+1 oy
1,267 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir tektaş bir alyans var benim bir kolye iki bileklik birde küpe istiyorum inşallah alacaz 2 3 aya kadar 

55 Cevaplar

0 oy
(4,408 puan) tarafından
4 bilezik, bir zincirim, ucunda da 2,5luk resatim, kupem, alyansim ve gunluk taktigim iki kolyem var.
-Reklam-
0 oy
(2,057 puan) tarafından

Elimde kalanlar 1 çift bilezik, 3 yüzük, Tuğralı kolye, yarımlı bileklik..

Diğerleri eve gitti.

Kocama bilezik al diyorum götürmüyor  borçlar az kaldı onlar yenilemek istiyorum yok diyor :D
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Tektaş,alyans, künye ve küpelerim var 
0 oy
(1,692 puan) tarafından
20 Gr 5 bilezik 2 adet ceyrekli bileklik 1 cumhuriyet bileklik 1 tura kolye 1 alyans 1 baget 
0 oy
(539 puan) tarafından
4 bilezik 

Alyans küpe 

8 ceyrekli inciye dizilmiş gerdanligim 

Turalı kolyem 

4 ceyrekli bilekligim

Gremse kolyem 

Ayri bir tane aynali burma bilezik kaynanam doğumda takti
0 oy
(8,344 puan) tarafından

Hepicigi düğün borçlarına ucmustu şimdi hiç yok aman sevmmde zaten hiç yatırım olarakta görmüyorum artık şu devirde hicbirseyi insan anadan babadan zengin olacak abi:D

0 oy
(6,940 puan) tarafından
Kolye küpe bileklik var bilezik varda araba için bozdurup yenisini yaparken bana göre yapma büyük küçük fark etmez yatırımlık olsun dediydim onunda biri küçük biri oluyo ama takmıyorum 
0 oy
(3,486 puan) tarafından

Sadece 5i1 yerdem, ceyrekli bilekliğim tektaş alyans ve bagetim kaldı. He birde günlük küpem. 12 bilezigim, gelin zincirim, büyük yüzük ve küpem yurt dışı uğruna satıldı:D Rabbim huzur versin canım gerisi boş, şükür ❤️

0 oy
(838 puan) tarafından
Bı yarımım var çok şükür boynuma takıyom boncukla
0 oy
(41 puan) tarafından
Evlendigimiz de eşimle sadece birer yüzük alabilmistik çünkü her şeyimizi kendimiz yaptık aile desteği olmadan aradan 4 yıl geçti ve dört yılın sonunda eşim kendi işini kurdu ve söz verdiği herşeyi yaptı Allah razı olsun ondan su an da 23 tane burma bilezik bir alyans bir tektas bir baget yüzük tuğralı kolye küpe hepsi var elhamdülillah Rabbim isteyen sabreden herkese her şeyin en iyisini versin ❤️ 
0 oy
(373 puan) tarafından
Bir tektaş o kadar
0 oy
(344 puan) tarafından
1 tura kolye bitane 5 i bir yerde kolye yüzük bir çift bileziğim vardı bileziklerim biri evde kaybettim bulamıyorum oğlumun  çöpe veya balkondan atmış olmasından korkuyorum 50 bin yok oldu nasıl bulucam bilmiyorum o kadar büyük temizlik yaptım acmadigim bakmadigim yer kalmadı ama yok com üzüldüm 
0 oy
(1,278 puan) tarafından

Düğünde 13 bilezigim oldu  arabaya gitti

4 yüzük 1 Reşat kolye 1 küpe 2 tane Ajda bilezik 
0 oy
(51 puan) tarafından
Benim babamdan kalan hatıra yüzüğüm vardı Eltim çaldı o günü o gidiş o gidiş yani evlilik yüzüğü vs takmiyorum sahte yüzük kullanıyorum tek taş vs.
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Tektaş alyans küpe ceyrekli kolye ve bilekliği bird norml zincir model bileklik 

İlgili sorular

+7 oy
17 cevap 435 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ht (2,227 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 199 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.