Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1a851af5dd5b8876cd2a25bd84bbdafa, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Saç diplerimde egzama çıkıyor.-Diğer
0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar saç diplerimde Konya ya geldim geleli egzama çıktı. Su değişikliği ve ya stresten mi bilemiyorum ama urban care in gri olan serisinden alıyım bir süre kullanayım diyorum ve ya çözümü olan varsa yazabilir mi ? 

5 Cevaplar

0 oy
(3,647 puan) tarafından
Bende şurada beklim 

Saç diplerim

Pul pul dökülüyor 

Kaşıntı oluyor 
tarafından
Evet canım ya hiç sorma kepek kepek böyle kendimden tiksiniyorum gerçekten
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından
Eger egzama ise maalesef tedavisi kesin yok anca Bi süre yatıştırır tedavi sonra atak dönemi olur patlak verir. Ben yıllardır uğraşıyorum. Vichy şampuan vardı o ıyı geliyordu haftada bir defa yıkıyordum. Oda pahalandı çok fazla alamıyorum. Clear serileri iyi geliyordu oda boykot diye alamıyorum maesef. Doktor kenozol diye Bi şampuan yazdı boyu çok küçük ama ilk yıkamada etkisini gösteriyor 
tarafından
Bende diyorum acaba bir cildiyeye mi gitsem uzun süredir yoktu Konya ya bir geldim patladı hava su değişikliğine yordum
(843 puan) tarafından
Git en iyi o söyler ne olduğunu ona göre tedavi uygularsın
0 oy
(4,209 puan) tarafından
Canım bir saglik ocağına git saclarinda egzamayi göster küçük pembe bir şampuan veriyor çilek kokuyor şampuan o şampuan geçiriyor 
tarafından
Aa öyle mi yarın gideyim o zaman çok sağol ❤️
(4,209 puan) tarafından
Ne demek tatlm o şampuanı kullandıkça onlar bitiyor benimde saçımda var ondan tatlım sadece o geçiriyor
tarafından
Yarın Sabah hemen gideceğim :) ❤️
(4,209 puan) tarafından
Git tatlım o şampuan dan başka hiç bir şey geçirmiyor
0 oy
tarafından

image

Biraz pahalı ama benimki bunu kullanmaya başladığından beri egzaması tamamen geçti 

tarafından
Muhtemelen 2. Şişe orijinal değildir çünkü 3. Şişeye geçti yüzünde bile çıkan egzema tamamen geçti , 2 günde 1 kesin kullanılması gerekiyor
tarafından
Eczaneden aldım ikisini de  ama bilmiyorum onların sahte satma ihtimali var mıdır ki
(843 puan) tarafından
Bu şampuan sürekli kullandığın zaman bağışıklık yapıyor gibi her banyoda değil de ıkı güne bir falan kullanınca daha iyi sonuç aldım ben
tarafından
İki günde 1 yapılıyor zaten canım
İdil yok aslında ama şaşırdım ya çok etkili aylardır kullanıyor eşim
tarafından
Of valla kafamdan pul pul döküldükçe kötü hissediyorum kirli gibi sürekli
0 oy
(1,902 puan) tarafından
Aynı şey yıllardır bende var maâlesef yaz aylarında sıcaklarla beraber coşuyor sadece ense kısmımda oluyor kaşınıyo kaşıyınca acıyor kabuk oluyor falan tek çare eczanede satılan ketoral veya konazol isimli egzama şampuanları ikiside baya işe yarıyor ama kesinlikle bunun kesin çözümü yok birde sakın egzamalı kafa derisi olanlar içeriginde süt ve süt ürünü bulunan şampuan sprey saç kremleri kullanmayın morfose sprey saç Kremlin'in siyah beyaz milk serisi mesela ben kullandım egzamam costu meğerse o coşturmuş 
tarafından
Hadi ya bak bunu bilmiyordum canım teşekkür ederim bende eczaneye danışayım bir bir arkadaş daha yazmış sağlık ocağı bir şampuan veriyormuş yarın sağlık ocağına gideceğim
(1,902 puan) tarafından
Git sor canım o şampuandan başkası inan rahatlatmıyor beni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
7 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilayla (1,313 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 303 göst.
24 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Nurtopum (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
20 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurrr16 (65 puan) tarafından soruldu

413,916 soru

12,458,730 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...