0 oy
561 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Eşinizin annesinden kaynaklı bir problem yaşarsanız aynı zamanda eşiniz size hem hak verip haklısın deyip hemde haklı olduğunuzu bile bile annesi için huzurunuzu bozup size soğuk yapıp tavir yapıp size haksızlık etse tepkiniz ne olurdu eşinize karşı bu durumu ben çok feci şekilde yaşadım detayları anlatmadım uzun diye ama ben haklıyım onu soylim eşimde hak verip ama afrasini taftasini da esirgemiyo 2 haftadır. Açıkçası haksız olduğunu bile bile annesi için beni üzen biri bana değer vermiyordur diye düşünüyorum ve eşime olan zaaflarim Yok oldu onu bebeğimi sever gibi severdim duygusal ve manevi anlamda ama bu İlk de değil defalarca aynı durumda kaldım bana sadece haklısın dedi ama arkamda durmadı açıkçası ben baya soğudum 2 yıl olmasına rağmen evliliğimizin peki siz ne düşünüyorsunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Anasının eteğini birakamayan,buyumemis çocuk diyoruz onlara
(139 puan) tarafından
Haklısın canım ama eşim ailesinden bağımsız öyle anneci ws değil tabi ki de hepimizin gibi oda annesne değer çok verir ama bana haklısın deyip annesine bunu belitmedi üstelik ben mesafe koyduğum için arama annesiyle bana haksızlık edip üzüyor
(2,546 puan) tarafından
Tamam işte canım yani arayı bulamıyor demekki.sana ayrı ona ayrı oynuyor ama olmuyor beceremiyor ki belliki annesini üzmek yerine seni daha çok üzmek kolayina mi gidiyor diyelim nediyelim.nazi sana mı geçiyor diyelim bilemedim.
-Reklam-
0 oy
(1,458 puan) tarafından

Konu ne bilmiyorum ama afra tafra için 2 hafta çok uzun biz 1 gün en fazla kus kalabiliyoruz 

