0 oy
1,203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bi karşi komsu var pek goruşmeyiz ,gecelikle dolasiyor tamam evin icinde banane beni ilgilendirmez,ama gecen esimi yolcu edecektim oda cikmiş kapi önüne saten mini kirmizi gecelikle duruyor ,neymiş esini bekliyirmus ee git icerde bekle esim onu oyle gormek zorunda mi ya

34 Cevaplar

0 oy
(2,974 puan) tarafından
E yani canım o eşin baksın bizzat görsün diye çıkmış kim çıkar gecelikle kapiya
-Reklam-
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Bilerek yapılmış gibi sanki yani biz zil çalınca kapıda bekleriz
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Belki sizin olduğunuzu fark edemedi eşine kapıyı açıp hemen içeriye giricekti böyle bir durum muydu ki çünkü sıcaktan herkes açık geziyo evin içinde kadınin vücudu güzel miydi bari aklima sen çal kapımı 1. Bölüm geldi kadın her yeri kırmızı gecelikle geziyordu habshsh
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben açık bir insanım ama üzerimde diz üstü şort varsa kargo falan gelince kapı arkasından alıyorum kargoyu. Eşim erkek ev çok sıcak oluyor üzerinde atlet varsa mesela kapı önüne çöp atacaksa biri görür ayıp olur diye çıkmaz öyle. Kız edep kalmamış gerçekten. Eşi adam olsa zaten bu halde ne işin var dışarda der. Dikkat et senin eşine kendini göstermeye çalışıyor olmasın
0 oy
(2,122 puan) tarafından
Eşi de konya ovası herhalde nasıl müsaade ediyor
0 oy
(5,501 puan) tarafından
Sesli güldüm tövbeler olsun ne katılar var ve biz evde şort giyince kapı çaldığında eşofman giyiyoruz :)) 
0 oy
(10,687 puan) tarafından
yani genelde kıskançlığı abartıyorsun derim sana diğer durumlar için bu konuda yüzde yüz haklısın. kapıya da öyle çıkılmaz yani
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Bari sabahlık uzun bişey giyseymiş. İlla hazır mı beklemek gerekiyor. Ya kafası yerinde değil ya da kasıtlı yapıyor gören görsün beni diyerek. 
0 oy
tarafından
Yuzune direk diyeydin valla edepsiz yollu besbelli kocanada sahip cik öyle bir komsun varsa belliki kuyruk salliyo millete evlerden irak oyle insanlar 
0 oy
(882 puan) tarafından
Dedikodu günahtır yapmayın :)
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Disarda daha acik giyinenler var desen bile sanane sen de giy der lafi verir 
0 oy
(3,206 puan) tarafından
Aa ben  Burda art niyet ararım valla ne alaka belki de eşine görünmek için yapıyor 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Bizimki Allahtan bir kat üstte çalışıyordu ben sadece sesini duyuyordum :D  siz gecelikle görmüşsünüz karşı olsa bizde görürdük biz neler neler le görürdük :D
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Edep n güzel şey. Kimi açık insanlar var,saygısı muhafazakar insanlarda yok. Ben bile sinir oldum. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 833 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sudeee1 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 763 göst.
31 Temmuz 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 951 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,346 göst.