0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (744 puan) tarafından

Kizlar yeni evimize geciyoruz evi de istedigimiz gibi boyadik yaptik falan ama icimde sıkıntı var daraliyorum gibi nefes alamıyorum gibi oluyor tasima şirketini bekliyoruz :( 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ay keşke bende şuanı biran evvel yaşasam sevinçten göbek atarım herhalde ya sizede Allah kolaylık versin yeni evinizde musmutlu keyifle oturun inşallah ❤️ <3

(744 puan) tarafından
Allahim hayirlisi ile nasip etsin canim inşallah:) dua et bende dua ettim ama detay belirt 5.kata gidiyorum zemin kattaydim:)))
tarafından
Oo daha güzel ferah ferah oturursun işte canım
-Reklam-
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Ayni duyguyu yasadim, ustune nakliyeciler cok terbiyesiz ciktilar onlarla tartistim, hem huzjnden hem sinirden agladim... hala o nakliyeciler grliyor aklima, gile gule yiyemesinler parasini, zehir ettiler bana o gunu. 
(744 puan) tarafından
Allaha şükür canim eşim muhattap oluyor  bende en cok ondan korktum iyi insan cikmazlarsa eşyalarima iyi yapmazlarsa diye cok düşündüm
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Yaşadığınız yeri seviyordun büyük ihtimal burukluk olmuştur canim geçer evine geçtiğinde hayırlı olsun ❤️ 
(744 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim mahallemde bir cok kisiyle tanisip bag kurmustuk ondan galiba:)
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Vesvesedir yalnızca. Enerjinizi yüksek tutun ki gittiğiniz yerde güzellikleri çekesiniz :) 
(744 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Biz de taşınalı 3 4 gün oldu yeni eve. Şırnaktan İstanbula taşındım ama mutsuz hissediyorum. Çok güzel bir yere taşındım ama niye böyle bilmiyorum
(744 puan) tarafından
Senin uzakmiş ben mahalle degistiricem sadece :)
0 oy
(13,858 puan) tarafından
Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin canim.

Allahim inşallah eşimin de kafasına dank etsin de şehir merkezinde söyle 3+1 naçizane bi ev nasip etsin bize de köy işlerini boslasin herkesten uzaklassin çok amin
(744 puan) tarafından
Amin canim benim inşallah gönlüne gore olur cok cok amin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 646 göst.
30 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 604 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 430 göst.
25 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Kedimekimm (630 puan) tarafından soruldu