Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_d1baff21492a9d2762ca1912a7ff6b86, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Gurbette yasayıp da esinin ailesinde kalma sorunu siz de nasıl durumlar-Diğer
0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,249 puan) tarafından
Esimle bu konuda anlasamiyoruz tartısiyoruz ve ortak bi nokta bulamiyrz maalesef esim ögretmen her tatilinde ailesine geliyoruz kalıyoruz yani neredeyse iki ayda bir geldik bir senenin icinde .Ama ona göre yazın gelip bir ay iki ay kalacakmsz olması gereken buymus eltim senede gelmiyor daha uzakta esi de calisiyor o yüzden bir ayligına geliyor ama onun kendi ailesi de var kalabilecek .benim ailem de yok kalabilecegim.Yani ben yapı olarak rahat birisi degilim kalamiyrm kimsenin evinde rahat edemem kendimi zorluyorum asmaya calisyrm bu durumu  ve yine de kalıyorum ama yaranamıyorum daha fazlasını istiyorlar.Ben mi yanliş dusunuyrm yani gelip iki üc ay kalınır mı ya nasıl rahat olunur ki

5 Cevaplar

0 oy
(710 puan) tarafından
İki üç ay çok gerçekten bizim durumda elitiniz gibi birde eşim çok rahat birisi ailesine soğuk kendi ailemde daha fazla kalsam ses etmez genellikle öyle yapıyorum eşimle orada kalıyoruz eşimin izni bitip dönünce ben ailemde biraz daha kalıyorum. Bazen eşimin izni daha fazla olsaydı oda öğretmen olsaydı diyorum ama bazen de iyiki izni az yoksa bizde daha fazla kalma durumunda kalırdık diye tahmin ediyorum eşinize bunu güzelce anlatın bence ya da tatile geç çıkın birsey bahane edip erken donmeye çalışın ya da kendi tatil planınızı oluşturun oradan eve geçeceğiz deyin 
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
3 ay kalmak ne ya bu kdr düşkünse ailesine evlenmeyeymiş hiç.Bekarlığında Allah bilir o kdr ailesnin dibinde durmuyodur evlenince erkekler dğeüşiyo bi.haklısın canım kimse kimsenin evind eo kdr rhast edemez yani.alsın seni tatile götürsün madem ailede aile ne varsa artık.bir iki hafta kal geç yani aylarcs ne hasreti gideriyomuş
(1,249 puan) tarafından
Bende anlamadim ki iki ayda bir bayram ara tatil o tatil geliyrz zaten
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Bizim evimiz yan yana ona rağmen zırt birt orda olmamış gerekiyordu gbi bir hissiyat vardı eşimde yani gına gelmişti artık hir gür çıktı öyküde cikmis
0 oy
(3,525 puan) tarafından
3 ay nedir ya o tatili niye sadece ailesine harcıyor feda ediyor. Bizde gurbet te kaldık kaç yıl. Memlekete geldiğimizde 5 gün kalırdık annesigilde sonra geri dönerdik . Tatili evimizde geçirirdik
(1,249 puan) tarafından
Ne güzel iste hadi bir hafta kalinir da bir ay nedir
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Yaa herkes kendi evinde güzel bence. O kadar kalmanızı bakalım ailesi istiyor mu? 
(1,249 puan) tarafından
Istiyor onlar zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 299 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 402 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Filiz.aras1213 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu

413,961 soru

12,459,691 cevap

46,658 kullanıcı

Kategoriler

...