+6 oy
1,747 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,951 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir Rabbime şükürler olsun ben biraz daha iyiyim kendime gelmeye başladım  yarın son endoskopim var eğer bi sorun yoksa eve çıkıcam ama evden tedavim devam edecek :wassat:

NE OLDUĞUNU MERAK EDENLER İÇİN ÖZET GEÇEYİM.

Bilenler vardır ben geçen ay Safra kesesi ameliyatı oldum ve o sırada doktor bagirsagimi kesmiş ama fark etmemiş git gide o kesik büyümüş midem dahi delinmiş birden ağrı ile ambulansla acile geldim ordan acil ameliyata alınmisim 1 hafta kadar yoğun bakım da uyutuldum bilincimi kaybetmişim şimdi bağırsağım dışarda torba takılı 5 6 ay bağırsaklarım dışarda kalacak ve o şekilde yaşamıma devam edicem rabbim kimseye yaşatmasın :(

NOT: Hamileliğim devam ediyor almak istediler ama bebeğin gelişimi güzel olduğu için kadın doğum kürtaja izin vermedi annesinin kalbi savaştı annesini bırakmadi o kadar ameliyatlara rağmen MAŞALLAH 

TOPRAK BEYDE SAKARYADA ANNEMDE 29 GÜN OLDU BURNUMDA TÜTÜYOR OĞLUM AMA YARIN ÇIKSAM DA Bİ 15 20 GÜN DAHA ANNEMDE KALACAK 

CEVAP YAZAMAZSAM KUSURA BAKMAYIN YAZAN DUA EDEN HERKESDEN ALLAH RAZİ OLSUN ✨ ⭐ ✨ 

70 Cevaplar

0 oy
(9,675 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım duyunca inanamadim rabbim şifa versin dualarımız seninle 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çokk gecmis olsun rabbim sevdiklerine evlatlarına bağıslasın.İnşallah birdaha sıkıntı olmaz sağ salim evlatlarına kavusursun 
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Ay busracim.cok gecmis olsun canım çok zor durum ya Allah yardımcın olsun sen sağlığına kavuşta Toprak ta gelir nasılsa minik bebişe de maşallah. 

O doktora ne oldu peki ? Bu yarattığı problemlerden haberi var mı hiç bişey yapılmadı mi
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Canım çok çok geçmiş olsun bu postu beklıyordum şükür bebegınde sende iyisin maşaAllah bebeğine küçük savaşçı oda annesı gibi.. Rabbim'in izniyle iyi olur hastaneden cıkar oğlunla da kavuşursun Allah'ın duası senınle olsun canım
0 oy
(3,475 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bu sıkıntıları atlatir atlatmaz o doktora dava aç derim. Allah korusun ya hayatini kaybetseydin 
0 oy
(13,511 puan) tarafından
Geçmiş olsun bununla inşallah hemen toplarsın
0 oy
tarafından

Oyy miniğim ya annesi gibi oda savaşçı o bebek sana çok uğurlu gelecek Büşra Rabbim biran evvel sağlığına kavuştursun <3

0 oy
(6,315 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun gülüm yaaa doktor ihmali nelere sebep olmuş neyse her şerde vardır hayır rabbim seni evladına sevdiklerine bağışlasın inşallah <3

0 oy
(718 puan) tarafından
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah çok geçmiş olsun 
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Okurken gözlerim doldu. Allah şifa versin. Geçmiş olsun.
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Allah'ım tez zamanda şifa versin. Evladına yuvana kavustursun inşallah
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim
0 oy
(241 puan) tarafından

Cok gecmis olsun bende pek giremiyom ama bir kac gundür gozum seni aradi merak ettim bulamadim bebegin sana cok siki tutunmus belliki sende biran once iğleşirsin İNŞALLAH<3

0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun.rabbim safi ismiyle şifa versin .o doktoru eşin şikayet etsin 
0 oy
(1,943 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun merak edip devamlı kontrol ediyordum post açtın mı diye rabbim biran önce safi ismiyle şifa versin rabbim. Bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(3,923 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rab'bim şifa versin 
0 oy
(2,507 puan) tarafından
Aleyküm selam cnm. Eski huzurlu günlerine tez vakitte kavuşursun inşAllah
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun yavrunun da seninde 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Allah'ım sana ve bütün şifa bekleyenlere şafi ismi yüzü suyu hürmetine şifa versin seni eşine çocuğuna karnındaki ile bağışlasın amin ❤️

İlgili sorular

+4 oy
28 cevap 985 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 830 göst.
0 oy
17 cevap 773 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,951 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 909 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,951 puan) tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,237 cevap

46,452 kullanıcı

Kategoriler

...