0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (966 puan) tarafından
2 buçuk aylık oğlum yarın lokal anestezi ile Sünnet olcak..tavsiyeniz var mı neye dikkat edeyim..bir de kaç günde iyileşti sizinkiler..cok huzursuzluk ağlama oldu mu

5 Cevaplar

0 oy
(6,317 puan) tarafından
Ağustosun sonunda oğlum 5 yaşında olacak bizde önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyoruz sana tafsiye veremem ama kesinlikle yaptır aradan çıksın diebilirim resmen karnıma kaygi
(966 puan) tarafından
Evet yaa ben de cani acir mi zor olur mu diye diye yedim kendimi..seninki büyümüş..öyle de zor olur ama inşallah hemen iyileşir
(6,317 puan) tarafından
Böyle inan daha zor canım çeksen 3 gün çekersin ben eşime lafımı geciremedim kiyamadi hatirlamiyacak bile seninki ben ne waad edecemizi şaşırdık özelde yaptıracam 40 yer arastirdim walla inan buyunce aklı erince daha sikinti
(129,343 puan) tarafından
lazerli sunnet kolay diyolar
(6,317 puan) tarafından
Yaa oylemiymis bide onu soruyum
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
4 aydan küçüklerde anestezi olmadan yapulıyordu ama değişti mi ki
(7,791 puan) tarafından
Hee ay tamam canım beynim çok dolu bugün kusura bakma sünnet ne kdr erken o kdr iyi bezine koymak için karton bardak al canım bebek küçük olduğundan çk zorlanmazsın şimdiden geçmiş olsun rabbim damatlığınıda göstersin
(10,221 puan) tarafından
Amin post sahibi değilim ama o da okur nasılsa ☺️
Benim oğlum da 1buçuk ay önce oldu da, çok zor iyileşti bizim ki
(7,791 puan) tarafından
Oğlum 13 aylıkken olmuştu biz çok zorlanmıştık hareketli olduğu için
(10,221 puan) tarafından
5 aylıktı bizim ki ama iyileşme süreci zorluydu, klipsli oldu ve gömük pipiymiş bizim ki. Hala bile tam anlamıyla iyileşmedi
(7,791 puan) tarafından
Ah yavrum ya çok geçmiş olsun canım
0 oy
(516 puan) tarafından
Oğlum dört yasında 5 gün önce oldu zor ama geçiyor ilk iki üç saat kotu geçti sonra hemen ayaklandı biz krem sürduk ve agrısı oldukça parol verdik.. 
(6,317 puan) tarafından
Ya sende geç kalmışın özelde mi yaptirdin canım ewdemi
(516 puan) tarafından
Evet eşim bırakmadı benım de özelde yaptık ama geçiyor bir şekilde
(6,317 puan) tarafından
Nasıldı süreç biraz bilgi verebilirmisin
(516 puan) tarafından
Lokal sünnet oldu eve geldik agrı kesici verdik krem sürduk oyaladık agladı tabi bir saat kadar sonra durdu uyudu ağladı derken ilk gün öyle geçti ikinci gün acısı azalıyo dönüşümlü parol ve dolven verdim bide ilk akşam sırt ustu yanlarına yaslık koyup öyle uyuttuk korkutmayın kendinizi geçiyor yani
(6,317 puan) tarafından
Saol.canim teşekkür ederim
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Biz 1buçuk ay önce yaptırdık hâlâ tam anlamıyla iyileşmedi :/ klipsli oldu bizim ki, 5 aylık civarıydı oğlum. Gömülü pipi olduğu içjn mi bilmiyorum aşırı zorluk çektik biz. Postlarıma bakabilirsin.. sanırm en büyük tavsiyem dikişli yaptırmanız gerektiği
(966 puan) tarafından
Off çok geçmiş olsun..postun beni çok etkiledi hemen doktoru aradık..işlem 15 dk sürüyormuş dikiş ya da klip alma falan yok..ilk çişini yapana kadar hastanede tutup gonderiyorlarmis bakalım inşallah sıkıntı yaşamayız
(10,221 puan) tarafından
Inşallah canım, bizim ki zor oldu ama sizin de öyle olacak diye birşey yok korkma.. Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin inşallah
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Bizde üç aylıkken olmuştuk bir numara büyük bez aldım karton bardak aldım doktorun verdiği kremleri de düzgün kullanfum bir hafta'da geçti sünnet sonrası şişlik oluyor merak etme gelmiş olsun
(966 puan) tarafından
Teşekkür ederim..peki aglama krizleri oldu mu çok cani yandı mı..
(3,125 puan) tarafından
İlk çişini yapınca ağladı ama hemen sustu sonra birdaha ağlamadı ama yine de anne yüreği hiç ağlamasın istiyor erken yaptırman iyi olmuş yüz üstü dönmeye başlayınca yada yürüyünce korumasıda zor oluyor
(966 puan) tarafından
Evet inşallah iyi olur benimki de..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 164 göst.
19 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,027 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,273 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...