0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (661 puan) tarafından
Kızlar kızım 6 aylık 3 gün önce böyle hafif kanlı akıntım oldu sonra ertesi günde çok az oldu yok gibi diyim sonra 3. Günde aynıydı sonra sadece akıntı oldu normalmi bu durum ilk kizim da böyle olmamisti ama ilk kızımda 11 aylık kken regl olmustum

3 Cevaplar

0 oy
(661 puan) tarafından
Bilen varmi ????
-Reklam-
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Benimde kızım 6 aylıkken ilk geldiginde  on gün falan leke şeklinde kanamam oldu. Takmadım açıkçası. Aradan bir ay geçmedi yine leke şeklinde kanamam oldu tam bitti dedim çok yoğun gelmeye başladı baya bildiğin ciğer gibi parçalar düşmeye başladı tabi bu kanamam da iki hafta sürdü . En son doktora gittim  rahim duvarimda incelme olmuş . Şu an ilaç tedavisi görüyorum. 
(661 puan) tarafından
Allah Allah canım geçmiş olsun çok kötümü bu durum
(1,423 puan) tarafından
Düşün sürekli parça düşünüyorsun üstüne bide şiddetli karın ağrısı
0 oy
(981 puan) tarafından
bende 3 ay önce sezeryan oldum bir hafta önce 3 gün boynca 5-6 damla kan geldi sonra kendi kendien geçti 3 gün sğrdü sadece sanırım normal böyle düzensiz olması
(661 puan) tarafından
Bakalım cnm nolcak akimti oluyormu sarı su gibi
(981 puan) tarafından
hayır öyle bir şryim olmadı eğer kötü kokuluysa enfeksiyon kapmışındır kesin bi doktora gidebilirsin o zaman
(661 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm kaşıntı var zatende gitme imkanım yok iki çocuk büyük kızım 3 buçuk yaşında durmuyor evim uzak otobüs duragina
(981 puan) tarafından
kaşıntı varsa kesin vardır enfeksiyon akınto da diyosun mecbur gidicen canım havalarda sıcak artarsa önünü hiç alamazsın kaşıntı vs çıldırtır insanı, eşin komşun vs herhangi birine bırakamaz mısın çocukları

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilknur353535 (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 79 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,674 soru

23,764,618 cevap

315,607 kullanıcı