0 oy
1,215 göst.
Aile kategorisinde (362 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 9 dairelik bir binadayiz eşim cumartesi günleri 1 2 gibi gelir yarım gün çalışır hafta içleri 7 8 gibi gelir mesai yoksa 

3 hafta önce eşim cumartesi ise gitmedi markete cikti sonra 2 de kapı tikladi eşim sandım ama bir durumum var delikten bakmadan açmıyorum delikten baktım kimo dedim ses yok otomatik yanıyor sonra eşimi aradim sen misin diye yok dedi annemde en alt katta oturuyor bende en üst 

Bide çatıya doğru merdiven var orda biri olsa göremem delikten 

Dünde saat tam 8 e geliyordu eşimin gelme saati ama mesai kalmisti kapı tık tık 3 kere çaldı gittim baktım kimse yok ışık yanıyor 5 6 dk baktım delikten yok kimse ışık yanık kaynanam bizdeydi seslendi bana kızım kim diye dedim böyle böyle kimse yok sonra geri geldim delikten baktım ışık sönmüş kaynanam 5 dk sonra çıktı baktı kimse yok anlamlandırmadim eşim bir dha olursa anneni ara hemen aşağıdan yukarı çıksın dedi bu ne isti evimde korkar oldum 

35 Cevaplar

0 oy
(1,475 puan) tarafından
Allah'tan annenle aynı binada oturuyorsun kimsen olmasa daha korkarsın dikkat et aman 
-Reklam-
0 oy
(9,277 puan) tarafından
Benim kapımada zırt pırt vurup kaçanlar var bilsme kim ama kapıcının küçük oglundan şüphe ediyorum 
0 oy
tarafından
HIRSIZ evinizi kontrol ediyor olabilir 
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Canım bu apartmandan bilen biridir kesin eşinin gelme saatini biliyor ve kapıyi acmani bekliyor ya yukarı saklanıyor yada aşağı iniyor ama bu durumda yukarısı daha mantıklı gibi ama büken ve apartmandan biri belli 
(362 puan) tarafından
Evet canım bencede öyle
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kamera takın evin önünde dursun. Görüntüsü bile yetiyor 
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Bn olsam çoktan aanemi arardım çıkın kim doye yada kaynanama actirirdim;)) 

Bende merak ettim .

Belki çocuklar yapıp kaçıyor bende yapardım çocukken arkadaşlarla ;))
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Kapıya minik bi kamera taktırın o zaman kimin olduğunu görürsünüz bunu eşin geldikten aonra sakin bir saatte hapmanı tavsiye ederim bu arada kimse bulunur inşallah 
0 oy
(487 puan) tarafından
Aman dikkat et bide eşinin evde olmadıgı saatlerde özellikle basıyor zile sapık hırsız filan olur Allah korusun
0 oy
(50,613 puan) tarafından
apartmandan biridir
0 oy
(10,098 puan) tarafından
Kapının zincirini mutlaka takılı bırak ya da kapıyı kilitle anahtari yan çevir bizim burda da hırsızlar dolasiyomus zile basıp evde biri var mı diye kontrol ediyorlar yoksa eve giriyolarmis eşinin iş saatini bilmeleri beni korkuttu 
tarafından
Hangi şehir
(10,098 puan) tarafından
Ankara canım
0 oy
(4,985 puan) tarafından
Kapının önüne kamera taktir tövbe yarabbim kim yapar ki ben olsam bende korkarım
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Annen falan kimse yanlız çıkmasın yukarıya nolur nolmaz eşin izin alsın biraz evde aynı durum olcakmi bir gözlemleyin olmazsa bir kamera taktirin
(362 puan) tarafından
1 ayda 2 kez oldu 2 hafta arayla izin alsa denk gelir mi bilmem ki o da çok stres yaptı bu durumu
(8,360 puan) tarafından
Kamera aslında çok güzel bir fikir ama bilmiorum
(362 puan) tarafından
Evet onu deneyecegim
0 oy
(29 puan) tarafından
Ay mutlaka bu tarz kapı seslerinde sesinizi edip kimo diyin bana öyle olmuştu biz yeni taşınmış tik evimizde zilimiz bile kameralı yeni bina olduğu için daha şifreler ayarlanmamisti kapım çalmıştı kimo demiştim ses yoktu kapıyı açmadım 1. Katta oturuyorum hemen camdan baktım mahllenin 4 5 çocuğu Muş ondan bir iki gün sonra yatak odama çekildim eşim o gün evde idi ama arabayı yıkama ya götürdü yarım saate gelirim dedi kapı çaldı yine çocuklardır dedim sesimi etmedim yataktan kalkmadan i

Uyku haline gectim 3 4 kez çaldı kapı tik tık diye ardından kapı açıldı eşim geldi düşüncesi ile kalkmadim megersem hırsız kadın kart ile kapıyı açmış direkt yatak odama girdi 6 aylık hamileyim korkudan ne yapacağımı şaşırdım bide kusura bakma yanlış oldu biz kapıyı çaldık dedi akraba evi sandik dedi def ol git nasıl evime giriyorsun diye kızdım bağırıp çık su evden dedim hemen gitti ardından baktım camdan 2 kadın bir cocuk mis meger hergun kapıyı iceriden kilitlerim o gün kilitleme dim hırsız girdi allahatan bana birşey yapmadılar onlar çıktı eşim saniyesinde geldi aradık bulamadık sanki uçup gitmişler di
(362 puan) tarafından
Ay kız çok korkunç bide hamileyken ya kıyamam
Demek ki böyle dadaniyor mu bunlar önden sürekli kontrol ediyorlardir belki
(29 puan) tarafından
Evet kontrol ediyorlar önce kapıyı evde kimse varmı diye zar zor atlattım 3 buçuk ay önce idi neyse ki daha iyiyim şimdi asla kapıyı açık bırakmıyorum hiç korkmuyorlar ya çok soğuk kanlilar bide bizim apartman hepsi memur iş sahibi evde olmayacaklarını tahmin ediyorlar
(362 puan) tarafından
Aynen canım gozlemliyorlar
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Biri sırf seni bu şekilde huzursuz etmek için yapıyor olabilir takip etmeye devam et hatta bir kaç gün çatının oraya çıkan merdivene birini koy kaynanan falan gizlice beklesin bu şekilde görebilirsiniz 
0 oy
tarafından
En iyisi kimse duymadan gormeden bi bebek kamerasi alin gorunmiycek sekilde yerlestirin telden izleyin illaki yakalanir kimse 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Angel24 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
2 Mayıs 2024 Aile kategorisinde mehal (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 660 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 394 göst.