+1 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Meyvelerin sularından falan versem olur mu artık kızçeler siz naptınız 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Once sebzelerle başlaması gerekiyor meyve ile başlarsa sebzeleri reddedebilir 
(2,938 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum kızımda ne yaptım 5 yaşında kızım
tarafından
Sebzelerle baslayacaksin cnm sonra meyvelere gececeksin 11 12 ayından  sonra bizim yediğimiz yemeklerden yiyecek hatırladın mı:))))
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Doktorum beşinci ayda başlattı canim tadimlara.kilosu falanda normalin üstündeydi hatta.uc gün kuralı ile git canim biseye alerjisi falan olduğunu anlarsin.ben yoğurtla basladim
0 oy
(14,745 puan) tarafından
sekerlilerden baslama bence kuzum 1 ayi kalmis bekle 6 da direk sebzelerden yogurttan felan basla 
0 oy
tarafından
Oğlum 5 yasında benim şuan tekrar hamileyim oğlumda hiç unutmam hep meyve ile başlamştm aslında yanlış sonra sebzeleri hep reddetmişti şimdide oğlum olacak tadım zamanı inşallah önce sebze çorbalar ile başlıcam nasipse 
0 oy
(153 puan) tarafından
Benden sana tavsiye

Ben bazı sebeplerden dolayı ek gıdaya önem veremedim 4 aylık iken meyve püreleri ile başladım malesef ki çok yemek seçiyor oğlum köfte sucuk patates kızartması çorba pilav ve elma ile karpuz başka şey yediremiyorum malesef ne zeytin ne peynir hiçbişi
0 oy
tarafından
Merhabalar canım 5 aylık yoğurt veriyorum iki çay kaşığı kadar su veriyorum 

3 haftadır öyle canım 

Kabak verdim patates verdim 

Havuç vereceğim ama isteksiz yemiyor 
(2,938 puan) tarafından
Ya kız biz arka arkaya doğurduk sen başladın mi
tarafından
Başladım canım yeni yenj
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Doktor tadima basla dediyse baslanabilir, ben iki cocugumu da 6 aylikken basladim. Ayrica ilk meyve degil; sebze, yogurt sonra meyve tadimi yapilir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
7 cevap 119 göst.
0 oy
3 cevap 64 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 308 göst.
15 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selinpoyraz (352 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,951 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...