0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Herkese hayırlı günler herkesten dua istiyorum Allah rızası için başına biyle bişey gelen varsa nolursunuz cevaplayın eşim bı kaç senedir temmuz Ağustos gbi baş ağrısı çekiyor ama öyle böyle bir ağrı değil gitmediği hastane kalmadı ilaç iğne serum asla fayda etmiyor tek taraflı bı ağrı koskoca adam resmen ağrı geçene kadar kıvranıyor gözlerimizin önünde en son bı kaç hocaya götürdük nazar vs dedi okudu etti geçen sene olmadı ama bu sene yine başladı çok caresiziz ne yapacağız bilmiyoruz günde bi sefer oluyor ama o saat içerisinde neler çekiyor 

9 Cevaplar

0 oy
(5,566 puan) tarafından
Mr bt çekildi mi? 
(28 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım ama benim anlamadığım tek nokta her sene bu ayda oluyor emara falan girdi röntgen çekildi sadece bildiklerim bu kadar
(5,566 puan) tarafından
Beyin çok komplike bir organ o nedenle şu olabilir bunolabilir diyemem. Ama kesinlikle nöroloji drna gidin. Ağrı yapacak o kadar çok şey var ki?
En güzelini Dr söyler
-Reklam-
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Boyun baş bölgesiyle ilgili kontrolleri yapıldı mı? Mesela göz rahatsızlıkları baş ağrısı yapar, migren aynı şekilde, boyun düzleşmesi vs. 
(28 puan) tarafından
Bişey çıkmadı diye hatırlıyorum canım ya
(4,548 puan) tarafından
Bütün kontrollerini yaptırsın bence.
0 oy
(5,028 puan) tarafından
İyi bı doktora gidin muhakkak emar falan baksınlar başka testler yapsınlar çok çok geçmiş olsun kardeşim 
0 oy
tarafından
Temmuz ağustos sıcağın en yoğun olduğu zaman bir alakası var mıdır acaba. Belki aşırı güneşten oluyordur. 
0 oy
(698 puan) tarafından
Bende de var birkaç aydır. Mr girdim bişey olmadı tek taraflı ağrılar genelde migren oluyor. Bana da migren dedi doktor. 6 aylık iğneleri varmış. Yaptiriyormussun 6 ay ağrı olmuyormuş. Migrendir belki 
(698 puan) tarafından
Boyun fıtığı, göz, diş bunlara da baktırın. Bunlar da başa vurur ağrısı. Benim sol tarafta kanal olan dişim var ondan da şüpheleniyorum diş doktoruna da gidicem yarın. Gözümde de sürekli bilgisayara bakmaktan ağrı oluyor o da vuruyor olabilir. Esinizde de bunlara dikkat edin muayene ettirin bence
0 oy
(360 puan) tarafından
Canim oncelikle gecmis olsun Allah sifasini versin insallah. Benim de basim cok agriyordu zonklayordu resmen agrisindan mr cektirdim boyun fitigi çıktı belki ondan olabilir baktirsin bi eşin 
0 oy
(1,474 puan) tarafından
4 damla defne yağını bir bardak suya damlatıp her gün düzenli olarak içsin birde hacamat olsun Allah'ın izniyle hiç ağrısı kalmaz çok geçmiş olsun 
0 oy
(5,388 puan) tarafından
Başka hastaneye gidin cnm emar cektirin baş  ağrısı hafife alınmaz arkadaşımda ilk doktor birşey yok dedi tekrar ağrısı olunca gitti doktora sonra  öğrendi  neyi olduğunu tek baş ağrısı mi var 
0 oy
(615 puan) tarafından
Cnm acil hacamat sülük attirsin rabbimin izninile çok faydası olcak bak görürsün insallh bende tepeme attırdım şifaya vesile kıldı rabbim.rabbim şifa versin insallhh evde bakara suresi aç evini sirkeli suyla sil nazarda yapar hacamat hepsine çok iyi gelir nazar vs..

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 314 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.