylik oğlum ve 1 yaşındaki kızım var.Oglum 17 aylik dan beri yani kızım doğduğundan beri kıza yapmadığını bırakmıyor.Bagirmamak için yemin ediyorum ama ertesi gün yine aynı, sürekli kardeşinin kafasına bir şeyler fırlatıyor, elinden oyuncağını alıyor, elini ayağını ısırıyor, kafasını yere itiyor ,daha neler neler, kızın iki gözü iki çeşme, bugün ilk defa dedim kıza eziyet etmedi diye akşam üstü kafasına koca kamyonu fırlattı yapma oğlum dedim bu sefer  şişe fırlattı kız zırıl zıril ağlıyor, yine bağırdım, inanın yoruldum çok yoruldum ne yapacağımız bilmiyorum dua okuyorum ,şuan  kızı emzirdigim için ilaç kullanamıyorum kafayı iyice sıyırdım, çocuğa hergun bağırmaktan nefret ettiğim halde bağırıyorum. Artık kendime engel olamıyorum.

2 Cevaplar

+2 oy
(5,052 puan) tarafından
Oğlun daha bebek olduğu için olabilir mi? Küçücük çocuklarda mantık aramayın onlar sadece haz ilkesine göre yaşar. Anne aç mı yorgun mu hava sıcak mı soğuk mu bilmez canı ne yapmak istiyorsa onu yapar. Oğlunuz şiddet yanlısı bir insan olacak o nedenle ona bağırmayı şiddeti öğretmeyin hatta bu yönünü merhametle sevgi ile törpüleyin. Siz bağırdıkça yalnızlaşıyor isyan ediyor ve asileşiyor. İlla ilaç kullanılmaz her tedavide terapi alıp nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. 
(5,471 puan) tarafından
Bu kadar haklı olmak seni yormuyor mu? :)
(5,052 puan) tarafından
Faydamız olursa ne mutlu :)
-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Maalesef ikisi de bebek destek lazım yoksa zor
(13 puan) tarafından
Kimse yok ,çok yoruluyorum o dert değil, tek derdim oğlumun kıza ettiği eziyet ,kız sürekli ağlıyor.vicdan azabı çekiyorum,ağlamaktan da yoruldum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 494 göst.
18 Haziran 2023 Aile kategorisinde Aytu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
18 Haziran 2023 Aile kategorisinde Aytu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.

401,074 soru