+1 oy
839 göst.
Diğer kategorisinde (5,968 puan) tarafından

image

ilk hamile kaldığımda iki aylık falandı yazdı içtim 313 falandır şuan 400 olmuş her ay almam lazimmiş neblm doğuma kadar kullanmam gereken bumu szdemi bunu killanyorusnuz gyneferon yazmış bide başka.bunun yerine ne kullananlablrim.ozelde yazmıştı devlete gttim aynı ilacı yazmis

29 Cevaplar

0 oy
(4,690 puan) tarafından
Hiç kullanmadım ben bunu duymuştum ama ne içindi tam olarak 
(5,968 puan) tarafından
Dün ecazeneyede syledim bebek beyni gelişimi için falan bütün vitamin icindeymis
(4,690 puan) tarafından
Şimdi baktım içeriğine bilemiyorum. Birde dikkat ediyorsan bunlara sığır jelatini var ama menşei ispanya. Bilemedim...
(5,968 puan) tarafından
Sığır jelatini ne kiz
(4,690 puan) tarafından
Hayvanın kemiklerinden bağ dokularindan kaynatılarak elde edilen bir madde.
-Reklam-
0 oy
(7,265 puan) tarafından
Decavit , Vegaferon  vitamin kullandım. 2019 haziran doğumdan sonra bıraktım. 
(5,968 puan) tarafından
Benimde ilk gebeligimde öyle yazıyordu decafit vegaferon icierdim 2020 de ama bunda bunu yazyorlar
(7,265 puan) tarafından
Yeni ilaç tedavisi. Eski ilaçları işe yarayanları kaldırırlar zaten piyasadan..
0 oy
(3,616 puan) tarafından
Ben de mom vital dha kullanıyorum 500 küsürdü en son 
(5,968 puan) tarafından
Her ay mı alyorsun cnm
(3,616 puan) tarafından
Evet her ay 30luk benim ki
(5,968 puan) tarafından
Buda 30 Luk ama baya pahalı
(3,616 puan) tarafından
Muadili vardır belki eczacıya sorsan
0 oy
(3,173 puan) tarafından
Ben kullandım üç ay içimi kolay mide bulantısı yapmıyor
(5,968 puan) tarafından
Valaha bende içtim ama pahalı baya bna sağlık ocağında coledan d 3 yazmıştı iki gün içtim midem baya bulandı dedi daha zorlama develte bunu iç dedi
(3,173 puan) tarafından
Ben bir kaç çeşit denedim içtim ilaç içme sorunum var ilaç büyükse kokuyorsa içemiyorum bu hem küçük hem kokusu daha az ben kendimde eczanede çalıştığım için bunu kullandım doktorumda bana bıraktı sen hangi marka istiyorsan kullan diye sonuçta özel vitaminlerin içinde hep aynı etken madde var
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Vitaminse devletin karşıladığı vitaminleri kullanabilirsin özeli değilde 
(5,968 puan) tarafından
Cnm valaha doktor nye bunu yazdi devletin karşıladığı ilaç hiç yazmadi gyneferon 28 TL falan tutu buda 400 Müş
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Vala doktor banada yazdı ama benim midem dulanıyor ilaçtan o yüzden hiçbir ilacı kullanmadım 
(5,968 puan) tarafından
Bna da bitanesi bulantı yaptı bunlar hiç yapmadı içiyorum yani sknti yok
0 oy
(5,495 puan) tarafından

Ben bunu kullanmıştım şuan ne kadar bilmiyorum 

image

0 oy
(2,386 puan) tarafından
Regenesis max kullandım. Bu zaten multivitamin devletin karşıladığı var mı bilemiyorum 
(5,968 puan) tarafından
Valaha bende bilmiyorum
0 oy
tarafından

Kullandım , arkadaslaarim da gebelik döneminde kullandı. Yanlış hatırlamıyorsam OMEGA falan vardı içinde. Devlet karşılamıyor. Kullanmanızı tavsiye ederim.

