+1 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Hanımlar mrb bizimkilerde dogumhanede dede beklemez sonradan görmeye gelir gibi bi kafa var siz dogumhanedeyken sizi esiniz dısında kimler bekledi? Yaninizda kimler vardi

68 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kimsem yoktu :(. Gurbetteydim doğumum erken oldu bir eşim vardı annem geldi sabahına otobüsle ama ailemin yanında olsaydık teyzemler annem babam eşim herkes beklerdi yani öyle bir anlayışımız yok 

-Reklam-
+1 oy
(290 puan) tarafından
Esim annen ablam kaynanam kayinpederim kucuk kaynim.  Babamlar eve çıktığımda gelmişti 
+1 oy
(2,759 puan) tarafından
Eşim annem kaynanam vardı benım aılem bursa'da annem geldi sadece bizdede dede falan gelmez ayıp karşılanıyor bır kaç gün sonra benım babam amcam falan geldi ama kaynatam eve çıkınca geldı kulağına ezan okudu
+1 oy
(1,024 puan) tarafından
Annem, 2 erkek kardeşim, kaynım ve eltim. 
+1 oy
(255 puan) tarafından
Doğuma eşim annem ve kayınvalidemle gittim doğuma kadar eşim ve annesi dışarda bekledi annem benimle doğumhane de kaldı doğum süreci boyunca bebek öğlen doğdu akşama doğru annem evine gitti işe gidiyor çünkü kayınvalidem gece yanımda kaldı sağolsun o gün güzel baktı sonraki zamanda burnumdan getirdi zaten bir gün sonra bebeği aldık eve geldik bir gece bebek bizimle kaldı sonra yoğun bakıma aldılar enfeksiyondan çok çok zordu şuan hala diyorum keşke sezaryen olsaydım
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
İlk kızımda annem kayınvalidem ve eşim vardı. ikinci doğumum da aynı şekilde onlar ayriyeten eltim vardı gece de yanımda eltim kalmıştı 
+1 oy
(10,373 puan) tarafından
Ne münasebet ben gece 11de gittim hastaneye muayenye gittik doğuma aldılar eşim valizi almaya gitti o gelmeden annem babam geldi ikisi de eşim kaynanamı da getirmiş kayinbabam isteydi o gece yoksa oda gelirdi kaynimda ertesi gün ise gidecek diye uyandirmadik küstü yeğenimi hemen göremedim diye ertesi gün hepsi toplandı geldiler bizde öyle bişey yok benim eşim vardiyali calisiyodu gece gündüz bişey olursa diye kaynanama kaliyodum eşim işte olsaydı eğer kaynım ya da eşimin amcası goturcekti düşün yani doğum bu ayıp bişey yok 
+1 oy
(5,063 puan) tarafından
Annem kayinvalidem görumcem esim vardi
+1 oy
(3,840 puan) tarafından
Bİzde de doğuma giderken ne kadar az kişiye söylersen o kadar çabuk doğum olur diye bişey var:) Dedeli olanı duymadım:D
+1 oy
(2,064 puan) tarafından
Eşim annem ve eltim vardı doğana kadar 
+1 oy
(5,500 puan) tarafından
Kocam kızım kimseye haber vermedik :)) bebiş dogunca haberleri oldu
+1 oy
(1,036 puan) tarafından
Esim tarafından kimse gelmedi dogum olduktan sonra hastaneye ziyarete geldiler 
+1 oy
(1,717 puan) tarafından
Eşim kız kardeşim ve oglan kardeşim beklemişti beni 
+1 oy
(3,550 puan) tarafından
Hastanede annem babam eşim vardı. Ama pandemi zamanıydı zaten doğumhane de eşim bekledi. Babam sonra geldi odaya ziyaret etti gitti 
+1 oy
(16,895 puan) tarafından

İlk doğumda kimse beklemedi çünkü kimse doğuma gittiğimi bilmiyordu ben bile:D. Hastaneye varınca ebe doğumun başladığını söyleyince eşim eve çantayı almaya döndü o gelene kadar dogurmustum. İkinci doğumumda kuzenim vardı yanımda onun da aynı gün doktora kontrole vardı. Yarım saatliğine yanımdan ayrıldı o gelene kadar dogurmustum. Üçüncü doğumda annem eşim ve çocuklarım vardı. Dogunhaneye girmek yasaktı sadece kapı açılınca annem beni görüyordu o kadar. 

+1 oy
(8,830 puan) tarafından
Eşim yoktu kaynanam annem kız kardeşim.vardi
(638 puan) tarafından
Oğlun dogdugunda eşin cezaevinde mıydı canim
(8,830 puan) tarafından
Evet canım eşim yoktu ben 4 aylıkken girdi
+1 oy
(1,748 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim teyzem annem babam kardeşim 
+1 oy
(2,734 puan) tarafından
Annem, babam, görümcem, eşim vardı yanımda.
+1 oy
tarafından
İlk dogumda eşim annem babam vardı. İkinci erken geldi sadece eşim ve kızımla gittik.
+1 oy
(1,563 puan) tarafından
Ben sadece annemi ve eşimi istemiştim yanımda eşimin ailesi hatta görümcemin kocasına kadar geldiler okadar kötü bir durum ki sinirden stresten sütüm kesildi 4 görümce kaynana kayınpeder 2 damatları gerçekten sinirden sevinemedim bile doğum yaptığıma hayır yani odadan dışarı çıkmadılar 2 gün hastanede kaldım 2 gün üst üste geldiler anca boş kalabalık yaptılar siz siz olun sadece eşiniz ve anneniz olsun başkasına cidden gerek yok 
tarafından
Ay iğrenç bir durum.
Allah'tan eşim ile bu sorunları yaşamadık.
(1,563 puan) tarafından
Eşime söylemiştim anlaşmıştık ailesine söyledi oda ama saygısızlar dinlemediler hastaneden çıktıktan sonrada ben evime almadım kimseyi kırkım çıkana kadar kaynanama kalsa akrabalarını doldurcaktı benim evime bebek görmek için ben zaten sezaryen oldum agrım acım çoktu istemedim kimseyi kırk çıkana kadar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 854 göst.
24 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
26 Nisan 2021 Aile kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 288 göst.
1 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 701 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu

403,376 soru

12,083,493 cevap

36,361 kullanıcı

...