0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (291 puan) tarafından
Kizlar 4 5 gunlugune tatile cikacagim ama nereye gideyim nereler guzel memnun olan varmi yada hangi oteli nekadara rezervasyon yaptirdiniz marmaris dusunuyorum suan

12 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
kac yildiz dusunuyosun
(291 puan) tarafından
4 5 yildiz dusunuyorduk buldum kuzum marmariste bi otel Allahin izniyle
(129,283 puan) tarafından
iyi tatiller❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Biz bu sene 7 aylık gebe oldugum için villa tatili tercıh ettık canım. Kapalı oldugum için sıcakta zorlanıyorum tatıl yorelerınde. Kaş kalkana gideceğiz ilk kez o taraflara geçecegım için heyecanlıyım. Genelde alanya side manavgat arasında gidip geliyorduk. Yemek aş bana ait olacak ama hallolur bir şekilde :) 
tarafından
Teşekkür ederım kızlar:) herkese iyi tatiller
(9,677 puan) tarafından
4 gece beş gün 30 bine ayarladık canım biz. Şimdi yola çıktık gidiyoruz bakalım :)
(5,492 puan) tarafından
Villacımdan ayarladım ben güvenilir yer
(9,677 puan) tarafından
Geldik kızlar hersey düşünülmüş sakin temiz güzel bir villa
tarafından
İyi eğlenceler canım
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Mersinde önerisi olan varsa bende bekleyim şurda
(1,207 puan) tarafından
Bizde mersin düşünüyoruz surda bekleyim.
(2,620 puan) tarafından
Geçen sene olbios resort marina ya gitmiştik ben aile oteli tesettüre uygun. Ama eşim begenmedi daha iyi otellere gittigi icin. Ben sevmistim rahat etmistim. Sadece denize yürüme mesafesinde cocukla gitmek zor oluyor. Bide ayrı plajı yok halk plajiyla yan yana. Çocukla hep havuzda olduğumuz için sorun etmedik onuda. Ama bu sene farklı bir yer düşünüyoruz
(1,207 puan) tarafından
2 sene önce bizde lamos resort a gitmiştik ama hiç sevemedim ya kalabalıktı,  denize yakın dediler ama yurume meselesi uzaktı, hijyenik değildi,  plajda senzloglara başka otelden gelenlerde kullanılıyordu müdahale edilmedi vs vs
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Geçen sene İzmir gümüldüre gittik nezih sakin bir tatil yeri çok pahalı değiliz çok çıplaklar yok otelleri güzel biz memnun kaldık oteller pilaja çok yakın 
(3,068 puan) tarafından
Hangi otel canım gittiğin bende izmirdeyim 1 gece kalmak için gümüldürde yer bakıyom 14 15 Temmuz için
(2,938 puan) tarafından
Tropicano otel canım biz çok memnun kaldık yemekleri sakinliği sessizliği tam bir aile yeri gelenlerde hep ailelerdi olaysiz 3.4 gün gecirdik
(3,068 puan) tarafından
Eşimin izini olmadı için 1 gece kalabilcez canım
(291 puan) tarafından
Gumuldure gittik daha once ama.arastiracagim yinede
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Deniz olan bir yerde yaşıyoruz bu yüzden Karadeniz gezisi olarak ayarladık bu yıl 
(291 puan) tarafından
Bende seneye oyle yapmayi dusunuyorum insallah
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Şuan izmir cesmedeyiz. Guzel denizi falan baya gidiyosun hala dizinde. Biz ev tuttuk havuzlu denizede gittik
(291 puan) tarafından
Ne kadara tuttunuz acaba ?
0 oy
tarafından
Konya Kayseri Aksaray Nevşehir gezdik biz 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Köye köye köye davara davara davara :))) Köyüm yok Şükür hiç sevmiyorum köyü daraliyorum resmen.daha merkezi yerler tercihim.ama tatil planı da yok maalesef oteller çok pahali aracımız da yok zaten 
(557 puan) tarafından
Tatil postları bitmiyor canım millet açlık çekiyor kriz var ekmek alamayan insanlar var
(291 puan) tarafından
Rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah
0 oy
(987 puan) tarafından
Bizde Marmaris'e gidecez
(291 puan) tarafından
Bizde tercihimizi marmaristen yana yaptik
0 oy
tarafından
Net marmaris
(291 puan) tarafından
Bizde marmarisi tercih ettik bu sene
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Kaş Kalkan a gittik biz çok güzel 
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Bizde villa tercih ettik bu yıl daha rahat tık . Kendine ait havuzu 24 saat sana ait. 2 3 kez dışarda yedik evdede barbekü vardı orda birşeyler yaptık yemek işide kolay oldu tavsiye ederim kalkan patara ya gittik
(291 puan) tarafından
Nekadara gittiniz canim
(3,082 puan) tarafından
6 bin günlük kira 4 çocuk eşim ve ben.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 162 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 511 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 292 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
26 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...