0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (1,293 puan) tarafından
Kızlar bana yatak önerin bi orda bi burda yatmaktan sıkıldım.Kızım bizim odamızda yatsın istiyorum bu montessori yataklar annenin yanına kurulur mu ? Yada nasıl bir beşik yatak tercih etmeliyim çok büyük birşey istemiyorum güvenlikli ve ebeveyn yatağına yakın dursun istitorum ama hiçbir bilgim yok bununla ilgili netten araştırma yaptım anne yanı beşik yada yatak 6 aya kadar var diyor ne yapacağımı şaşırdım.

4 Cevaplar

0 oy
(14,699 puan) tarafından
zaten 2 yasina gelmis neden kendi yaninda yatirmak istiyorsun canim. sonra cok zor ayirirsin yanindan yatak olarak da montessori aldim bende 4 yasinda hala kullanuyoruz 
(1,293 puan) tarafından
Ateşli havale geçirmişti o zamandan beri bende korku oldu sürekli takip ediyorum falan uzun hikaye.Kısacası ayırmama sebebim bu.
(14,699 puan) tarafından
anladim tabi senin kararin birsey diyemem
tarafından
Link var mı canim
(14,699 puan) tarafından
marangozdan yaptirdik biz
tarafından
Kaça yaptı kuzum marangoz tabi fiyatlaro değişir de ben de yaptıralım yada alalım diyorum eşim yatmaz diyor
-Reklam-
0 oy
(18,970 puan) tarafından
Odanızda yer varsa Montessori al. Ama yoksa park beşik al. 4.5 yasa kadar kullanır. 
(1,293 puan) tarafından
Park beşik var 6 ay önce yatıyordu onda,şuan hiç sevmiyor zaten yattığı süreçte de hiç sevmemişti zorla uyuyordu.
0 oy
(13,613 puan) tarafından
Montessori odasına aldım bir yaşından beri orda yatıyor itı kı almişim 

Oğluma park beşik aldık baya da buyuk ama altı aylık yatamıyor şimdiden sığmıyor dönüp dolaşıp yatmak istiyor uyanıyor beşikte ablasının yatağında uyuttum uzun uyudu sanırım onada yatak lazım 
tarafından
Link var mı canim
(13,613 puan) tarafından
Benim aldığım bitti herhalde link bulunamadı gözüküyor Trendyol siparişlerimde
Geçen sene aldıydım işte benden bir ay sonra link istedi arkadaş buradan biri 1000 TL farkla aldı bana toplam Montajla beraber içindeki yatak 2005 yüze gelmişti
0 oy
tarafından
Mosteri alan bana hangisini aldınız ve memnun musunuz link atar mısıniz kizlar
(655 puan) tarafından
Ölçü olarak kaç aldınız canım bende düşünüyorum almayı ama baza ile ikisinin arasında kaldım uzun süre kullansın istiyorum
tarafından
3e girecek hâlâ benimle uyuyor
(13,613 puan) tarafından
120|200
Kız uslu asılmıyor güzel güzel çikip yatıyor oğlan için sağlam olsun diye bakıyorum ben de
(13,613 puan) tarafından
Nuray odasında sende uzanırsın alışana kadar niye yatmasın illa alışacak benim kız kabus görürse geliyor yanıma gerı getırıp bende yatıyorum uyuya kaldığım da oluyor
tarafından
Benimki de tahtaları kemirir o cins bı oğlan elhamdülillâh söker bile

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Biryenianne (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (45 puan) tarafından soruldu

406,138 soru

12,176,248 cevap

36,656 kullanıcı

...