0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından
Kızlar benim bebem gece geç yatar sabah erken kalkar. Ya ne yapıyorum ne ediyorum 9 veya 9.30 gibi yatmaz şuan uğraştım ama ağladı kendini parçaladı. Uyanık yanımda. 

11 aylık normal mi ? Düzelir mi ben erken yardım isterim kışın erken yatardı şimdi çok geç yatar 

11 Cevaplar

0 oy
(2,389 puan) tarafından
Canım saatlerce sallamana rağmen uyumuyor canım çocuğun zorlama sende boşver zaten uykusu gelince kendi raht uyur ben mesela daha ilk kızımda şuna vardım hiç zorlamıcaksın çocugu uyumuyor mu denemene rağmen bırak uyumasın illa ki uyuyacak misal yemek mi yemedi yaptığın şakalara oyunlara rağmen bırak o anda yemesin acıkınca zaten yiyecek o yüzden çocukları zorlamıcaksın ne kadar zorlarsan o kadar inatlaşıyorlar ben bunu anladım kızım da :)) şimdi ikinciye hamileyim hiç sanmıyorum zorlayacağımı elimden geleni yaparım ama zorlamam
(693 puan) tarafından
Dün gece 9.00'da uyuması gerekiyordu uyumadı saat 11.30'da bir baktım kollarımda uyumuş sallamadan Ama böyle de olmaz ki 11.30 Allah aşkına nedir ve sabah erken de kalkıyor onun için hiç iyi değil
(2,389 puan) tarafından
Sen bilirsin canım 9 da uyumuyorsa 10 da 10.30 da yatır zorlama boşver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aydan aya farkediyor gece uykuları canım bazen gerileme yaşıyorlar endişelenme bende çok dert yanardım ama alıştım şimdi 19 aylık 10.30 da en geç uyur 
(693 puan) tarafından
Erken uyanmasa neyse dicem ama erken de uyanıyor gün boyu huysuz oluyor
tarafından
Ona göre öğle uykusu uyumuyor mu
(693 puan) tarafından
Öğlen 2 gibi uyur 1 saat filan
tarafından
Çok normal emin ol o aylarda bende öyleydim ben demişim jdjdjdn oğlum
0 oy
tarafından
Uyuyan ccuk uyuyor saati gelince
(693 puan) tarafından
Saati gece :((
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Gunduz uyku araligi nasil mesela aksam ustu uyutma 4 den sonra o zaman erkene cekilir gece uykusu
(693 puan) tarafından
Bı ara öyle yaptım 9 da yattı iyi dedik bı baktık gece 12 de kalkmış saat 3 e kadar uyaniktik :(
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Biz gece 12 olmadan yatmıyoruz doğduğundan beri uykusuz büyüdükçe arttı  15 aylık olduk bugün sadece öğlen 1 saat uyudu şu anda hiç uyumaya niyeti yok oyun derdinde gecede saat başı uyanıyor alıştım artık 
(693 puan) tarafından
Bende alışmıştım ama uyku sıfır olunca bebekte huysuz oluyor ya
(3,133 puan) tarafından
Aynen öğle bu gece ikiye doğru yattı sonrada yarım saat de bir ağladı beni yalancı emzik yerine kullanıyor emmeyi bırakınca uykusu düzelicek inşallah
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Gunduz kac uyku ve kac saat uyuyor i onemli. Cok uyuyorsa gece de uzun uyumuyolar.
(693 puan) tarafından
Sabah erkenden kalkıyor 5.30-6 da bile kalkar. İki saat geçer 8-8.30 gibi uyur bı saat filan. Sonra saat 2 gibi yatar 1 saat filan sonra tekrar uyanır. Bu sefer saat 4 gibi mızmız olur uykusu gelir bazen uyutmam bazen uyuturum yarım saat filan yatar 11 aylık
(4,253 puan) tarafından
2 uyku yapnasi lazim bu aylarda. 2 uzun uyku o yuzden bi kac gun uyaniklik aralarini ac mesela 8.30da degilde 9:30da uyut. Zaten 2 saat uyur. Digerini de ona gore ayarla. Sık araliklar yarim saat bile uyusa bebeklere yettigi icin gec yatar ve gece az uyur. O yuzden gunduz daha uyanik kalmasi gerek.
0 oy
(12,610 puan) tarafından
öğleden sonra uyutma özellikle 3-4ten sonra
(693 puan) tarafından
Gündüzler çok uzun ya oda mızmız yapıyor uykusu geliyor
(12,610 puan) tarafından
evet gündüz çok uzun yoruluyorlar ama öğlen 3-4ten önce uykusu yapmış olsun en geç 4te uyansın
(693 puan) tarafından
Tamam canım dikkate alacam teşekkür ederim
0 oy
(6,896 puan) tarafından

Düzelir canım bu cadı da bı dönem 2-3-4 arası uyuyordu şimdi 11-12 ye düşürdük:D 

image

(693 puan) tarafından
Yavaş yavaş bacım geriye gidecez saat olarak :)))
(6,896 puan) tarafından
Aynen öyle canım ben o saatlerden sonra bu saatlere şükreder oldum :D
0 oy
(638 puan) tarafından
16 aylık oğlum saat olmuş 11 buçuk yeni uyuttum . Sabah da erkenden kalkıyor acelesi varmış gibi . Kabullenince insan alışıyor.  İlk başlar çok ağlardım.  Vaktim kalmıyor dinlenemiyorum diye . Şimdi bünye alıştı.  O uyuyunca direk uyursam dinleniyorum . Saat başı kalkıyor zaten gece de . Uzun uykuya hasretim
(693 puan) tarafından
Ee bacım geç uyuyunca bu sefer eşimle bişey anlamıyoruz hiç bı konuda ne film izleyebiliruz ne bişey
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Valla aynı benimki fazlası var eksiği yok iki yaş olcaz hala aynı daha şimdi sallıyorum ve beni tepikliyor uykudan nefret ediyor
(693 puan) tarafından
Bende yastığı aldığım gibi kaçıyor babasına ağlamaktan kendini yırtıyor
(693 puan) tarafından
Duyduğuma gore 2 yaştan sonra düzelme oluyormuş
(1,420 puan) tarafından
Bnmki dahada bozdu bizde mi sıkıntı var acaba shshsh
0 oy
(432 puan) tarafından
Küçükken  her 2 saate bir uykusu gelirdi sonra büyüdükçe normala döner diş sancısı vardır uyuyamaz belki, mesela ben oğlumu akşam 5,veya aylıkken 7 de uyutrdum uyurdu ara ara uyanıp mizmizlanirdi büyüdükçe en geç 8 veya 8,30 da uyur aksam dahada kalkmaz sabaha kadar öyle uykusnu saatli alişirsa öyle devam eder ara ara uyanir sallarm tekrar uyur keşke önceden düzen olustursaydin alışırdi bı dene bak , mesela öğlen uykusu gece uykusuna yakın olmasın , oğlum sabah 7 de veya 8 kalkar öğlen 12.30 veya 1 de uyuturuum 1 saat uyur kalkar aksam uykusuna kadar uyumaz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,023 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
1 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
+1 oy
8 cevap 183 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,080 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...