0 oy
590 göst.
Aile kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Sorum yukarda kızlar gördüğümü fark ettiriyorum şimdilik napmak lazım nasil bir çözümü var bu durumun

8 Cevaplar

+1 oy
(1,042 puan) tarafından
Yapman gereken tek şey kizmadan dikkatini dağıtmak gözün sürekli üzerinde olsun genelde yalnız kaldiklarinda sıkıldıklarinda yapıyorlar sürekli biseylerle ugraşsin öyle öyle unutur canim
(1,449 puan) tarafından
Tamda minik bebeğin doğduğu zmana denk geldi ikisini birden nasıl idare edecegim bilmiyorum
(1,042 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım.bebeginin bakımına sürekli kızınıda kat hep yanında olsun sürekli konuş kizinla kardeşini anlat yapabileceği küçük görevler ver.yemek yaparken filan yanında olsun zor bi süreç ama anca böyle unutur yoksa sen onu ihmal ettikçe o iyice bağlanip yapmaya devam edecektir
-Reklam-
+1 oy
(3,899 puan) tarafından
Belli yaşlarda normal diye biliyorum. Gördüğünde dikkatini dağıtmak lazımmış. Bi oyun, dışarı çıkmak, başka bişeyi gösterip muhabbet etmek vs. Bir de gün içinde oynadığı arkadaşı azsa siz de işten güçten pek ilgilenemiyorsanız pekişir bu durum haberiniz olsun. 
(1,449 puan) tarafından
Aynn yeni bebeğim doğdu ilgilenemiyorum eskisi gibi
(3,899 puan) tarafından
Stres yapıyordur illaki. Evde değişiklik var. Böyle bişeyi de tesadüfen keşfetmiştir. Böyle oyalanıyor olabilir.
En azından emzirirken bebeğe bakım yaparken bile yanınızda dursa, ıslak mendili verir misin tarzı yardım isteseniz. Aklıma bişey gelmiyor. Benim kız da 4 yaşında, eylülde doğum, böyle bişey olsa heralde öyle yapmaya çalışırım. Babanne kuzen falan yakınsa arada gönderin.
+1 oy
(1,622 puan) tarafından
Belli zamanlarda olan şeyler anormal karşılamayın akraba yakın arkadaş vs.kimseye de söylemeyin.bazi arkadaşların dediği gibi nerde gördü kimse gördü bilmem ne saçma sapan konuşmalara maruz kalirsin ne yazık ki. 
+1 oy
(558 puan) tarafından
Buna uzman bir psikolog şey demişti. Gördüğünü farketme ama takip et. Her yakaladığında sevmediği bir iş ver diyordu. Hem dikkati dağılacak hem bilincaltinda bunu yaptığım zaman istemediğim bir iş yapıyorum gibi yerleşecek diyordu
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim kızımda 5 yaşında mastürbasyon yapmaya başladı ve kızdım falan baktım olmuyor psikologa götürdüm ve bana yeteri ilgi olmadığı için ve kendini keşfettiği için yaptığını ona sürekli bir şeyler yaptırmam gerektiğini boş bırakmamam gerektiğini resim yaptı oyunlar oynayın parka götürün falan dedi hepsini yaptık ha bu arada kesinlikle tepki göstermeyin kızmayın bağırmayın dedi 1 sene idare ettik 6 da durdu 7 de bir iki defa daha oldu şuan 8 yaşında ve daha yapmıyor. Doktor eğer kızarsanız devam eder ve kendine zarar verir bunu alışkanlık haline getirir dedi
(838 puan) tarafından
Bende senın gıbı benzer bısey yazdım burdakı kendını bılmezldr yorum yazmıs
(1,449 puan) tarafından
Bende norml bir durum olduğunu biliyorum o yüzden kizmadsn nasıl hallederim diye arastiriyirum iste
(68 puan) tarafından
Boşver yazsınlar herkes herşey söyler dilin kemiği yok nasıl olsa
0 oy
(1,819 puan) tarafından
5 yaş çocuk nasıl yapıyor sürekli özel bolgesini niye elliyor mu 

Benm kızım bir ara hep elini koyardı elleri doktora söyledim normaldir keşfediyor gibi şeyler dedi öyle böyle geçti bende hep kızardı çok ayıp yapma arkadaşların güler görür diyordum
(1,449 puan) tarafından
Yok sürtünme hareketleri yapıyor elinde hep orda soruyorum kaşınıyor mu ondsn mi elliyirsun diyorum yok diyor
0 oy
(9,571 puan) tarafından
Canım maalesef bazı cocuklarda o bolgenın bir yere dokunması sonucu uyarılma olabılıyor cocuk bunu fark ettıgınde uzerıne gidebiliyor. Oncelıkle cınsellık içermeyen bir durum bunu bil. Cocugun yapacagı zaman ya oyala baska yone cek ya da sadece yalnızken yapması gerektıgını söyle. Ayıp günah gibi kelimeler kullanma. Benım kızımda çok yapıyordu oyle ki nasıl terliyordu anlatamam kızıyodum ilk baslarda sonra oyun terapısıne basladık. Terapıstımız yukarda dediğim gibi yapmamı soyledı odanda ve yalnızken yapabilirsin diye cunku kızım bı ara baskalarının yanında yapmaya kalkıyordu. Oyun terapısınden sonra azalttıgını fark ediyorum. Arada yine yapıyor felan ama gormezden geliyorum bir süre sonra bırakacaktır çünkü. 
0 oy
tarafından
Canım gayet normal cocuk masturbasyonu 14 aylık bebeğim bezini ne zaman açsam eli hemen pipisine gidiyor şuan vücudunu keşfediyor yapacağın şey eğer masturbasyon yaparken zevk almıyorsa kesinlikle dikkatini dağıtıp unutturman sakın ola korkutup ayıp vs şeylerle bastırmaya çalışma ters teper 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 100 göst.
3 Eylül 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 331 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kabakk (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 233 göst.