0 oy
269 göst.
Aile kategorisinde (436 puan) tarafından
Durduk yere gerginlik yarattı beyefendi çekti gitti mesaj attım dönüp kafanı kırarım diyo ah ah bi meslek bi ekonomik özgürlük olacak bir de sağlam bi baba book kırardı o zaman kafamı ***** kafam evlendim de bi halta değdi sanki hayatımın içine etti tanıdığım herkes 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,011 puan) tarafından
Ekonomik özgürlüğü olsa net %90 kesim boşanır 
(436 puan) tarafından
Ben başı çekerim nedir bu hayat ya nerden evlendim çocuk olmasa iki saniye tahammül etmem çolukçocukla gidecek yerim yok onları da asla bırakmam
(537 puan) tarafından
%99 boşanır bence
(1,011 puan) tarafından
İşte çocuk insanın elini kolunu bağlıyor tek başına olsan arkana bakmazsın ama çocuk olunca iki kere değil bin kere düşünüyor insan hadi aldın çocukları gittin ne yedirecen ne giydirecen nerde barindiracan hadi onları hallettin kim bakacakta sen calisacan hadiiii onuda hallettin peki ya zaman

Zaman geçecek o çocuklar bidaha çocuk olmiycaklar sen bir düzen Kurana kadar onlar kocaman olacaklar hergun onlarla vakit geçirememiş ilk adım belkide ilk kelime çoğu ilk seylerine şahit olamiycan her taraftan çıkmaz
(436 puan) tarafından
Canım yazdıkların çok güzel şükür 4 yaşında kızlarım ama işte dediğin gibi nerde barınırsın benim öz annem yok maalesef babamın evine misafirliğe gidince bile kök söktürüyor üvey annem o yüzden elim kolum cidden bağlı :(
(1,011 puan) tarafından
Benim annem babam üvey değilde ne oluyor hep elalem ne der İşte bu yüzden ben hep çocuklarımin arkasında olucam elalem değil elli alemde konuşsa ben yine çocuklarımı desteklerim yanlarinda olurum bizde eksik olanı bizde eksik birakmiycaz
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
Aynı benim eşim kendi çıkardı kavgayı 3 gün oldu hala kus ve hakaret ediyor bana
(436 puan) tarafından
Zıkkımın kökü hepsi ya bıktım artık yemeğini yaptım evi temizledim canı gerginlik yaratmak istedi yapacağını yaptı
(398 puan) tarafından
Öyle vlh bna trip atıyor hala canı cehenneme çokta umrumda zaten bıktım tartışmaktan  artık yemin ederim
(436 puan) tarafından
Sen eşittir ben :(

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 913 göst.
5 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ayse3434 (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,690 göst.
24 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 770 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,403 puan) tarafından soruldu