+1 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Hanımlar mrb bizimkilerde dogumhanede dede beklemez sonradan görmeye gelir gibi bi kafa var siz dogumhanedeyken sizi esiniz dısında kimler bekledi? Yaninizda kimler vardi

68 Cevaplar

0 oy
(501 puan) tarafından
Kiz kardeşim ve eşim. Korona dönemiydi kimse yoktu. Odama kocamı bile zor aldılar. Eşimin ailesi uzakta. Bizimkiler geldi sonra. 
-Reklam-
0 oy
(231 puan) tarafından
Eşim annem kız kardeşlerim kankam kankamın eşi kaynanam babam da ertesi gün görmeye geldi gayet normal bence 
0 oy
(8,403 puan) tarafından
Ben doğuma girerken annem babam eşim vardı  çıktım gene hepsini gördüm ama sadece annem kaldı yanımda sonra teyzem yegem geldi 
0 oy
(2,880 puan) tarafından
Gurbetteyim sadece eşim ve 1 arkadaşım vardı. 2 hafta önce doğum yaptım 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Kimse yoktu  eşime sancı veriyolar annemi ara gelsin dememe rağmen yok daha doğurmaz diye cagirmamis otururken ekranda adımı görmüş doğurdu diye

İkincide zaten sıkıntı doğum oldu anneme anne eve git evim berbat temizle dedim ramazan ayıydı eşime git eve orucunuzu açın dedim zaten ezan okunurken doğurdum öyle bı bekleyenim olmadı zaten
0 oy
(102 puan) tarafından
Benim canım ailem yanımda olsaydı hepsi gelirdi ama eşimin ailesi vardı gece basladigi için eşim kaynanam  bide eniştesi vardı çünkü o bizi arabasıyla getirdi sabahida zaten refakatçi olan gorumcem geldi ama kayınpederin sonradan gelindiğini bilmiyorum doğrusu benim kaynım ben doğumdan çıktım kalp krizi geçirdi çok şükür durumu iyi ama o gelemedi ameliyat falan oldu oyuzden yoksa oda gelirdi heralde bilmiyorum 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Ilk dogumumda odada annem kayinvalidem ve teyzem durdu ama babamda geldi. Kayinpederim rahat oliyim diye gelmedi ama gelse de sikinti etmezdik. Ikinci dogumumda sadece annem vardi esimde arada gelip gitti.
0 oy
(1,393 puan) tarafından
Annem, kayınvalidem, kayınbabam, eltim, kaynım, eşimin yengesi ve kuzeni vardı.
0 oy
tarafından
Eşim tarafı kalabalık olmasına rağmen sadece kaynanam vardı, bizim taraf çok az olmasına rağmen herkes vardı. Gurbetteki ablam bile 2 yaşında çocuğum var demeden apar topar geldi. Eşimle biz koyun koyuna yattık, annem koltukta yattı. Kaynanamın kalmaya bana göre o an hakkı yoktu da zaten birkaç mesele yüzünden annemle tartışma çıkardılar, ben orada ölüyorum. Ona da yeter diye patladım, o yüzden gitti. Ertesi gün geldi.

Ama hakkını yiyemem, hiç rahat olmasam da lohusalık boyunca bana çok iyi baktı. El bebek gül bebek gibi. Annemlerde olsam da aynı şekilde bakılacaktım (o dönem yurtdışından yeni geldiğimiz için evim yoktu) ama annemde en azından ne isteyip ne istemediğime önem veriliyordu... şimdiki aklım olsa annem diye tuttururum.
0 oy
(417 puan) tarafından
Doğuma eltimin kızıyla gittim. Doğumhaneden çıkınca görümcelerim kayınvalidem kayınbabam gelmişti hepsini görünce çok mutlu olmuştum sağolsunlar hepsi gelmişti. Gurbette olduğum için ailemden kimse yoktu.
0 oy
(1,785 puan) tarafından
Annem eşim kaynanam kayınpederim vardı 
0 oy
(410 puan) tarafından
Amcam babam eşim :(
0 oy
(282 puan) tarafından
Wllaha kendi babam hariç herkes vardı kaynanam kayınpederim görümcelerim annemler kalabalıktı baya
0 oy
(4,084 puan) tarafından

İlk doğumda sadece eşim ikinci doğumda eşim ve büyük oğlum :) ve üstelik eşimin ailesi ile aynı şehirde oturmamıza rağmen onlardan kimse gelmedi çokta gerekleri yoktu 

0 oy
(1,829 puan) tarafından
Hastahane kapısının önü anam babam haric herkes ile doluydu.
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Kayinvaliden vardı 
0 oy
(532 puan) tarafından
İlk doğumda kaynanamla gittim anneme haber vermedim çok üzülür diye rahatsızlığı da vardı ikinci doğumum annem gil yengem kaynanam yanımdaydı akşam başladı aniden sancım gecesi annemle doğuma gittim kaynanam kızıma baktı eşim her iki doğumumda da uyuyordu 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Annem kayınvalidem görümcem eşim ve halam sezaryene girip çıkana kadar halam gitmişti o gün de çok fena yapmur yağmıştı annem zor geldi annemi görünce çocuk gibi ağlamıştım. Eşim yanımda refakatçi kaldı sonra annem geldi açılmm olmadı ameliyata aldılar 3 saat kaldım çıkınca baya ağlamıştım. Ekstradan bi de bir hafta kaldık çok zor geçti benim içim psikolojim çok bozulmuştu 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Benim esimin anne ve babasi yok.  Doguma biz esim annem iki kiz kardesim gittik . Kardeslerim gelmek ist4di ondan geldi babam gelmedi. 

Esimin ailesi olsada gelmelerini kalabalik olmayi istemezdim acikcasi. Babam da oglumu  evde gordu.  Tek kisilik oda idi ama  aksam 9 10 gibi ben esim ve kardeslerimi de eve gonderdim. Oglum annem ben kaldik kafa rahat. 
0 oy
(673 puan) tarafından
Kızımda annem eşim ve kayinvalidem vardı oğlum da ise sadece eşimi istedim sancı çekerken vs hep yanımdaydı dogumhaneye bile eşim ile gittik sadece doğum zamanı ayrıldık bilseydim kızımda da eşimin yanımda olmasını hep isterdim 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 854 göst.
24 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
26 Nisan 2021 Aile kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 289 göst.
1 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 710 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu

403,721 soru

12,095,679 cevap

36,396 kullanıcı

...