0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Canlar bi hafta evde yoktuk il dışına gitmiştik geldiğimizde koku vardı. Şartel atmış buzdolabındaki her şey çöp oldu maalesef.içini çamaşır suyuyla sildim ama başka ne yapabilirim bi de ne zaman çalıştırayım yardımcı olursanız çok sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(14,488 puan) tarafından

Yaaaaa sen ne diysn bı kere başıma geldi ben de il disindaydim ve elektrik faturasını odememisler.

Bı geldim dolabin kapağı acilmiyo.
Asıldm bı açtım...
Offfffff etlerin o bozulması mi..
Kurtlanp kurtların bile ölmesi mi.
O yayılan kokunun 2 görümcem ve beni kusturmasi mi..

Berbattı berbat..
Günlerce geçmedi o koku.
Ne var ne yok attm herşeyi kapağı açık 1 hafta çalıştırdım dolabı..
Hala aynıydı halaaaa
(349 puan) tarafından
Ayyy kurt yoktu Allah'tan size de çok geçmiş olsun . şuan biraz koku geçti gibi ama içime sinmiyor 2 gün kapağı açık bırakıp havalandırsam geçer mi yaa
-Reklam-
0 oy
(225 puan) tarafından
İnşallah et miktarı çok değildir. Geçen ay benimde başıma geldi 3-4 poşet et vardı. Sartel atmıs bir ay sonra fark ettik. Önce babam tüm buzluğu çıkarıp yıkamıs. Açık bırakıp havalandırmıs. Bende geldiğimde elma sirkesiyle silip kuruladım çıktı kokusu. Size önerim kimyasal malzeme kullanmayın. 

Elma sirkesi , limon suyu, karbonat kullanabilirsiniz 
(349 puan) tarafından
Yazık günah oldu kaynanam tavuk kırmızı et vermişti Allah'tan çok yoktu. Sucuk tereyağı hepsi çöp oldu maalesef ki. Bende aynı işlemleri yaptım beyaz sirke olur mu onları karıştırsam ağır olmaz mı hamileyim bi de şuan sadece çamaşır suyu kullandım inşallah geçer ya
(225 puan) tarafından
Beyaz sirke de öneriliyor canım. Elma sirkesi kullan kullanacaksan
0 oy
tarafından
Buzluktan su aktıysa oraya su döke döke temizlemeniz lazım. Yurtdışındayken benim de başıma gelmişti, eşyalı Evi kaynıma bırakıp Türkiye'ye gelmiştik. 1 ay sonra eve girdiğimizde leş gibi bozuk et kokuyordu be buzdolabının içi kurtlanmıştı.

Ne kadar temizlesem de geçmeyince en son arkasında su biriken bir hazne var, oraya buzluktaki ızgara giderlerden deterjanı su göndere göndere giderdim. 1 günümü aldı ama kokunun gitmesi 3 5 günü buldu.
(349 puan) tarafından
Ay çok şükür kurt yoktu olan etlere oldu maalesef ona çok üzüldük. YouTube videosunda gördük aynısını yaptık gerçekten de kanlı sular oraya gitmişti iyice yıkadım. Suyu da döktüm yarın akşama kadar açık kalsa kapısı koku gider inşallah. Teşekkür ederim
0 oy
(603 puan) tarafından
Ben iyice temizledikten sonra türk kahvesi koymuştum buzdolabına ağzı açık bir tabakta. Benimde et suları akmisti hep çok kötüydü 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
0 oy
6 cevap 189 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu