0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar rica etsem çamsakurada doğum yapan anneler var mı nasıllar doktorlar odaları nasıl tek kişilik odaları var mı sezeryan olucam o yüzden soruyorum Hanımlar Yada odaları tek kişilik olan hastaneler var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cam sakura mi geçen gün o asistan bozuntulari ve doktorları elimde kalıyordu güvenlik zor aldı ben haklıyım tabi o ayrı mesele hastane temiz epey büyük fakat calisanlara elinin tersiyle yapistirmamak için çelik gibi sağlam sinirlerin olmasi lazım 
tarafından
Hemde ben bu konuda olamam tabi kimseyle kavga etmem ama ağzının payını veririm eşim halleder gerisini
tarafından
can havliyle gebersen dönüp bakmıyorlar soru soruyorsun cevap vermiyorlar öküzün trene baktığı gibi bakiyorlar acil ve öncelikli durum olmasına rağmen kapida sira bekletiyorlar mesela benden sonra bi kadinin yeni dogan bebeginin genzine sut kacmis cocuk nefes alamiyor asistan bozuntusu kapida bekletiyor ulan cocuk geberiyor kör musun mosmor olmuş nefesi kesilmiş.. bunları bilerek git oraya
tarafından
Ya ama her hastane öyle bende o yüzden hangi hastane iyi bilmediğim için İstanbul'a 6 aydır gelmisim eşimde iyidi çok ilgilendiler diyince bende iyide kadın doğumda iyidir diye sormak istedim çünkü çok memnun olanda ve sizin gibi olmayanda var peki beğendiğiniz iyi dediğiniz hastane var mi
tarafından
Canım ben özel hastane tercih ederim her zaman bu bölgeye yeni taşındım ve maalesef burda özel hastane yok en yakinimda o vardı diye bide acil durum olduğu için oraya gittim yoksa devlet hastanelerinin kapısından geçmem eğer imkanin varsa özel hastane tercih et bahcelievler medicalpark Bahçelievler memorial beylikduzu madicana kadın doğumda çok iyidir
(1,462 puan) tarafından
Eğitmenin dediklerine katılıyorum başıma geldi oğlum kusmaktan bayıldı bile sıra beklettiler bize cahiller yaa
tarafından
Ya Allah'ın cezaları hepsi maaşını alıyor nasılsa pislikler onericeginiz bir hastane yok mu peki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimse bilmiyor mu 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Ben iki doğumumu da o hastanede yaptım
tarafından
Bağcılar mega medipol var doğumu orada yaptım özel ve çokkkkkkkkk memnunum
tarafından
Bakicam  eşin hanım inşallah ya sezeryan olucam o yüzden sıkıntı yaşamak istemiyorum rahat etmek istiyorum kızımda çok kötü olmustum perişan olmuştum ikinciye hamileyim
tarafından
Alaska valla özele param yok eşim yeni amelyat oldu calisamiycak kazandığı birikimde kiraya masraflara gidecek
(1,462 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al canım
tarafından
Sağolasın amin inşallah canım

İlgili bir soru bulunamadı

401,074 soru

12,003,296 cevap

36,188 kullanıcı

...