+1 oy
1,164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir tektaş bir alyans var benim bir kolye iki bileklik birde küpe istiyorum inşallah alacaz 2 3 aya kadar 

55 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından

Altın sevmeyip hiç altın takmayan ben burayı terk ediyorum :):)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç altinim yok yatırım olarak gayrimenkul yada mal tercih ederim süs olarak zaten sevmem altini
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Valla hiç biseyim yok kız hepsini verdim eşim arsa aldı geride istemedim bidaha.
0 oy
(1,716 puan) tarafından
2 çeyrek bir  tam altın kolye 2 tane yüzüğüm var benşmde niyetim var küpe almaya bu günlerde alıcam nasip olursa inşallah 
0 oy
(398 puan) tarafından
Baget yüzük alyans birde kaburga yüzüğüm var başkada yok
0 oy
(972 puan) tarafından
Evlenirken alyans küpe 5 ı bir yerde 2 bilezik vardı takılarla 1 tanede biz almıştık o aldığımız bilezik eşya taksitine gitti öbürleri arabaya gitti. Eşim süpriz olarak kelepçe ve köstek almıştı 1.5 sene taktım pazartesi günü araba için yine satıldı şuan sadece küpe alyans beştaş var bileklikte satıldı pazartesi günü. Eşim yerine koyarım diyor bakalım zamanla 
0 oy
(435 puan) tarafından
Bi kolyem bi yüzüğüm var. Gerisini hepsini bozup ev aldık 1 yıl önce 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Yatırımlık 24 ayar 11 tane gram var. Gerçek inciye dizili Reşat altınım var arpa zincirim var. 3 tane spor kolyem var italyan zincirim var ucunda yıldız var halka birde top kupem var.4 tane kunyem var 1 tane 25 gramlık bilezik var. Tektaş beştaş birde harfli yüzüğüm var. 

Kaynanamda borç bilezik var o da gelirse inşallah 

4 bilezik bide besi bir yerde vardı önceki senelerde araba için sattık araba aldım sonra arabayı da sattık para borsada duruyor şuan 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bir yüzüğüm 2 bileziğim birde kolyem var. Ama bilezikler bende değil kuyumcuda duruyor orda olsun dedim eve güvenmiyorum. Yüzüğüde değiştirmek daha güzelini almak istiyorum bakalım 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
2 çeyrek bileklik 3 yüzük bi tugrali kolye ama ben sadece zincirini kullanıyorum bi tane de çerçeveli yarım kolye ucu
0 oy
(242 puan) tarafından
Alyans tek taş yüzüğüm zincir bileklik küpe 4 bilezik 1tuğra 5çeyrek 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Aman taki maki boş Rab'bim huzur sağlık versin valla benim varda ne oluyor hersey taki altin değil 
0 oy
tarafından
4 bilezik , 1 kelepçe , 1 tane setim, yarım bileklik, çeyrek bileklik, 6 tane çeyrek 4 tane gram olması lazım 
tarafından
Görgüsüz.d..d.
tarafından
Pırlantamı söylemeyi unuttum sen boyle diyince :D
tarafından
Dur ben diyim birde bu vatandaşın pırlantasi var.d.d.
0 oy
(991 puan) tarafından

Bozdurdum araba aldım. :D bı su yolu bilekliğim bir tektasim birde altın kolyem kaldı. 

0 oy
(1,010 puan) tarafından

İki kolye,bileklik,saat, küpe,alyans, tektaş, çiçekli yüzüğüm var eşime yurtdışında yüklü miktarda para gelecek onu da ev için birikim yapacağız tabi yaparken o parayı da bilezik yaptıracağız 250 bin civarında yada daha yüksekte olabilir 4-5 tane de bilezik olacak hayırlısıyla :)

0 oy
(771 puan) tarafından
4 tane normal kolyem var 3 tane bileziğim var 1 tane 7 tane ceyrekten oluşan kolyem var bitane cercevelim var 2 alyans 1 tane tek taşım var bitane saatim 1 tane kunyem 3 tane de kupem var 
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Cevap veriyom 1 seneye yakındır yok ama seneye Alaçam isallah 
0 oy
(1,844 puan) tarafından
5 yüzüğüm bir yonca kolyem var onun dışındaki herşey satıldı 
0 oy
(647 puan) tarafından
Ev alırken gitti hepsi. Alyans, bir bileklik, bir altın tektaş, iki de ince kolye var ama sadece alyans takıyorum
0 oy
tarafından
Altın gibi kızım diye heralde hiçbirşeyim yok

İlgili sorular

+7 oy
17 cevap 431 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 198 göst.