Ve senin yaşadigin tarzda bende yaşadım bende anlatmayayim uzun olur 
Eşim ne beni ne annesini tuttu karişmiyorum aranızda halledin dedi 1 sene kus kaldık 1 sene sonunda eşim uzun süreli askere gideceği için beni annesigile bıraktı mecbur barıştık 
Kayinbabam sen özür dilemedin ama biz seni affediyoruz dedi 
Ben özür dileyecek bisy yaapmadim tabi ama olay buyumesin dedim devam ettik 
Eşin keşke ya karişmasaydi ya da haklıyı tutsaydi
(139 puan) tarafından
Eşim de karışmadi ben mesafe koydum annesiyle arama sırf bu yüzden afra taftasi zaten bana hak hak verip ama savunmaya gelince suspus oluyosun madem bende işi kökten çözdüm ama ben kötü oldum,konu da şu 2 günlük mesafede yaşıyoruz 2 yıllık evliyim ayrı gayriyim ama telefonlan arayıp benimle ilgili bebeğimle ilgili biseylere maydanoz oluyordu Bayram dan bayrama oraya gidince de yapıyordu en sonunda patladım tabi
0 oy
(6,342 puan) tarafından
Eşimi bire bir anlaymaniz hiç dogru deil hanfendi gerçi çözdük biz o mevzuları ama bundan 3 4 yıla kadar aynn boyleydi
(6,342 puan) tarafından
Eşimde aynıydi demek istedim canım ben yazsam bu kadar olurdu oda zamanında öyleydi haklısın ama anasına laf edince canından can gider haklı olduğumu bildirme arkamda durmaz di sonra bı bayram sabahida aynısı yasandi ben pılimı pirtimi çocuğumu toparlayinca ciddiyetimi anlayıp adam olmaya karar verdi
(139 puan) tarafından
Aynen öyle bende yaptım hatta ben gittim terk ettim ciddiyeti anladı gerçekten ya bu nedir ya aile babası olun yada evlenmeyin arkadaş sizi zorla nikâh masasına götüren mi var binbir sözle binbir vaadle aliyosunuz çocuk için ölüyosunuz o çocuğu anneniz değil biz veriyoruz biraz değer kıymet bilin
(6,342 puan) tarafından
Essekler işte anlamayan anlamiyor
(139 puan) tarafından
Erkek milleti kafası bazen geç çalışıyor bu tür şeylerde o yüzden mizaha gelmiyorsa izah göstermeli
(6,342 puan) tarafından
Kesinlikle canımmm
0 oy
(354 puan) tarafından
Beni anlatmışsın resmen bizim de böyle ve bu durum beni aşırı yordu yıprattı benim omuzlarımda dünyanın yükü var zaten 8.5 aylık özel bir bebeğim var dünya gözümde değil artık eşimin ailesi de maalesef alt katımızda oturuyor. Yanyana geldiğimiz her an bir şeyler oluyor bir tartışma bi laf sokma iğneleme daha az önce yine yaşadık ben kendimi geri çektim ama ister istemez görüşüyoruz. Bugün bir karar verdim ve ben her ne kadar haklı olusam olayım onlara iyilikle gidicem biraz görmezden gelicem onları sevdiğimden değil kendi ruh sağlığım ve ailemin huzuru için çünkü ben gün geçtikçe tükeniyorum eski postlarıma bakarsanız anlarsınız sizce yapmak istediğim şey doğru mu 
(139 puan) tarafından
Üzüldüm abla ya şimdi ama seninle aynı fikirde değilim biz müşteri hizmetleri değiliz herkesi memnun etmek için dünyaya gelmedik bide özel bebeğin var onun uğraşı onun stresi zaten yetiyor sana bide insanların boş beleş uzmelerini çekmek zorunda değilsin bu şekilde devam et eğer işe yaramazsa yine devam ederde açık açık konuş rahatsız olduğunu dile getir sonra da mesafeni koru. Eşimin annesi de patavatsızca davranıp duruyordu ben dile getirdim hep eşime bak yanlış konuş düzelsin ama eşim haklısın haklısın deyip geçiriyordu en son geçen arayıp yine boş boş konuşunca ağzının payını verdim eşime de iki günlük bir ders verdim aldım çocuğumu gittim yalvar yakar getirdi artık annesinin A sını bile kuramıyor yanımda bazen risk alıp ders vermek gerekiyormuş demek ki
(354 puan) tarafından
Canım annesi onun yanında bana demediğini bırakmadı kapıma gelip hakaretler etti eşimin tek yaptığı şey ise bana sus demek oldu. Bende ananı sustur gücün bana mı yetiyor dedim bebeğimi alıp anneme gittim ama bu özel bakım gerektiren bir bebek ben ona annemin evinde bile istediğim gibi bakamam en ufak örnek vereyim şeker tuz un pirinç karbonhidrat tüketmemesi gerek sabah gittim akşamına yine evime döndüm. Eşimle bir sorunum yok elhamdülillah ama annesi artık hayatı zindan etti bana anlatsam dersin böyle bir insan olur mu diye ama her gün laf söz iğneleme laf sokma benim artık bünyem kaldırmıyor en azından diyorum sürtüşme yaşanmasın ben yine onunla samimi olmam amacım bu
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Haksızlık yapmış sana haklısın diyip tavır koyması çok saçma 
0 oy
(210 puan) tarafından
Benzer bir post açtım bence benim gibi yap 
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Benim ilk başlarda çok oluyordu annesinin bütün laflarını dinlerdi hatta tatile bile onun istediği yere gittik baktım böyle olmuyor hemen ipleri ele aldım bana karşı dediği şeylere karşı çıktım tüm sosyal medya hesaplarından çıkardım beni görmesin gezdiğimi yediğimi içtiğimi. Eşimi de sürekli tembih ettim bizim artık bir ailemiz var önemli olan ikimiziz kimsenin karışmasına müsade etmemeiz gerekiyor dedim 

Şimdi rahatım çok şükür eşim de iyi adamdır ama ilk başlarda biraz kafası karışıkti annesi karıştıriyordu onu dinlemedikce ailemizin daha iyi olduğunu anladı 
0 oy
(988 puan) tarafından
benim eşimde bana hak verir sonra annesini savnur gibi olur.ne yaparsan yap anneciler çamurdan da olsa.ha sevsin saysınlsr tsbi ama haksızlarsada ne yapacaksın.üsteleme hiç boş ver görmezlikten gel.hiç yokmuş gibi davran.konusu açılırsada yüzüne söylersin ben haklıyım der kapatırsın.bi de onun nazıyla teibiyld mi upraşcaksın.aileler yüzünden de soğuma olsun bi gün eşinde anlar seni umarım
0 oy
(29,364 puan) tarafından

Yani anne tamam değer verilir saygı sevgi gösterilir de fazla ana kuzuzu olmaya evliliğin tadını kaçırmaya hacet yok anlayışli olup oturup düşünse düzelir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 75 göst.
10 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zeyra (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
0 oy
6 cevap 208 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 648 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,331 puan) tarafından soruldu

411,191 soru

12,377,102 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler