+6 oy
1,677 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,308 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir Rabbime şükürler olsun ben biraz daha iyiyim kendime gelmeye başladım  yarın son endoskopim var eğer bi sorun yoksa eve çıkıcam ama evden tedavim devam edecek :wassat:

NE OLDUĞUNU MERAK EDENLER İÇİN ÖZET GEÇEYİM.

Bilenler vardır ben geçen ay Safra kesesi ameliyatı oldum ve o sırada doktor bagirsagimi kesmiş ama fark etmemiş git gide o kesik büyümüş midem dahi delinmiş birden ağrı ile ambulansla acile geldim ordan acil ameliyata alınmisim 1 hafta kadar yoğun bakım da uyutuldum bilincimi kaybetmişim şimdi bağırsağım dışarda torba takılı 5 6 ay bağırsaklarım dışarda kalacak ve o şekilde yaşamıma devam edicem rabbim kimseye yaşatmasın :(

NOT: Hamileliğim devam ediyor almak istediler ama bebeğin gelişimi güzel olduğu için kadın doğum kürtaja izin vermedi annesinin kalbi savaştı annesini bırakmadi o kadar ameliyatlara rağmen MAŞALLAH 

TOPRAK BEYDE SAKARYADA ANNEMDE 29 GÜN OLDU BURNUMDA TÜTÜYOR OĞLUM AMA YARIN ÇIKSAM DA Bİ 15 20 GÜN DAHA ANNEMDE KALACAK 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN YAZAN DUA EDEN HERKESDEN ALLAH RAZİ OLSUN ✨ ⭐ ✨ 

70 Cevaplar

0 oy
(15,633 puan) tarafından
Ay çok gecmiş olsun. Neler yaşamişsin canım ya. Rabbim evlatlarına bağişlasin seni. Umarım hemen toparlanirsin. 
-Reklam-
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah sen güçlü bir kadınsın bunuda atlatacak çocuklarınla beraber musmutlu günler geçireceksin<3

0 oy
tarafından
Ay hamd olsun daha iyi olcaksin inşallah canım çok merak etmiştim hepimiz 
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin, iki yavruna da hayırlısıyla sağ salim kavuşursun inşallah :(
0 oy
tarafından
Ay canm benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda iyileş oğluşuna kavuş inşallah. Bebeğine de maşallah tutunmuş annesine bırakmamış onu sağlıcakla kucağına al inşallah ♥️♥️
0 oy
(2,266 puan) tarafından
çok geçmiş olsun canım,Allah şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah sağ salim bebeğini de alırsın kucağına ❤️
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sağlıkla sıhhatle bebişini kucaklarsin inşallah dualarim seninle
0 oy
(343 puan) tarafından
Pek samimiyletligimiz yok ama az çok postlardan tanıyorum seni okudukça içim gitti Rabbim gücünü kuvettini arttırsın bebiş de sağlıkla bağışlasın Rabbim tez vakitte en hayırlı en sağlıkli şekilde şifanın versin Rabbim Allah birbirinize bağlasın senle yavrularını çok geçmiş olsun ya inşallah daha da iyi haberlerini alirim
0 oy
tarafından
Ya çok şükür dua etmiştik sana sağlığına bir an önce kavus inşallah 
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun büşracım. Senin de evlanının da bu dünyada yiyecek ekmeğiniz varmış. İnşallah biran önce ayaklanır eski sağlığına döndersin. 

Hastaneye tazminat falan açtınız mı?
0 oy
(2,354 puan) tarafından
Aleykümselam çok çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşaAllah 
0 oy
tarafından
Rabbim sabilerinin yüzü suyu hürmetine sifani versin evladlarina sağlıkla kavuştursun inşallah 
0 oy
tarafından
İnan hep gözüm seni arıyordu ya. İnşallah herşey daha iyi olur Rabbim şifa versin ❤️ sevdiklerine sağlıkla kavuş inşallah çok geçmiş olsun 
0 oy
(5,493 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun büşracım. Acil şifalar diliyorum 
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin canım.

Bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah <3

0 oy
(2,361 puan) tarafından
Canim çok geçmis olsun RABBİM sifa versin inşaallah 
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Ah ah Büşra.. okurken bile içim sızladı. Rabbim acil şifalar versin çocuklarına sağlıkla bağışlasın. Toprak da çok özlemiştir seni sağlıkla kavuşun. 
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin Allah yardımcın olsun dua edeceğim 
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Helal olsun sana çok gucluymussun çok geçmiş olsun ablacım sana ♥️
0 oy
(693 puan) tarafından

Yaa canım cok merak ettim hatta post bile açtık kac tane. Çok şükür iyisin. Rabb'im sana şifa versin çocuklarını da sana bağışlasın her daim. Elhamdülillah en zor durumlari atlatmissiniz küçük melekle inşaallah daha da engel çıkmaz karşınıza <3:)

İlgili sorular

+5 oy
28 cevap 906 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 799 göst.
0 oy
28 cevap 593 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 754 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,308 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,091 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...