0 oy
1,035 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
avukatlık işlemleri şube vesaire 3.200 ediyor 

19 Cevaplar

0 oy
(8,354 puan) tarafından
Uzatmayın ödemeyi yap kapansın bence
tarafından
Ama iş yeri hiç bı şekilde sizi icra ya veirirm demedi ki hamile olduğumu yeni doğum yaotigimi biliyorlardı bide babamı arayıp demişler numarasını bulmuşlar bnde arada kaldım korktum bişey olur eşime papaz oururm diyebide kadın avukat değilmiş abim öyle dedi hukuk bürosunda çalışıyor avukat değil dedj
(1,641 puan) tarafından
Ödemeyi yap ne demek ya sen çok kolay dolandirirsin haberin olsun. Sakın bunu dinleme. Yaptıkları şey yasal değil. Tek kuruş bile ödeme şu an. Zaten bir yıl dondurma hakkın oluyor epilasyonda. Ben doğumdan 4 ay sonra gittim. 40in çıktığında gitme. Hormonların zaten düzgün çalışmıyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biz ne desek boş bak abin avukatmis illaki bu konu ile ilgilenecek arkadaşları vardır bence ona guvenin onun dediğini yapın 
tarafından
Bnde abime güveniyorum ama korkuyorum da biraz eşimin ailesi falan mahkeme işine gidince sacmalamasinlar diye
(950 puan) tarafından
Bizim arkadaşta güzellik salonuna ödeme yaptı hiç bir hizmet alamadı sürekli oyaladilar geri iade istedi vermediler sürekli arıza çıkardılar arada bir kaç seans ama kavgayla.dava edebilirler mi salonu çoğu kişi vermezler diyor ama bak kendi paraları kalınca nasıl peşine düşüyorlar
(2,203 puan) tarafından
İ benim de başıma geldi liseye gidiyordum o zamanlar annem peşin verdi lazeri yapan kadın hamile kaldı ayrıldı 2.seansta başka biri geldi kaynanası o da peşin para verilmiş beni almadı hep sürekli alet bozuk falan diyordu uğraşmadım o zaman ama 5 senede 10 seans hakkım bile dolmadı öyle kaldı haram zıkkım olsun diyip geçiyorum çok ta çirkef oluyorlar
(950 puan) tarafından
Evet acayip pislikler çok pişman oldu yok sahipleri degistri yok sistem böyle yok o cihaz bozuk buna girin neler neler.ne doğru düzgün hizmet alıyor nede parasını veriyorlar
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Dolandırıcı gibi ya e devletinden baksana cidden varmı icralık bir durum kız 
tarafından
Kadın beni aradığında dosyani işleme daha koymadım dedi eğer ücreti odersen dosyan kapanır odemezsen şimdi şimdi dosyayı baslatirim dedi  baktim daha bişey görünmüyor
(2,938 puan) tarafından
Muhtemelen dolandırıcı kuzum ya sen dikkat et direk dolandırıcılık numarasına benziyor kayıt olduğun yeri ara sor var mı böyle bir durum
(1,641 puan) tarafından
Kadın senden para kapmaya çalışıyor. Çok endiseleniyorsan güzellik merkezine kalan borcunu öde yeter.
0 oy
tarafından
Tamamen dolandırıcılık. İcra işlemleri telefon yada hesaba para gönderme ile olmaz . Eve tebligat gelir . Avukatlar da arayarak bildirmez . Sakın gönderme . Güzellik merkezi ile bir görüş. Sizin bilginiz var mı siz mi numarami verdiniz diye .
