0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar boyun düzleşmesi olan var mı aranızda bugün gittim boynum çok ağrıyordu boyun düzleşmesi var dedi doktor emzirdigim için ilaç vermedi fizik tedavi önerdi gitsem bı fayda gorurmuyum fizik tedavi bittikten sonra gecmezsse nolur nasıl ilerler lütfen böyle bişey başına gelen var sa bilgilendirebilir mi 

9 Cevaplar

0 oy
(2,240 puan) tarafından
Ablam da aynı sorunu yaşıyor sürekli ağrıyor diyor ilaç fayda etmedi 
(41 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah canım ya gerçekten çok Zor
-Reklam-
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Bende de var canım bana da fizik tedavi öneriyor ama gidemiyorum kızıma bakacak kimse yok çünkü.doktor da işte kas gevşetici verdi biri jel biri krem ikisini de sürüyorum karistirip.ayriyeten boyun için egzersiz yapmami.soyledi youtubede de var onlar iyi geliyor onları yap.egee yapmassan sonra fitiga dönüşüyor canim .
(41 puan) tarafından
Bana ne krem verdi ne bişey vallahi
(2,550 puan) tarafından
Kas gevşetici vermesi lazımdi
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Bende var canım iki tane ilaç verdi agri kesici B vitamini bi de jel verdi boynuma masaj yaparak sürüyorum rollon gibi

Hareket kağıdı verdi fizik dedi ama iki kızım var gitme durumum olmadigini söyledin bunları verdi ama fiziğe gelirsen daha iyi olur dedi 

Ilerlemesi kötü olur dedi ve 4 yerde fıtık baslangici varmış boynumun 
(41 puan) tarafından
Evde internet den baktım egzersiz yaptim daha çok ağrıdi sanki
(2,368 puan) tarafından
Internetten bakma canım doktor sana gereken egzersizi veriyor onları yap ama benim bi nevi fıtık baslangici çıktı fizik görsen daha iyi olur dedi
(41 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(538 puan) tarafından
Fizik sadece ağrıyı azaltıyor. Devletteki işe yaramıyor özel fizyoterapiste gidin. Bide yatarken botlynunuzun altına havlu katlayıp boynunuz üstüne gelecek şekilde yatın yada boyun yastıkları var ondan alın. Bana fizyoterapist şey demişti havluyu yuvarlak sarıyor uzunlamasina. Boynun arkasindan geçiriyor iki elinde tutup yavs haretlerle ama güçlü şekilde öne doğru çek dedi baya rahatlıyor sürekli yaparsan duzelirmis ama çok uzun sürer yapısı bozulmuş sonuçta 
0 oy
(261 puan) tarafından
Bende de var ağrıyor, doğumdan sonra emzirme sürecinde daha çok ağrıyordu duruş pozisyonundan dolayı heralde. Fizik tedaviye de gidemem oğlumu bırakacak kimse yok
(41 puan) tarafından
Bende de doğumdan sonra oldu ya inşallah geçer
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Bende var ben kayropratik seansları aldım çok etkiliydi oldu boyun fıtığı düzleşme vs doktor ameliyat istedi ama ileri derece faydası oldu bana 
0 oy
(14,578 puan) tarafından
bende de var yastik almisti dayim cok etkili cidden 
(41 puan) tarafından
Sürekli o yastıkla mı yatıyorsunuz peki
(14,578 puan) tarafından
aslinda baya bi yattim agrilarim duzeldi hamile kalinca mecbur biraktim cok mide bulantim oluyordu yuksek olmasi gerekiyordu
0 oy
(5,460 puan) tarafından
Bnm vardı fitiga sonra dönüşüyor bn çalışırken oldu elim kolum işim gereği çok çalışırdı çok hareket halinde oldgm için ağrı yapardı dikkat ettim geçti şuan sadece çok hareket edersem ağrı olur 
(41 puan) tarafından
Nasıl geçti peki canım
(5,460 puan) tarafından
Dinlendim cnm kollarımı calstirmamaya çalıştım ilaç falan kullandim öyle agirisi falan geçti . Ağır bişey üzüm süre kaldıramam çocuklarımı uzun süre kucagimda tutamamv
0 oy
(566 puan) tarafından
Bende ileri derecede var canım 8 senedır maalesef ğeçmıyor ameliyatlık ama yaşın çok genç olamazsın dedi bana doktor.yüzme önerdı.ev işlerini yapma dedi nasıl yapılmıcaksa 4 sesiyle:)
(41 puan) tarafından
:))))
(566 puan) tarafından
Bebeyle dicektim yanlış olmuş.postlarıına ğirdimde  orda görünce bendede varya yazayım dedim.nasl oldu peki boynun
(41 puan) tarafından
Valla canım oğlanı çok kucağımda tuttugumda ağır iş yaptığım da ölüyor um fizik tedavi onermislerdi gidemiyor um
(566 puan) tarafından
Fiziğe bende gidemedim ama eskisi kadar şiddetli ağrılarım yok.kafama çok vururdu benim dediğin gibi oğlumu kucakta taşıyamazdım şimdi kızımı bebek arabası olmadan biyere götürmem bazen aman alma şunu derlerdi ben götüremıyorum kolum dayanmaz derdım biraz daha dikkat edıyorum ağrılarım hafifledi ama hepten bitmıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 196 göst.
29 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma belgin (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
17 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YSK (124 puan) tarafından soruldu

401,074 soru

12,003,300 cevap

36,188 kullanıcı

...