0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
 Kızım 3 yaşında nerden baksan 1 yaşından beri adam akıllı hiç birsey yemiyor . Sadece yedikleri pilav şehriye corbasi mercimek çorbası patates kızartması makarna.  Ne et Ne tavuk Ne yumurta Ne simit poğaça kek hiç bisey yemiyor. Yediği tek çeşit bisküvi var onu yer arada meyve suyu süt yoğurt falan da hak getire . Ben mi yanlış başlattım ek gidaya onda mi sıkıntı var bilmiyrm.  Ama pırasa kabak falan yerdi bu çocuk nasıl bu hale geldi anlamiyrm . Beslenme terapistine gitsem mi bilemedim

2 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Bizimki de aynı üç beş çeşit yiyor. Anaokuluna başlayınca düzelir dediler bakalım 2 ay sonra düzelmezse aklıma gelmiyor değil
(64 puan) tarafından
Ayy inşallah düzelir bende düşünüyorm aslinda
-Reklam-
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Yeğenim 2 yaşına kadar herşeyi yerdi. 2 yaşıyla beraber yemeyi tamamen bıraktı neredeyse sürekli mama istiyordu, yemekli oyuncaklara bile tahammülü yoktu. 2 beslenme uzmanıyla ilerlediler ikisinde de 3’er aydan toplam 6 ayda hiç sonuç alamadılar. Sonra bir pedagogla ilerlemeye karar verdiler, aynı zamanda kreşe de başlamıştı. Kreş öğretmeni bu konuda gerçekten çok ilgilendi Allah ondan razı olsun, ikisiyle beraber kreşte şuan herşeyi yiyor. Evde hala yemiyor, ama kreşte hem kahvaltı hem öğle yemeğinde ne varsa yiyor şükür. Hem pedagog iyi çıktı, hem kreşte öğretmeni çok iyi hem de arkadaşlarından da etkileniyor ve artık yiyor. Tavsiyem imkanın varsa bir kreş dene, tabi öğretmenler bu konuyla da ilgileneceğini söylerse. 
(64 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kreş fikrini bende düşündüm aslında.  Evde bizim israrimiza karşı mı inat yapıyorlar anlamiyrm .gerçekten çok yıpratıcı bi süreç

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Npp (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Birisssi (595 puan) tarafından soruldu