tarafından
Güzellik merkezini aradım evet buraya gelin görüşelim dediler güya bu avukat hani bn sizi düşündüm diye daha dosyayı başlatmadan aramak istedim mahkeme falan uğraşmayın diye
tarafından
Yoo oluyor erkek kardeşim benim kredi kartı kullanıyordu , hiç ödeme yapmamış beni aradı avukat dosya avukatlık olacak diye , hemen ödeme yaptım . Findeks'ten kapanmıştı dosyam
tarafından
Banka kredi kartı borcu bankaya ödenir avukata değil. Dolandirilmis olduğunuzu düşünüyorum . İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
tarafından
Kesinlikle dolandırıldığımı düşünmüyorum :) Banka ile iletişime girdim ve beni arayan numara bankanın çalıştığı avukat bürosuna ait . Borcum olduğunu biliyordum ama erkek kardeşim kullandığı için ödenmediğini düşünmemiştim . Findeks'te de görünüyordu zaten
tarafından
Banka dosyayı avukata devrettiğini dosyanın henüz açılmadığını da belirtmişti. Ödeme yaptıktan sonra banka ile tekrar iletişim kurduğum zaman borcun kapandığını söyledi
0 oy
tarafından
Sözleşme imzaladınız mı ve okudunuz mu sözleşmeyi. Eğer yapıldıysa haklı olurlar ve yıne ödemek zorunda kalırsınız 
tarafından
Zaten he güzellik merkezine gittiğiniz zaman o sözleşmeyi imzalıyor kar diye biliyorum ablam da başka yeri gidiyordu imza atmış ektim de başka yerde gidiyordu imza atmış
tarafından
İmza zaten atılır ama okunmadan atılmaması gerekır. Misal gitmesen bile ödeme yapacak dıye kural varsa ödeyecek gitmese bile
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Ne desem bilemedim ama bir icra durumu söz konusu olursa kişisel hesap üzerinden para gönderimi olmaz diye biliyorum tebligat gelmesi lazım belki de avukatım diyerek sizden parayı almaya çalışıyorlar bilemedim abiniz daha iyi bilgilendirir
tarafından
Oluyor , ben o şekilde avukatlık olmadan banka kredi kartı borcumu kapattım avukata ödeyerek
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Ortada bir dosya varsa para icra dosyasına yatar avukatın ibanına değil. Benim bildiğim böyle. Göz korkutuyor olmasınlar? Abin avukatın adını barodan kontrol etsin
tarafından
Oluyor kuzum avukatlar artık dosyayı açmadan arıyorlar kapatacak mısınız diye, açarsak avukat dosya masraflarıda çıkacak diyorlar . Daha yeni başıma geldi avukatın şahsi hesabına attım parayı . Bir kaç gün sonra da findexsten baktım borcum kapanmış her ihtimale karşı da bankayı aradım oda kapandığını söyledi
(5,470 puan) tarafından
Hayatım iyi de buna daha dosyayı açmadan dosya ve avukatlık masrafı ödetiyorlar o zaman. Saçma. Dosya açıldıysa para dosyaya ödenir, şayet açılmadıysa sadece borç ödenir fazlası değil
tarafından
Aynen kuzum bende öyle borç ödedim sadece kendi borcumu kapattım dosya masrafı ödemedim tabii avukat kendine 500 TL bir rakam almış onu fark ettim de birşey demedim :D
0 oy
(3,927 puan) tarafından
E devlet sifrenle UYAP vatandaslika gir, orada sorgulama, dosya sorgulama var icra bolumene tıkla dosyan varsa görürsün abinde sana bilgi verir zaten. Ayrıca doğumdan hemen sonra lazer yapmıyorlar normalde 3 sezeryanda 6 ay sonra yapılıyor daha senin 40 çıkmamış dondurma hakkın vardır. 
tarafından
Yok aşkım benim kırkım çıktı şuan 2 ay oldu doğum yapalı ama onlar doğum yaptığım ertesi günü aradılar gelin diye bnde deidm dün doğum yaptım toparlaninca gelirim dedim tam dediler
(3,927 puan) tarafından
Aa olur mu öyle para için yapmışlar canim yoksa doğumdan hemen sonra yapmıyorlar ki
tarafından
Eşime dedim oda git parayı güzellik merkezine ver kapansın konu dedi ama abim sakın vermem onlar senden 3211 TL istediler ise sen onları şikayet ederek daha fazlasını talep edersin dedi kadın parayo atmam için kaç defa aradı beni bnde abime sordum abik oyke diyince kadına yazdım kadın okudu bı daha yazmasi
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Canım yorumları okudum da bence abini dinle dosyani daha koymadım vs sanki dolandırıcılar gibi 
tarafından
Ama iş yerini aradım onlarda gelin yüz yüze konuşalım dediler bide iş yerinin Google yorumlarına baktım bı çok kişi şikayet yazmış aynı durumu yaşayan tek bn değilim demekkki
(6,892 puan) tarafından
Dikkat et canım keşke zamanında okusaydin yorumları abini dinle
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Ne saçma şey ya ödeme tabiki sanki seanslara gittinde ödemedin parayı 
tarafından
Demi bnde öyle düşünüyorum ödemeyi versem bu sefer seasn yapmazlar zaten dediler o bir yıl önceki paket şimdi artık seans yapamayız pahalı diye ne alaka ama
(2,192 puan) tarafından
Benim gittim yerde seansa gidiyordum sonra ödemesini yapıyordum hizmet sonuyorum yapmadan para alamam diyor mesela
