0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,465 puan) tarafından
Birii 3 yaşında diğeri 6 olacak çocukalrımın. Aslında ben akgünlük sakızını veriyorum sabah akşam işe de yarıyor ancak bir şeyi sürekli vermeyeyim nöbetleşe farklı şeylerle birlikte kullanayım diye düşünüyorum 2-3 gün bu şekilde yaptım. Sonrasında da pekmez karabiber karışımı vereyim diyorum Küçük çay kaşığı ile artık oranını Ona göre ayarlayayım ama ölçüsü nasıl iyi olur bilemedim ya da tereyağı pekmez mi daha iyi olur hangisi daha etkili olur bana en son dediğim gibi yapınca ak günlük sakızını sabah akşam kullandım yatmadan önce de karabiber pekmez tükettim o şekilde iyi geldi iyot kafesi de yaptık Gece yatmadan önce kaya tuzunu suya katıp onu buhar olarak aldım çocuklara da o şekilde yapıyorum ama bunları günde bir kez yapıyorum ağır gelmesin diye işte birini yapıyorsam Diğerini de ertesi gün yapıyorum hepsi bir anda olmuyor genelde ölçü lazım bana bu ikiliyi pekmezle karabiber karışımını kullanan varsa. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,335 puan) tarafından
Dut, elma kabuğu ve ıhlamur kaynatıp veriyorum iki günde hiç biseyi kalmıyor oğlumun 
(1,465 puan) tarafından
Hmm elma kabuğu taze elmanın mı kabuğu.  Dut kaynatuyırdum ama öylede yapayım
(4,335 puan) tarafından
Kurutulmuş kabuk olursa daha faydalı oluyo ama ben taze elma kullanıyorum bulamadigimda
-Reklam-
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Güncelleme yapayım 
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Ben birer kaşık olarak sirke bal zeytinyağı limon bunları karışım yapip aç tok veriyorum günlük 3 kere falan özellikle gece yatarken öksürük krizini geçiriyor 
(1,465 puan) tarafından
Tatlı kaşığı mı çay kaşığı mı
(1,028 puan) tarafından
Hepsinin ölçüsü bir yemek kaşığı çocuklara vermek için de küçüğüne bal kaşığı buyugune de bir yemek kaşığı ver
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Sabah öğle akşam ne zaman öksürük olsa hemen pekmez Limon ve kestane balı yediriyorum bal olmadığı zaman da hemen etki ediyor önemli olan Limon ve pekmez aslında anında kesiyor tek tük öksürükte bile yapıyorum hemen zorla da olsa veriyorum ama karabiberi hiç denemedim aci olur ben bile yemek istemem o yüzden çocuğuma da vermem 
(1,465 puan) tarafından
Tereyağı pekmez denedin mi
(1,112 puan) tarafından
Yok onu da denemedim ama onun da fayda ettiğini söylüyorlar

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 378 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy