0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (2,567 puan) tarafından
Eşimin verdiği ancak ekmek parası ufak tefek erxsk parası kursa gitmek istiyorum olmayan para ile kur ücretini birimtirebilir miyim

4 Cevaplar

0 oy
(2,356 puan) tarafından
Zor güzelim ya anca o verdiklerinden biraz artacakki üstüne koysun biriksin şöyle yaparsın çocuğuna gelen bayram harçlığı olur normal günlerde verilen paralar olur onları atarsın belki diğer türlü gelir olmadan olmaz maalesef 
-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından
Olmayan para nasıl birikicek kız? Fizik kurallarına aykırı bikere :) yada kredi kartı kullanicaksin kurs paranı yatiricaksin, eşine ödeticeksin :)
(2,567 puan) tarafından
Kredi kartım yok maalesef
0 oy
tarafından
Ancak şöyle yapabilirsin cnm bozuk paraları biriktirerek 50 100 olunca kağıt paraya çevireceksin fakat bu uzun vadede oluyor
(2,567 puan) tarafından
Denemistim bunu
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ne saçma soru bu.olmayan parayla nasıl birikim yapılır ki?
(2,546 puan) tarafından
Ya böyle acindirik konuşuyor bazıları aklımda kalıyor .gerçekten bazı kişilerden geçmez ya bu da öyle biri.insanin içine işlemiyor hissettirmiyor o duyguyu .git bari eski postlarini sil dimi
(291 puan) tarafından
Kız senin evin işi gücü yokmu güldürdün beni :)neyse sana başta kızmıştım ama kusura bakma artik
(2,546 puan) tarafından
Valla ben gündüz girmiyorum pek.anca kızım akşam uykusuna yatınca yukardan aşağı süzerim takılır çıkarım:)))boşver gülüm önemli diil:)
(291 puan) tarafından
Bu yukarda sen okuma ben söyleyim diye yazdığını yeni gördüm canım, bazı şeyleri görmeden inanmamak lazım yazdıklarına sahipse zaten para biriktirmesine gerek yok eşi kursa yollar, yada bu post doğruysa yazdıklarına sahip değil. Allah herkesin gönlüne göre versin
(2,546 puan) tarafından
Hahahha kız bı alemsin hala iyi niyetlisin:)) Allah senin gibilerin sayisiini arttırsın canim :)) amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.