0 oy
975 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
O kadar kötüyüm ki anlatamam eskiden eşimle yeni yeni konuşamaya başlarken ablasına gittik somra eski sevgilisi de geldi yani o zaman şok oldum haberim yok falan demişti bugün bi anda konu açıldı bilerek yapmış o kadar üzüldüm ki kafam darma duman ne düşüncegimi bilmiyorum 

14 Cevaplar

+4 oy
(3,923 puan) tarafından
O zaman o kıza inat evlenmiş seninle
(1,457 puan) tarafından
Yazacaktım gerek kalmadı o gün o kıza nispet yapmış seni gösterek mevzu bu galiba
-Reklam-
+2 oy
(4,604 puan) tarafından
Gecmis gecmiste kalmis. Sonucta seninle evlenmis. Belki o zaman kizi kiskandirmak icin yapti bilemem ama demekki seni sevdi senle evlendi. Yoksa kizla da evlenebilirdi. Ben takilmazdim.
+1 oy
(2,786 puan) tarafından
Peki sebep neymiş neden çağırmış sormadın mı ? Ayrıca eski konuları eselemeyin hanımlar eseledikce b.oku çıkıyor diyim 
(308 puan) tarafından
Hayır dondum kaldım resmen ni anda söyledi
+1 oy
(29,560 puan) tarafından

Ağzının ortasına birtane çakacaksin öylesinin

+1 oy
(20,550 puan) tarafından
Neden bunca yıl sonra sana bunu söyledi peki 
0 oy
tarafından
Neyi bilerek yapmış anlamadim
(308 puan) tarafından
Eşimle yeni yeni konuşamaya başladıgımız zaman ablasına oturmaya gittik sonra pat diye eski sevgilisi geldi ben çok şaşırdım haberim yok dedi o zaman bugun bi anda konu açıldı megersem bilerek o kızı çağırmış oraya tepki bile veremedim
tarafından
Kaç sene önce oluyor bu olay
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Çağırmasının sebebi neymiş neden sormadın 
(308 puan) tarafından
Bilmiyorum o anki kafayla yapmış
0 oy
tarafından
Nasıl eve gelebiliyor ki yani akraba falan mi
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Seni harcamislar sanırım kuzum kusura bakma . oltaya bir yem lazımmış o da sen olmuşsun gibi :((
(308 puan) tarafından
Olabilir kafam o kadar dolu ki
0 oy
(2,989 puan) tarafından
Kim cagirmis gorumcen mi esin mi anlamadim 
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Yani ablası mı çağırmış eşiniz mi çağırmış? Özneleri tam net söyleseniz :) eşiniz çağırmışsa sizi eski sevgilisine nispet yapmak için götürmüş gibi görünüyor. Ablası çağırmışsa ortalık iyice karışır :) 

(308 puan) tarafından
Eşim bilerek çagırmış ama orda haberim yok demişti bana yıllar sonra işte itiraf etti bi anda bilerek çağırdım diye
(1,122 puan) tarafından
Eğer size aşıksa, aranızda saygı ve sevgi varsa geçmişi hiç açıp da aranızı bozmayın.
0 oy
(7,688 puan) tarafından
Çok yalnıs bişey yapmış
(308 puan) tarafından
Ve bunu üstünden seneler geçmiş neden kalkıp şimdi söylüyorsun
(7,688 puan) tarafından
Daha unutamamis üstünden onca sene geçmesine rağmen
0 oy
tarafından
Valla canım sana tek önerim derhal boşan cidden bugün nisbeten eski sevgilisini karşına çıkaran yarın neler neler yapmaz ben o an orayı terketmistim hemen o zaman eskinle kal ve birdaha da peşimden gelme asla arama ne halin varsa gör deyip gitmen lazımdı resmen insanın gururunu ayaklar altına almak bu ya deseydin ya dur bede eski sevgilim olan falankezi çağırayım da oda eşlik etsin eskileri yad ederiz bu ne arsizlik ya sinirlendim 
tarafından
Hm valla bilmiyorum çok kötü birşey bunu yapan yarın nisbeten herşey yapar daha başlamadan yapmış yapacağını adam güvensiz bir yuva olmuş ben çok iyi bilirim bu durumu Allah yardım etsin hidayet versin ikisine de kadına da gönül ferahlığı versin
(308 puan) tarafından
Kuzum evli degildik o zaman üstünden seneler geçti o zaman heberim yok demişti ama bilerek yapmış megersem
tarafından
Eşin mı dedi o zaman sana nisbeten yaptım diye
(308 puan) tarafından
Nispet demedi neden öyle bişey yaptım dedim ne biliyim o zamanki kafayla yaptım dedi
tarafından
İşte o zamanki akıl ne bilsin anam adam ilerde sende patlayacak bu sorun kendinde olusacak
0 oy
(2,723 puan) tarafından
Geçmiş gitmiş mevzu şimdi niye dillendirmis ben ona takildim
(308 puan) tarafından
Evet bende ona takıldım ve gerçekten üzüldüm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayettwtwysys (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 510 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,015 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde -MickeyMouse- (13,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayettwtwysys (15 puan) tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,247 cevap

46,452 kullanıcı

Kategoriler

...