Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir Rabbime şükürler olsun ben biraz daha iyiyim kendime gelmeye başladım yarın son endoskopim var eğer bi sorun yoksa eve çıkıcam ama evden tedavim devam edecek
NE OLDUĞUNU MERAK EDENLER İÇİN ÖZET GEÇEYİM.
Bilenler vardır ben geçen ay Safra kesesi ameliyatı oldum ve o sırada doktor bagirsagimi kesmiş ama fark etmemiş git gide o kesik büyümüş midem dahi delinmiş birden ağrı ile ambulansla acile geldim ordan acil ameliyata alınmisim 1 hafta kadar yoğun bakım da uyutuldum bilincimi kaybetmişim şimdi bağırsağım dışarda torba takılı 5 6 ay bağırsaklarım dışarda kalacak ve o şekilde yaşamıma devam edicem rabbim kimseye yaşatmasın
NOT: Hamileliğim devam ediyor almak istediler ama bebeğin gelişimi güzel olduğu için kadın doğum kürtaja izin vermedi annesinin kalbi savaştı annesini bırakmadi o kadar ameliyatlara rağmen MAŞALLAH
TOPRAK BEYDE SAKARYADA ANNEMDE 29 GÜN OLDU BURNUMDA TÜTÜYOR OĞLUM AMA YARIN ÇIKSAM DA Bİ 15 20 GÜN DAHA ANNEMDE KALACAK
CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN YAZAN DUA EDEN HERKESDEN ALLAH RAZİ OLSUN ✨ ⭐ ✨