+6 oy
1,676 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir Rabbime şükürler olsun ben biraz daha iyiyim kendime gelmeye başladım  yarın son endoskopim var eğer bi sorun yoksa eve çıkıcam ama evden tedavim devam edecek :wassat:

NE OLDUĞUNU MERAK EDENLER İÇİN ÖZET GEÇEYİM.

Bilenler vardır ben geçen ay Safra kesesi ameliyatı oldum ve o sırada doktor bagirsagimi kesmiş ama fark etmemiş git gide o kesik büyümüş midem dahi delinmiş birden ağrı ile ambulansla acile geldim ordan acil ameliyata alınmisim 1 hafta kadar yoğun bakım da uyutuldum bilincimi kaybetmişim şimdi bağırsağım dışarda torba takılı 5 6 ay bağırsaklarım dışarda kalacak ve o şekilde yaşamıma devam edicem rabbim kimseye yaşatmasın :(

NOT: Hamileliğim devam ediyor almak istediler ama bebeğin gelişimi güzel olduğu için kadın doğum kürtaja izin vermedi annesinin kalbi savaştı annesini bırakmadi o kadar ameliyatlara rağmen MAŞALLAH 

TOPRAK BEYDE SAKARYADA ANNEMDE 29 GÜN OLDU BURNUMDA TÜTÜYOR OĞLUM AMA YARIN ÇIKSAM DA Bİ 15 20 GÜN DAHA ANNEMDE KALACAK 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN YAZAN DUA EDEN HERKESDEN ALLAH RAZİ OLSUN ✨ ⭐ ✨ 

70 Cevaplar

+1 oy
(129,283 puan) tarafından
allah sifa versin büşüm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun busram Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim Şafi ismiyle şifasını senden hiç esirgemesin çok geçmiş olsun 
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Ay canım çok çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifanı versin 
0 oy
(14,742 puan) tarafından
gecmis olsun canim keske safra icin acele etmeseydin dogumdan sonra yaptirirdin bende de var aynisi dogum bitsin diye bekliyorum gecmis olsun yasanacagi varmis 
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım dualarimiz seninle Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Geçmiş olsun.  Neler yaşamışsın,  doktorun hatası Allah korumuş.
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Çom geçmiş olsun rabbim seni evlatlarına bağışlasın onları da sana inşallah sağ salim al kucağına çok merak ettik acil şifalar diliiyorum 
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Rabbım şifa versin inşallah en kısa zamanda hem sağlığına hem evladına kavuşursun insallah 
0 oy
(2,741 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

0 oy
(3,927 puan) tarafından
Çok geçmis olsun büşra rabbim tez zamanda şifa versin
0 oy
tarafından
Cok cok gecmis olsun insallah bir an once saglıgına kavusursun Allahim acil şifalar versin safra kese ameliyatı hangi hastanede oldunuz nasıl kesmis bagırsagınızı şikayetci olun o doktordan 
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, her şey iyi olacak inşallah. Bu arada doktordan şikayetçi olmuşsunuzdur umarım. 
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ❤️ minik savascida sağlıklı bir şekilde gelsin dünyaya ❤️
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım duyduğum okuduğum günden beri ismen çok dua ettim Çok üzüldüm yani hani sözlerin tükendiği bittiği yer kime ne diyeceğimi bilmiyorum Rabb'ime havale ediyorum Rabbim seni tez zamanda çocuklarına ailene sağlığına kavuştursun inşallah
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm yaa. Allah'ım acil şifalar versin hem karnındaki yavrun iyi olsun hem oğluna kavuş biran önce hasretliğiniz bitsin inşallah 
0 oy
(428 puan) tarafından
Ahh Allah şifa versin oğluna tez vakitte kavuşursun inşallah hastalığı çok iyi bilirim heleki evladından ayrı kalmak .
0 oy
(435 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun hamileyken neler yaşamışsınız öyle inşallah bir an önce toparlanıp evinize dönerseniz bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ah canım ya hep aklımdaydın girdikçe gözüm seni aradı burada inşallah daha iyi olursun çok güçlüsün sen ❤️
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım bir an önce sağlığına ve yavruna kavuşman dileğiyle ♥️

İlgili sorular

+5 oy
28 cevap 906 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 799 göst.
0 oy
28 cevap 593 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 752 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...