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Aynı şey benim.basima gelmişti İstanbul Mecidiyeköy de .beni aradılar bende gelmedigim seans ücretini vermem ne münasebet dedim.sizi icraya verecez dediler e verin dedim .sonra avukat adı altında babama kadar ulaştılar ve edevletimde asla görünmüyordu IBAN istiyorlardi.bende siz benim babamın numarasını nerden buldunuz falan dedim ne alaka babamı ariyorsunuz dedim.muhatapinis varsa benim babam ne alaka dedim bidaha ararsanız babamı bende sizi mahkemeye veririm dedim.babama da demişler işte kızın odemesse senden Alaçam demsler babama dedim evlatlıktan reddettiğini soyle dedim onlara bidaha onu aramadilar.icra Micra da yok ortada 7sene öncesi bekarken yasdigim bı olay.korkma abin avukatmis dediklerini yap.hatta abin konusssun onlarla
tarafından
İşte benim babama da demiş kızınız parayı ödememiş diye bnde deidm daha 4 seansim var hamile kaldım doğum yaptım bu ay gidecektim yaptığım seansın paraisni verecektim diye onlar  hamilleik sürecinde heo aradılar parayı verin doğum yapınca gelip  seansınj ol diye ama bn yapmazlar diye kaldırırlar diye ödemedim şimdi de diyorlar senin paketin eski paket o zaman 3 bindi şimdi 8 bin seans falan yok diye
(2,546 puan) tarafından
Ödeme sakın .abin muhatap olsyn canim daha iyi korkarlar avukat olduğu icin
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Aynı durumu annemde yaşadı bizde ***** gibi yatırdık meğer dolandırıcıymış sonradan tekrar aynı şekilde aradılar bizde güzellik merkezini aradık bizimle alakalı bir durum söz konusu değil dedi o numara bizi tekrar aradı ve dedik ki ödemeyi yaptık biz sistemimize kayıtlı ödemeniz yok dedi bende adresinizi verin avukatımı göndereyim size dekontları göstersin dedim suratıma kapatıp engellediler
tarafından
Yalan bnece bunlar beraberinde çalışıyor ama bizim haberimizde yok diyorlar bmce
0 oy
(3,058 puan) tarafından
E devlete girip bakarmısin icralık dosyan varmi 
tarafından
Dosya. Falan yok abim de baktı yok dedi ama zaten avukatım diye söyleyen kadın bn dosyayı daha başlatmadan sizi aradım parayı verin dosya kapansın yoksa simdj şimdi icra dosyası baslatirim dedi
0 oy
(1,116 puan) tarafından
İcraya versinler,icradan size bir tebligat gelecek ,bu tebligata itiraz edebilirsiniz 7gün içinde adliyeye gidip ve işlemi durdurabilirsiniz ,cebinizden de 5 kruş çıkmaz . boş keseden konuşmuşlar ,e devletinizde gözükmeyen bişey için sorumlu değilsiniz . Endişeye kapılmayın . Soğuk kanlı olun ,siz sonuçta gitmediğiniz seansların ücretini ödemek zorunda değilsiniz . ki kaldı ki sizin mazeretiniz var ,ve bundan dolayı kaçmıyorsunuz seansımı alınca ödeyeceğim diyorsunuz. ve hiç bi yetkili para yatırırsanız işleme sokmam,yatırmazsanız işleme sokarım dosyayı diyemez . yaptıkları tamamen suç . 
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Emzirirken de lazer sakıncalı değil mi?
tarafından
Değilmiş dediler bana hatta kırkım çıkınca gel dediler bnde hayır toparlaninca gelirim dedim doğum yapalı da 2 ay oldu
(2,451 puan) tarafından
Sen yinede araştır. Sakıncalı olabilir
0 oy
tarafından
Bende lazer e, gittiğim yerde paketim bitti ek paket açtım ama o süreçte rahatsızlamdım hormon ilacı kullandım onu belirtim sonrada eşimin işinden dolayı taşındık ve, hiç arayıp ta gelecek misin dahi demediler 1,sene sonra diyolar ödeme yapmazsan icraya verecez görmediğim bi hizmetin bedelini neden öpiyim bakalım icraya vermelerini bekliyorum
tarafından
BM ilk oaketi alınca eşik oraya gitme dedi bnde gidip iptal etmek istedim ama yapamadılar gevelediler öyle olmaz su bu dediler mecbur girdim seanslara
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Dolandırmaya çalışıyorlar. 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Evet avukatlar arıyor benide aramıştı dosya ücreti çıkmasın ve bu ibananatin borç kapansın diye aman şöyle bir şey babanı arayıp rahatsız edemez bu bir ikinciside güzellik merkezi beklemek zorunda hemen icraya veremez açıklanan belli bu borcu ödeme sakın abini dinle hiç bir şey olmaz korkma ben yıllardır icraligik hiç bir şey olmadı dosya düştü takipsizlik ten 
tarafından
Ama bu kadın dosya e devlet olmammasina rağmen benim güzellik merkezine borcum 900 TL kaidn bana diyor ki siz 3211 TL vereceksiniz dosya borcu var diyor ama dosyayı işleme koymamisim diyor bide ne alaka ise
(3,603 puan) tarafından
Valla canım bunlar dolandırıcı oluyor yani avukat beni aradı ana borcu öderseniz icraya vermem dedi
0 oy
(46 puan) tarafından
Bacım bariz dolandırıcılık bu bu mesajı veya aramayı yapan kişi ordakilerle alakalı yani avukat mavukat yok ödeme yap diye göz dağı vermişler sana bunu anlamak o kadar Zor değil bence hiç bir avukat arayıp şu ödemeyi yap demez diyemez icralık durumu olduğunda seni mahkemeye verirler bu sana kağıt olarak gelir 

İlgili bir soru bulunamadı

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...