0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kreş pahalımı  sizce

25 Cevaplar

+2 oy
(2,254 puan) tarafından
2 buçuk yaşında bir bebeğin tam gün okula gitmesi bana fazla acımasız geliyor. Yarım gün bile o yaştaki bir bebek için fazlayken
(697 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum. Okul öncesi öğretmeniyim o yaşta ki çocuklar daha fazla ilgi istiyor ve o ilgiyi normal olarak o kadar çocuk içinde veremiyoruz. Ve yanlız hissediyorlar ki bu çok normal ama onlar için değil. Kimsenin anneligini sorgulayamam ama hiç doğru bir karar değil
(970 puan) tarafından
Hocam bende öğretmenim sabah 7.30 akşam 3 gibi evdeyim..baska bir şehire gittiğim için günlük yol süresi var..kayınvalidem bakıyor Allah razı olsun oğlum 2.5 yaşında ama.kadin yaşlı haliyle çok fazla koşup oynatamıyor TV ekran bakıyor mecburen bende yarim gün kreşe gitsin diyorum..doğru mu düşünüyorum..daha erken mi bilemiyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Fiyatı çok uygun. Tam gün + kahvaltı ve yemek var sonuçta. Muhtemelen butik bir yer. 

Şahsen çalışmıyorsam 2.5 yaşta çocuğu tam gün kreşe vermezdim ben. Okul öncesi öğretmeniyim.
+1 oy
tarafından
Çok pahalı ya bu Türkiye nereye gidiyor 
+1 oy
(383 puan) tarafından
Çalışmıyorsan evdeysen bende gönderme 2.5 yaş küçük daha tam ebeveyne bağlı olduğu dönem yada çok zorlanıyorum diyorsan yarım gün gitsin tam gün o yaş dönemi için uzun olur. Fiyat içinse bziim burda 8 9 binden başlıyor kreşler bana normal geldi fiyatı 
(75 puan) tarafından
Yarım gondeicem
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Aaa yıllık mı çok iyi tabi :D
(2,220 puan) tarafından
O zaman başla baktın iyi gidiyor devam eder ,gitmiyorsa da çocuğumun sadakası olsun dersin alırsın kreşten
(75 puan) tarafından
Ödemeyi geri iade yapiyorlar
(75 puan) tarafından
Şoke şoke alırım onu kaydı bile var bende
(2,220 puan) tarafından
İyi tamam o zaman sakin ol :))
(5,543 puan) tarafından
:)) ayliktir ve bedavaaaa. istanbul kartalda 12 bin 15 bin arasi yarim gün sabah 9 oglen 1 arasi   aylik tabili yillik 120 bine geliyor. arti kirtasiye mzeme listesi artik ekstra cikan etkinlikler tiyatro gezi vs vs ritim calismaci ogretmen o ogretmen bu ogretmen. 2 bucuk yas kucuk yani bisey ogrenemez ama yasiylariyla vakit gecirir. seneye eylulde 39 aylik olacak oglum seneye yollucam bende bi sene ozele gder aonra 48 ayi geciyor zaten ertesi sene de devlete gder yari ozel yari devlet var benim evimin yakininda kizim da oraya gtti iyi mmnunuzda
0 oy
(9,802 puan) tarafından
Saatleri nasıl öğlen yemeği falan oraya mi ait 
(75 puan) tarafından
Sabah kahvaltı öğlen yemek 3 gibi atıştırmalık 9 da başlıyor dörtte bitiyor tüm gun
(9,802 puan) tarafından
Böyle düşününce çok değil sanki :D kız zaten ne pahalı ne ucuz bende bilmiyorum pahalı ucuz kavramı kalmadı ki herşey ateş pahası resmen
(75 puan) tarafından
Kreş tavsiye edermisiniz peki nasıl bir yer artıları eksileri
0 oy
(13,461 puan) tarafından

Saatleri de iyiymiş burda bulsam yollayacağım Zonguldak küçük yer bayadır arıyorum 

Bence okey :)

(75 puan) tarafından
7.5 nasıl çocuk alışabilirmj  aklımda bir sürü deli soru var
(13,461 puan) tarafından
İli gün ağlar üç gün ağlar alışır
Kreşte sosyalleşme el becerisi diksiyon düzgunluğu çevreye davranma biçimi çok artısı var
Bulsam hemen yollarım bklm bugün bi yerı söylediler yarın gideceğim
0 oy
(6,343 puan) tarafından
Canım parasını bilmem ama 2 buçuk çok küçük yaş sabah 9 dan 4 e kadar pert olur. 