Bebiş doğduktan sonra D vitamini ve demir desteği de  ( sağlık ocağı vakti gelince yönlendirecek)  bebeğe veriliyor. Ancak bunları da çoğu kişi özel kullanıyor. Devletin verdiği kapkara demir ilacı diş miş boyuyor, doktorlar imkan varsa özel kullanın, içeriği daha temiz ürünler var diyor. Evlat için alıyorsun onları da :D

(5,968 puan) tarafından
Dün eczaneyi dyordu bu herşey için bebek beyni gelişimi falan
0 oy
(585 puan) tarafından
3 ay dolana kadar folik asit kullandım ayrıca devletin ödediği decavit var onu kullandım. Ayriyetten sonlarına doğru da kan ilacı kullandım sadece. Decavit Multi vitamin gibi bişey 
(5,968 puan) tarafından
Evet bende folik asit yağ vardı bide balık yağı kullandım bna bunu yazdı özelde yazmisu iki aylıkken bunuda ictim ama pahalı ya
(585 puan) tarafından
Bence decavit yeterli olur
(5,968 puan) tarafından
Decavit bna yazmadı hiç gyreferon bide bu özel ilaci
0 oy
(129,951 puan) tarafından
bu bebegin gelisimi icin iyi bi hap al kullan bakma parasina
(2,166 puan) tarafından
İçinde balık yağı var
orani dusukdur bu vitamin genel bebegon gerekli olam tum ihtiyaclari icin hepsi dengeli oranda
(2,166 puan) tarafından
Valla benim doktorlarimin dediği ve kutusunda gördüğüm zaten OMEGA olduğu için geneli balık yağı üzerine ama diğer vitaminlerin hepsi de var folik asit B12 demir vs...
gebelik zehirlenmesi yasadim son 3 ayim felaket gecmisti dengeli beslemdim gozlem altindaydim benim dr bana kullandirdi
(2,166 puan) tarafından
Benimkide 6 ay kullandirdi
0 oy
tarafından
Bunun içeriği hem temiz hem güzel ben vifolik kullanıyordum yumurta yiyemiyorum deyince bunu vermişti benim zamanımda da o zamana göre pahalıydı valla ben aldım içtim çocuk için sonuçta çok faydasını görürsün emin ol 
(5,968 puan) tarafından
Evet yumurta her sabah yiyorum yoğurt süt meyve yiyorum valaha alırım bu hfta
tarafından
Yok benim durumumu gozlemleyerek bu imom ilaci yazmiti doktor belki senin yada bebeginin ihtiyacı olan bişey vardır bu ilaçta ondan vermiştir al bence de ihma etme
(5,968 puan) tarafından
Valaha hiç öyle kötü bişey olduğunu sylemedi nyse yine kullanirim
tarafından
İstersen vifolik var o da iyi özel bi ilaç bi de onu dene bi tık daha uygun
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Regenesis max kullanmıştım fiyatlar genel olarak birbirine yakındır herhalde bebeğin gelişimi için ihmal etme kullan 
(5,968 puan) tarafından
Saol cnm alayım
0 oy
(988 puan) tarafından
bunu ablam kullanmıştı ben regenesis kullandım bu da ücretli bi vitamin.Ama devletin sadece hamilelil boyunca ödediği Decavit diye. bi vitamin var multivitamin.bunun içimde balık yağı yok.doktor bana bunu alıp ek olsrak balık yağı da alıp kullanabilirsin ya da regenesis alabilirsin demişti brn regenesis almıştm.dediğm gibi de yapabilirdin
0 oy
(5,343 puan) tarafından
Ben dogumdan sonra kullandim imom latte olani baska bir sey kullandim hamileligimde o da regenesis max dı bebek icin faydali ama iceriginde  bircok vitamin mineral var
0 oy
(2,166 puan) tarafından
5 haftaliktan başlayıp 6 ay dolana kadar kullandım beni balıktan tiksindiren kusmalarima daha çok kusma ekleyen ilacın ta kendisi 
0 oy
tarafından
Bende kullandım canım pahalıydı ama mecbur aldım
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Ben bunu yazın kullandım çünkü balık yemiyordum kışın geynoferro sanal ve decavit kullandım 
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Kullandım canım doguma kadar
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Rabiacim ben bunu kızımda 5 ay kullandım. Sonra başka doktora geçince ocuann mumy vermişti.  Doğuma  kadarda onu kullandım. Bu vitaminde güzel yani
(5,968 puan) tarafından
He Alaçam canım mecbur balık yağı demişler ablam bugün sorduda 400 tl

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 198 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 582 göst.
31 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 380 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu