0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (1,984 puan) tarafından
Selam kızlar 6 çocuklu bir ailemiz var 4 tane genç kızları var en küçüğü 16 yaşında. Kızlarımızın yazlık kışlık giyecek doğru düzgün kıyafetleri yok malesef. Gündelik işlere gidiyorlar ama malum ancak evin kirasını ve mutfak masrafını karşılayabiliyorlar. Uzun lafın kısası yazlık kışlık tesettür kıyafete ihtiyacımız var. Göndermek isterseniz iletişime geçebilirsiniz. Lütfen sadece temiz ve giyilebilir durumda olan kıyafetleri gönderin. Teşekkür ederim şimdiden ♥️

5 Cevaplar

0 oy
(1,984 puan) tarafından

En İyi Cevap
İlgilenenler için teşekkür ederim. Allah razı olsun 3 kişiye adres verdik Rabbim hayırlarını kabul etsin. Yorumlar için de şunu söyleyebilirim, yaşanmadan bilinmiyor malesef iş bulmak orada tutunabilmek hele de genç kızlar için çok zor bu devirde. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,449 puan) tarafından
En küçüğü 16 yaşında dört tane genç kızı var hepsi çalışsa kendilerine gül gibi bakarlar yani linç olarak algılama hepsi yetişkin sonuçta kimseye muhtaç olmadan yaşarlar 
(1,984 puan) tarafından
İş bulmak da çok zor canım para vermek bile istemiyorlar karın tokluğuna çalıştırıyorlar
tarafından
Zaten çalışıyorlarmış ki gündelik işlere gidiyormuşlar yani
(1,984 puan) tarafından
Evet ellerine geçtikçe haftada 2 3 gün gidiyorlar bazen 10 gün gitmiyorlar işe göre
tarafından
Eliza nura katılıyorum asgari ücretten çalışsalar gül gibi geçinirler bence gündelik işe gitmek yerine Bi market te tekstilde çalışsınlar

Nerde yaşıyorlar
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Valla canım en küçügü 16 yaşındaysa normal bir işe girip çalışıp herşey alabilirler ben 20 yaşımda çalışmaya başlayıp ev geçindirdim tek başıma altıma araba alıp yazlıgımı aldım isteyince herşey oluyor 
(1,984 puan) tarafından
Umarım onlar da senin gibi şanslı olur ama şuan böyle bir şansları yok iş vermiyorlar bile
(1,566 puan) tarafından
Canım iş vermiyolar diye bişey yok çalışana heryerde iş var bizim insanımız iş beğenmiyo bende masa başında oturarak çalışmadım beden gücümle çalıştım çabaladım
(14,636 puan) tarafından
ne is yaptin canim beden gucunle
(1,566 puan) tarafından
Depoda çalıştım 6 yıl paketleme bölümünde sonrasında avmde giyim kozmetik mağazalarında çalıştım oyuncak üretimi fabrikasında çalıştım ilaç fabrikasında çalıştım
0 oy
tarafından
Hangi şehirde yaşıyorlar cânim
tarafından
Kızlar kaç yaşlarında
tarafından
Ankara da bir abla yazdı kıyafetlerimi veririm diyor ama kargo ücreti çok tutar siz karşılayabilecek misiniz ücreti
tarafından
Cevap verebilir misin cânim
(1,984 puan) tarafından
Canım 3 kişiye adres verdik daha fazlasına ihtiyaç yok alsam elimde kalır başka bir ihtiyaç sahibi faydalansın inşallah
(46 puan) tarafından
Bana göndere bilir benim ihtiyacım var uygun görürseniz
0 oy
(715 puan) tarafından
Bence buraya yazmak yerine bulunduğunuz yerin muhtarlığın a söyleyin onlarda belediyeye söylesin daha çabuk süreç ilerler erzak giyim yardımı gibi şeyler alabilirler. Herkes yardım etmek ister kim istemezki ama gel görki artık bizi öyle bir hale getirdiler ki en zenginim diyenin yardıma ihtiyacı var calissakta ay sonu gelmiyor bile. 4 genç kız asgari ücretle çalışsalar çok güzel gecinirler yeterki iş bulabilsinler ben üniversitede ve sonrasında hep çalışarak hayatımı geçirdim tuttuğumuz bekar evinde kardeşimle iki kişi hem çalıştık hem biriktirdik kimsenin bize faydası bile olmadı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Haticeberat (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 430 göst.

403,842 soru

12,098,347 cevap

36,407 kullanıcı

...