+1 oy
1,066 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir tektaş bir alyans var benim bir kolye iki bileklik birde küpe istiyorum inşallah alacaz 2 3 aya kadar 

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Arkadaşlar yatırımlık altınlarınızı değil takı olarak sordum cevaplar için teşekkür ederim 
-Reklam-
+3 oy
tarafından

Cevap veriyorum yok :D ❤️

(4,543 puan) tarafından
Butun altinlar 4×4 e gitti senin:)
tarafından
Doğru kız :D
0 oy
(2,031 puan) tarafından
Yuzukten başka yok şuan yatırım yaptım hepsiyle
0 oy
(2,490 puan) tarafından
İki yüzük bir kunyem var başkada birseyim yok olacağını da sanmıyorum 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Alyansım bir de isimli kolyem var yeter altın sevmiyorum hepsini kocama versim araba aldık sattık tekrardan alacağız 
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Bir alyansim var 2 çeyreğim var başka hiç bir şeyim yok 
0 oy
(557 puan) tarafından

Hiç takım var :) hepsi arabaya gitti. Ceyrekli bilekligimin icindeki çeyreğe kadar verdim :) tektaş ve alyans var sadece. Evlendigimde toplamı 90 Gr 4 bilezigim vardı araba almak için bozdurmustum. Tekrar biriktirdim 1 tam altın kolye, 2 tane toplam 120 gr bilezik yaptım. 10 da çeyrek yaptım tekrar. Eşim arabayı yukselticem dedi onlara da çöktü. Dımdızlak kaldım :))) 

(557 puan) tarafından
Karşı taraf suçluysa değer kaybı bedeli alsaydiniz olurdu. Bize de o şekilde çarptılar. Değer kaybı bedelini almıştık
(557 puan) tarafından
Ama yine de arabanın değerini düşürdüğü kadar ödeme çıkmıyor
(1,717 puan) tarafından
Bedel dediğiniz dava var ama daha sürüyor ama degerini baya düşürüyor hatta yüksek hasar kaydı degerinide düşürüyor malesef
(557 puan) tarafından
Öyle maalesef emekler çöp oluyor
(1,717 puan) tarafından
Aynen öyle malesef
0 oy
(291 puan) tarafından
1 alyans bir tektas küpe 20 gram bilezigim var . Bilezikde gidicek gibi bu gidişle 
0 oy
(279 puan) tarafından
3 yüzük, künye , kolye , ve bir tam ,4 çeyreğim var .
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Sadece alyans tektaş ve beştaş kaldı hepsi arabaya gitti 
0 oy
tarafından
Alyans tektaş bide annemin doğum günü hediyesi ceyrekli bileklik ama ipli olandan sadece çeyrek altın yani o kadar 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
6 bilezik 1 kolye var. Tektas, alyans, beştaş birde hint yüzüğüm var. Araba alırken 1 bilezik, küpe, 15 çeyrek sattım bunlar kaldı :) 
0 oy
(5,294 puan) tarafından
4ajda bir kolye bir bestas bir baget 2ceyrekli bileklik bir cumhuriyetli bileklik var gramese kolyem var hic birini takmiyorum cunku hepsi babamda.d.d.d.d
(2,106 puan) tarafından
Ajdalar kaç gram
0 oy
tarafından
Yüzukten ve babamın taktığı bileklikten baska bir sey yok.  Düğün bitti hemen o hafta takılanları bozdurup borçları kapattırdım yerine de bir şey istemedim 10 yıl geçti hâlâ gözümde değiller takı sevmem takmam yüzüğü bile takmıyorum ama o eşimle bagimizdan  diğeri de babamdan hatıra olarak tutuyorum öyle. :) 
0 oy
(409 puan) tarafından
400 Gr altınım vardı. Hepsi gitti ev aldık tır aldık şuan eşim yavaş yavaş alıyor küpelerim yüzüklerim bide bı tane kunyem var sağlık olsun öncelikle herşey olur 
0 oy
tarafından
Bi tektaş bi alyans bi baget bi gerdanlık iki bilezik. Onun dışında eşimin özel günlerde aldığı ince kolyeler künye filan var bi tanede çeyrek var. Altınlarım ev alınca sattık inşallah yerine koyabilirim geri. 
0 oy
(1,385 puan) tarafından

Var kıyı da köşede bişeyler :D

tarafından
Yatırımlık değil kız takı olarak sordum yatırım özeldir ben takı alacam fikir olsun diye sordum
(1,385 puan) tarafından
Takılarım var onlarida pek takmam 9 bilezik bir zincir alyans bide bir tane hediyelik yüzük bide yarım altınlı künye :)
0 oy
(16,895 puan) tarafından
Bir künye var düğünde annemin taktiği başka da biseyim yok. Yatırım olarak para biriktirip çeyrek almıştım 3 tane. Biriyle çelik bileklik alıp taktım diğeriyle çelik kolye alıp taktım 
0 oy
(1,563 puan) tarafından
80 gram bilezigim 1 tam altınım 1 çeyrek bir gramım vardı geçen ay hepsi arabaya gitti araba aldık bebekli olunca araba şart oluyor şuan geriye kalan bıtane alyansım bir büyük baget yüzügüm bitanede zinciriyle beraber tuğralı kolyem var 
0 oy
(83 puan) tarafından
2 yüzük, bir kolye, iki bilezik, iki bileklik var benimde. 

İlgili sorular

+7 oy
17 cevap 429 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,106 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 191 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.