0 oy
226 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Minicty diye bir çocuk kıyafeti satan mağaza var internette ne kadar güvenilir alışveriş yapan oldu mu memnun kaldınız mı ürünler nasıl çok uygun o yüzden guvenemedim sizler içimi rahatlatın oğlum olacak onun için kızım için alışveriş yapmak istiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(11,210 puan) tarafından
Evet güvenilir kalıpları dar sadece
tarafından
Teşekkürler canım ya biraz büyük mü almam gerekiyor
(11,210 puan) tarafından
Evet canım ben yenidoğan bir kıyafet almıştım yenidoğmuş bebeğime dar gelmişti sen düşün 3 kilo 48 cm bebeğe :)
tarafından
Aaa neden ki böyle yapmışlar ya oyuncak bebeğe giydirmiycez normal yenidoganagiydiricez neden böyle yapmışlar nitelikli dolandırıcılık
-Reklam-
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Hatice var kuzum kullanıcı adı Demirinannesihatce

Ona yaz bak o çok aliyo ordan çok da güzel şeyler hep
(14,488 puan) tarafından
Rica ederim gülüm ♥️
tarafından
Ya yazdım ama kullanıcı bulunamadı yaziyor
(14,488 puan) tarafından
Arada boşluk koyma kuzum Demirinannesihatce bu şekilde kopyala oraya yapıştır
(14,488 puan) tarafından
Aaaa baktım şimdi arada boşluk varmış ya özür dilerim ..

Demirin annesi hatce olarak yaz yavrum
tarafından
Ya sorun değil canım şimdi yazayim
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Kalıpları dar sadece
tarafından
Kalıptan kasıt kumaşları mi sert yoksa küçük mü yani büyük alsam olur mu mesela yeni dogan agluma 03 ay yerine 06 ay veya 6 9 ay mi alayım
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kalıplar dar. Elbise aldım berbat geldi. T. Shirt aldım taş gibi geldi. Ben 2. Kez almadim.
tarafından
Dardan kasıt kumaşı sert mi yeni doğan oğluma alicam daha var tabi doğmasına 4 ay var daha ama hazır ucuzken alayım diyorum
(2,945 puan) tarafından
Yani kızım 1 yaştı ben 2 yaş aldım ama 6 aylık cocuğa anca olurdu. Elbise naylon geldi.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kaliteleri kötü görünüyor diye alışveriş yapmadım iki yıkamada ağzı yüzü kayacaksa tekrar para vereceksem peşin en azından LCW den civilden falan almayı tercih ederim ama civilden alışveriş yapmadım hiç daha kaliteli görünüyor sadece. Bir de instagram da çok ihraç fazlası satan yer var onlardan da alıyorum ben bildiğin zara Gap kalitesi
tarafından
Sağol canım daha fazla herşey ateş pahası olmadan alayım diyorum kızım büyüyor olmuyor o yüzden alicam oğlum olacak inşallah 4 ay sonra olacak kızım olsaydı kızımın mimiklerini giydiririrdim sonuçta çok fazla giymiyorlar hemen büyüyorlar ama erkek olunca mecbur alacağım
(13,316 puan) tarafından
Öyle valla bugün aldığın eline kar kalıyor. Evde giyilecek taytı eşofmandı onları giydir yine de aklı erene kadar çok var çevremde zengin de olsa giydiriyorlar evde
tarafından
Yok kizimin öyle alırken unisex çok aldım ama yeni doğan hiç almadım tulum falan böyle şirin olur diye almak istedim aslında
(13,316 puan) tarafından
Al onları gitsin kaç kere minik olacak oğlun
tarafından
Demi hemen büyüyorlar zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
23 Eylül 2023 Aile kategorisinde Slmcnm (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.