0 oy
698 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,581 puan) tarafından
Boykota karşı olanlar az ötede dursun lütfen 

4 Cevaplar

+2 oy
(4,313 puan) tarafından

image

belki yardımcı olur canım. Yenilerde obsesso diye bi marka da cıktı o nerenındır bilmiyorum ama boykot listelerinde görmedim
(4,313 puan) tarafından
Yok canım ülker ama gerci son zamanlarda o da şüpheli artık
(4,313 puan) tarafından
Aynen. O da güzel gerçekten. Osso da iyi granğl olarak hiç almadım ama diğer kahveleri güzel
(2,581 puan) tarafından
Kahve dünyası boykot değil miydi
(4,313 puan) tarafından
Değil diye biliyorum. Ama yeminle at izi ** izine karıştı derler ya o durumdayiz
(2,907 puan) tarafından
Ulkerde boykot canim uzun zamandir hemde, supheli degil
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben 101 markası alıyorum 
tarafından
Canım 101 boykot ediyoruz
tarafından
Bacım valla bende artık sadece belirli ürünleri boykot etmeye başladım çünkü artık aklım almıyor neye elimi atsam boykot deniliyor kendi ürettiğimiz ürünler mekanlar bile Boykot deniliyor zaten benim ciddi hafıza problemim var kafam almıyor artık o yüzden artık eskisi kadar takıp edemiyorum
tarafından
Alicak ürün kalmadiki bim boykot.sok boykot a101 boykot eee ne alcaz abarttılar bu isi
tarafından
Valla abartan sizsiniz :)))
Geçen Esma enerji içeceği boykot mu diye sordun , sana ekran attım boykot diye , ertesi gün anlık attın enerji içeceği içerken :D
tarafından
Benim zaten çokta dikkat ettiğim.sayilmaz zaten boykot olmayan ürün yok.
+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Marketlerin kendi markaları
0 oy
(13,419 puan) tarafından
hazır boykot ediyorken granül kahveyi hiç alma em sağlıksız kahve çeşidi. filtre kahve al nir de french press evde demle, miss gbi
tarafından
Abartiyormusunuz kız herşey boykot Muş neyse bişey demiyorum
(13,419 puan) tarafından
her şey boykot demedim, dikkatli okursan fakedersin. granül kahveler en sağlıksız lahve türüdür. nescafe, cafe crown vs hiç farketmez. madem kişi boykot var diye bu markaları tüketmek istemiyor kendine de bir iyilik yapsın hiç granül kahve içmesin. Türk kahvesi, filtre kahve, expresso ya geçmek için harika fırsat
(2,581 puan) tarafından
Ya ben hiç soğuk kahve içmemiştim içtim çok hoşuma gitti zararlı olduğunu bilmiyordum. Granül yerine ne kullanabilirim
(13,419 puan) tarafından
filtre kahve, onu demlemek için de ya filtre kahve makinesi ya french press ya da böyle huni gibi bir demleme aparatı var, kağıt filtre ile kullanılıyor. sonra isteğine bağlı süt, şeker de koyabilirsin
(2,581 puan) tarafından
Bakicam teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu
0 oy