0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Bebegimin 1 yaş doğum günü için isimli yasin yaptırmak istiyorum daha ınce yaptırıp menun kaldiginiz sayfa var mı arkadaşlar

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok gereksiz buluyorum bunları onun yerine vereceğin parayı birine hayır olarak ver evinde herkesin yasin var ama açıp okuyan yok 
(19 puan) tarafından
Nerden biliyosun okuyan olup olmadığını demekki benim cevremdekiler okuyan insanlarki yaptırıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Instagram'dan yaptırmıştım ben ama adını unuttum ya... 

Cep yasini, magnet, lokumluk yaptırmıştım.
0 oy
(6,811 puan) tarafından
Allah affetsin de ben yasin kitaplarını çok saçma buluyorum evimizde bir sürü var ama gel gör ki açıp okuyan yok benim kendi yasin kitabım kuran im var başkasından da mecbur olmadıkça okuyamam onun yerine başka birşey yapın bence günaha giriyoruz gibi ya 
0 oy
tarafından
Bende yasin vermeyi düşündüm ama sonra bir hoca bana sen bu yasini verdikten sonra raflara kaldiracaklar ve hem onlar hem sen günaha gireceksin dedi alınca okunulmasi gerekiyor muş bende sadece magnet ve şeker dağıttım 
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Benim fikrim hiç yaptırma herkesin evinde dolu var eskiden kalma mevlüt falan derken evler doluyor hatıra amaçlı birşey yaptırmak istiyorsan anahtarlık buzdolabı magneti olabilir annemin komşusu mıknatıslı gazoz açacağı yaptırmış
0 oy
(14,488 puan) tarafından

Arkadaşım yaptırdı çok güzel.

Tesbih de vardı içinde magnt de.

Demirin annesi hatce kullanıcı adı,
Yaz ona i söylesin sana nerden yaptırdığını 
0 oy
(1,605 puan) tarafından
Arkadaslara katılıyorum malesef raflarda kalıyorlar, onun yerine isimli keselerde lokum ve tesbih dağıtabilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 136 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde seda21k (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu