0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
kızlar bebeğim 3 aylık olmak üzere fazla oyuncaklarla oynayyamıyo oyalanacak bir şeyi yok genelde kucakta gezip etrafa bakmak istiyor diye evde bebek arabasına koyuyorduk ama zararlı diyorlar bu konuda bilginiz ya da tecrübeniz var mı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuğu iki büklüm koyarsan kemik gelişimi nasıl duruyorsa o şekilde gelişir kamburluk olur. Ben yastık bile kullanmam kıza 
(988 puan) tarafından
yani iki büklüm değil eğimli hafif ama düz zeminde yatması gibi olmuyo tabiki
tarafından
O zaman bir problem olmaz , bazı pusetler aşırı eğilimli çocukların kafaları eğri büğrü oluyor :D
(988 puan) tarafından
ay valla bilmiyorum ki, gene koymayacağım da daha 3 aylık olmasına 1 hafta var bir eşylerlr çok oyalayamıyorum oyuncakla da çok oyanayamıyor kucakta sabahtan akşama gezmek istiyo o yüzden bende evde bebek arabasıyla gezdiriyordum ama zararlıymış napcam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Sevi bebe nin altı toplu puset minderi öneririm cokbkullanisli ve çok hoş duruyo bak bu altı çok değişik bir yapıda bel d

image

estekli 

image

(988 puan) tarafından
puset minderini bende gördüm omurilik için faydalı oluyo mu acaba bende içine kalın batttanye serip kullanıyorum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 20 göst.
27 Kasım 2024 Aile kategorisinde mehal (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
23 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
26 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,526 cevap

36,631 kullanıcı

...