+1 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Kızlar benim son zamanlarda çocukların ağlamasına tahammülüm kalmadı sürekli kavga edip ağlıyorlar ben de hep bağırıyorm sinirlerim çok yıprandı çocuklar yaramazlık kırma dökme kirletme asla kızmam ama ağlama sesine dayanamıyorum artık ne olur bu durum normal mi ben mi çok gergenim 

18 Cevaplar

+2 oy
(6,292 puan) tarafından
Biraz yalnız kalıp biseyler yapmaya ihtiyacın var die yorumladim canım 
-Reklam-
0 oy
(722 puan) tarafından
Valla bacım seninkileri bilmem ama benim tek oğlan yemi. Ederim evde yürüyorum ona bile ağlıyor. Yemek yapmak ztn bir ölüm tam tezgahın oraya gelip beni çekiştirip kendini yerden yere atıyor. Elini tutuyorum içeri gidiyoruz susuyor. Yani öyle manasizca ağlıyor. Benim de tahammülum kalmadı. 1 buçuk yas kissam anlamaz kaz sesli konuşunca ona bile yere yatıp avazı ciktiginca ağlıyor. Hal böyle olunca gerilmek sinirlenmek tahammülsuzlukte oluyor. İnsanız yani. Hele birde evde başka sorunlar varsa hepten gidiyor akıl beyin 
(1,420 puan) tarafından
Ay yeminle benim oğlan bu valla tuvalete gidiyorum oraya oturduğum için ağlıyor yani sürekli sadece ağlıyor bu aralar bugün zaten b ni aşırı yordu hatta bnde post açtım yani şuan uyududa biraz sakinledim bide buraya girdim uzun zamndir girmiyordum öyle rahatladım
0 oy
tarafından

Napıyorum biliyor musun benim tek çocuğum var 19 aylık  ağladığı zaman bir şeyler için ne olursa artık kendini yerden yere atıyor bekliyorum ağlıyor da ağlıyor en son baktı olmuyor kucağıma geliyor :D susuyor yani büyükse bilmiyorum tecrübem yok ama çokta bağırma yalama olur çocuklar bağırsan da hiçbir şey ifade etmez arsızlaşabilirler bırak sakin kal izle destek isterlerse öyle elini uzat 

(557 puan) tarafından
3 yaşında kızım ben de aynısını yapıyorum saliyorum ağlayıp ağlayıp susuyor :) başta konuşur sever ikna etmeye çalışırım bakarım ise yaramiyor bırakırım canı isteyince susar :)
tarafından
Ben de öyle yapıyorum canım severim anlatırım olmuyorsa hiç bağırmam sessizce yanında bekliyorum sonra o bana geliyor zaten  ilk çocuğum benimde tecrübesiz olduğum için ilk başlarda dişlerimi sıkıyordum yani artık bıraktım insan aylar geçtikçe tecrübe kazanıyor :)
(557 puan) tarafından
Aynen benim de ilk kizim işte başlarda sinir krizi geçiriyordum o ağladıkça. Zamanla alisiliyor rahat olmak lazım :))
tarafından
Öyle gerçekten :)
0 oy
(442 puan) tarafından
0 anam 0 ama kızamıyorum da bilmiyorum ne yapacam 
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Kesinlikle benim de öyle  ağladığında sinir krizi geçiriyorum ama tabi gereksiz saçma şeylere ağlarsa 
0 oy
(557 puan) tarafından
Çocukların ağlamaya da ihtiyacı var. Kızım 3 yaşında ağladığı zaman bir iki konuşurum, sarılır öperim ikna etmeye çalışırım, baktım ise yaramiyor kendi haline birakirim. Kendi kendine aglaar susar sonra sarılır öperim 
0 oy
(988 puan) tarafından
bağırdıkça daha çok ağlamazlar mı 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Şu son 2 haftadır depresyondayım 2 haftadır hiçbiyere çıkmadım ailemden uzaktaym hiç arkadaşım yok 1 yasinda ve 5 yaşında çocuğum var biri dış dönemi memeye yapışık diğeri tam gaz evin anasını belliyo çok yoruldum gerçekten 
0 oy
tarafından
Benimki kız 4 yaşında herşeye ağlıyo hırcın. Küçükken hadi diş yüzündendir dedik şimdi gene aynı hatta daha fazla herşeyi de konuşur ama dediği olmazsa çok hırçın
0 oy
(410 puan) tarafından
Aynı durumdayim şuan eşimi aradım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım sinirden herşeye tamam ama neden ağlarsınız boş yere ya:(((
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Ya onunla birlikte agliyorum yada icimden 10a kadar sayip sakinlesiyorm.baska ekimden bisj gelmjyor.icimden bagirma kizma sakin sonra pisman olcagn seyleri yapma diyorm azda olsa önune geciyorm
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Vallahi kendi çocuğuma nasıl olurum bilmiyorum ama 2 yıldır görümcemin canavarlara sabrediyorum ya sabrım çok yüksekmiş onu anladım :) 
0 oy
(2,922 puan) tarafından
İlgi istiyor kucak istiyor benim oğlumla öyle her yerde peşimde gezer ağlar en son kucagıma alıncak susar
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Aynı durumdayim herşey kırılabilir dağılabilir ama ağlamasın yeterki duymak istemiyorum
0 oy
tarafından
İki kızım var biri 24 diğeri 11 aylık başladı mi aglamaya ikisi birden ağlıyorlar. Tepkisiz kalıyorum aglamalarina, karşılık versem daha çok sağlayacaklar biliyorum. Sakinlesince direk yanıma geliyor zaten o zaman büyük olana anlatmaya çalışıyorum. 
0 oy
(6,419 puan) tarafından
Benimkilerde durmadan kavga ediyorlar sonrasında kızım durmadan ağlıyor bende yapma etmelere değil ağlamalara kızıyorum
0 oy
(690 puan) tarafından
Kızım dört yaşında dogdugundan beri aglıyor bıraktım artık kendi haline bugun sabahtan beri herseye agladı huy edindi rabbim saglıklarını versin inşallah 
0 oy
(499 puan) tarafından
Bebeğim üç yaşında ve şu aralar çoğu şeye ağlıyor. Tahammül sınırlarımi aşıyor tabi. Aglaman bitene kadar odana git bitince yanıma gel diyorum. Odasına gidip bağırıp çağırıp rahatlayıp yanıma geliyor. Birbirimizi öpüyoruz sonra. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 239 göst.
0 oy
57 cevap 1,015 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
1 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu

403,544 soru

12,090,137 cevap

36,382 kullanıcı

...