Oğlum 5 yaşında devlete gidiyor sabah 9 öğle 1 de geliyor çok yoruluyor

Bebeğin bi 6 aya tamamen büyümüş olur o zaman iyice ilgilenebilirsin bence gönderme 
0 oy
(18,262 puan) tarafından
Yorumlardan okudum. Tüm gün için bence normal olabilir. Hiç fikrim yok fiyatlar konusunda. Ama çocuğun 2.5 yasmis. Bence yarım gün olan bir yere gönderden ikiniz için de daha iyi olur bence. Çok küçük geldi bana 
0 oy
(840 puan) tarafından
2022 de 4 yaş yeğenimi gonderiyorduk. Tam gun için 4.250 + 800 tl servis ücreti. Bu pahaliliga göre normal geliyor. 
0 oy
(5,165 puan) tarafından
Cok uygun canim. 

Benim cocugum gecen sene aylik 10 bine gitti ,o gittigi yer bu sene 28 oldu. Bende baska kuruma kayit yaptirdim 22 bine 10 binde kayit parasi verdik. 

Bence bedava yani. 

Yorumlarda okudum kucuk falan demisler. Ben calistigim icin 2 yasinda verdim. Kucuk falan degiller. Evde dursa napacak. Mecbur bi zaman sonra ekrana ,tv ye yonelecek. 
0 oy
(144 puan) tarafından
Yani ben 4yıl kreşte çalıştım 2buçuk yaş çalışan anneler getiriyordu ezilir ya kendini ifade edecek yaş değil yani 9da gidecek 10buçuğa kadar kahvaltı saati sonra diş fırçalama al yıkama sonra yarım saat çizgi film ondan sora öğle yemeği gel el yüz yıka sonra oyuncak saati aktivite saati oluyor yarım saat de oyun alanı oluyor tabi öğle uykusuna geçen çocuklarda var nekadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama kreş ler böyle benim 3çocuk var göndermedim göndermem 4yaşında anaokuluna yarı özele gönderdim yarımgün 
(75 puan) tarafından
Bu kreş öyle değil ama pervaneler etrafında sureķlj resim atiyo kadın zaten 9 çocuk var hepside 2.5 yas
0 oy
(405 puan) tarafından
Kız çok iyi. Ben 2 yaşındaki kızımı haftada 2 saat ebeveyn katılımlı atölyeye götürüyorum aylık 8 saat oluyor 4 bin veriyorum. 
0 oy
(10,687 puan) tarafından
Kışın 6bindi o yüzden normal geldi bana
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Uygun geldi bana
0 oy
(16,551 puan) tarafından
Çalışıyor musun o yüzden mi bırakacaksın 
(75 puan) tarafından
Hayır arkadaş ortamını vs bisieri öğrensin diye 6 aylik bi çocuğum daha var inanın etkinlik yapmaya vakit kalmiyo
(16,551 puan) tarafından
Ben küçükken mecburiyet olmadıkça göndermeye karşıyım  canm çünkü daha küçük senden ayrılmak istemeyecek bence en güzel yer onun için senin yanın zaten  2 3 sene sonra ana sınıfı okul vs gidecek
(75 puan) tarafından
Ama evde canı çok sıkılıyor bende ozyuzden gönderiyorum canimi çok yakiyo
(16,551 puan) tarafından
Sıkılır tabi canm parka vs çıkarabilirsiniz hep evde kim plsa sıkılır yani yinede sen bılirsin
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Vereceği eğitime bağlı bu. Sıradan boya yapıp gelecekse çok fazla. Ama yabancı dil olacaksa yemeği uykusu her koşulda ev ortamı gibiyse fiyat iyi. Bir de  gün için TV izleme süresi ne kadar onu da sorun, tüm gün TV ye bağlı olmasın
(75 puan) tarafından
Yabancı dil boyama sayılar renkler vs Bi çok şey var
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Uygun bence kardeşim tam gün ise kardeşim üç çocuk için sabah 9 akşam 4:30  anlaştı indirimli fiyatı 30 bin aylık
(75 puan) tarafından
Bende merak ettim kreş fiyatlarıyla ilgili bir bilgim yoktuda
0 oy
(289 puan) tarafından
Aylık gelirimiz hiç yok devlet karşilarmi acaba kızım daha 18aylik ama buyunce gondermek isterim 
(75 puan) tarafından
Devlet kreşleri  var bende buna 1.5 ay gondericem sonra devlet kresi burda biraz alissin
0 oy
(2,999 puan) tarafından
Kızım 7 buçuga gidiyordu oğlumu da vercem Ağustosta inşallah.. Kasım'da 3 yaşına girecek konuşma geriliği var o yüzden erkene çektim yarım gün şeklinde düşünüyorum.. iki çocuk 13 bin olur dediler bana göre iyi
(75 puan) tarafından
Aynn uygun o zaman

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 480 göst.
16 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 657 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
11 Mart 2022 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,605 puan) tarafından soruldu

401,990 soru

12,034,321 cevap

36,262 kullanıcı

...