+2 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (1,361 puan) tarafından
Ben özele gidiyorum tarama ayrıntılı vs özelde yapıldı erkek bebek dediler Annemin yanına gittim dün akşam hafif leke geldi bizde korktuk hemen doktora gittik sorun olmadığını söyledi doktor kızın sağlıklı dedi.Ne kızı dedim kız bebeğin bilmiyormuydun dedi .Hayır erkek dediler dedim güldü kız bebeğin Canm benim dedi tekrar baktı kız dedi.Bende anlattım hepsine girdim dedim hep erkek dediler dedim kadın bebeğin erkek dogurursan bende bu mesleği boşuna yapmisim demekki dedi.Ben o anki şokla erkek ama dedikçe kadın sinirlenmeye başladı bebeğin kız doğum yaptığında görürsün dedi .Allh askina böyle birsey olurmu ?Bu arada 31 haftalık hamileyim 

23 Cevaplar

0 oy
(291 puan) tarafından
Bende sok oldum şimdi :)
(1,361 puan) tarafından
Ayrıntılıda herşeyde erkek dediler önemli olan sağlıklı Zatn cinsiyete takilmadim ama herşeyi ona göre hazırladım şuan belirsizlik var doltorumu aradım devlette çok bakmazlar öyle görmüştür vs dedi
(291 puan) tarafından
Farklı bir doktora daha git o zaman canım ama bir sürü tarama teste erkek diyipsadece bi doktor kiz diyince bilemedim yani
(1,361 puan) tarafından
Gidicm insallh
-Reklam-
0 oy
(5,623 puan) tarafından

Olabilir kuzenimin eşine doğuncaya kadar kız dediler ama erkek bebek doğdu :) hatta şöyle söyleyeyim kadın kalp hastası olduğu için sıkı kontrol altındaydı. Pembişler içinde bir erkek bebek fotoğrafı geldi bize :D

(1,361 puan) tarafından
Ayy ciddimisin oda kötü olmuş
(5,623 puan) tarafından
Ya dışarıda bekleyenler kız bebek diyorlarmış Dr erkek bebeğiniz oldu demiş. Hatta ufak bir tartışma olmuş. Bebekler mi karıştı gibisinden. :)
(1,361 puan) tarafından
Ayy o ihtimali çok kötü Zatn insan şok olur ben hla kendime gelemedim
0 oy
(10,539 puan) tarafından
Ay ben şok :D son 7 hafta bebeğin cinsiyetinin kesinleşmesi için :Djdjd acaba hangi doktor haklı
(1,361 puan) tarafından
Bilmiyorum kafamda şuan büyük bir soru işareti var .
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Bir başka doktora da git bakalım cihazları yeni olan bakalim kim hakli☺️
(1,361 puan) tarafından
Gidicem cnm
0 oy
(5,564 puan) tarafından
Ultrason fotograflari yok mu bacak arasi benim oglum 12.haftada belliydi apacik bacak arasinda pipisi gozukuyordu 16.hafta da kesinlestirdigimizde
(1,361 puan) tarafından
Varda evde cnm
(1,361 puan) tarafından
Ben birşey anlamadm zatn o resimden
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Herşey mümkün bı arkadasima kız kız dendi herşey pembe aldılar doğurdu erkek :)) sonradan sivismis diye şaka yapiyorlardi:))) 
(1,361 puan) tarafından
Yaa nasıl anlamazlar ki o kadar ay boyunca
(5,478 puan) tarafından
Bilsem şok olmuştuk
0 oy
tarafından
Olabilir canım bana da 3 ayrı doktor erkek demişti. En son kız olduğunu öğrendim, emin olamadim yine değişir diye iki kere detayliya girdim en son 27 de net tamam artık kız dedim kıyafet almaya başladım.
tarafından
Sen kiiim erkek doğurmak kim otur yine kiz dogur :))))
tarafından
Seno ekmeğin üstüne salça niyetine sürüp yicem bak haberin olsun. Açım zaten:)
tarafından
Allahin fakiri fakirler açtır:)))))
tarafından
En azından zenginler gibi gözüm aç değil pis zengin.d.d
tarafından
Zenginlik herkese nasip olmaz :))))
0 oy
(2,046 puan) tarafından
Aaa mutlaka baska doktora daha görün bizi haberdar et bende merak ettim hayırlısı insallah 
(1,361 puan) tarafından
3 gün sonra gidicem kendi doktoruma yazarım insallh :)
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Anneme de benden kucugu icin hep erkek demisler sonra dogum olmus normal dogurmus o sira gormeseydim asla inanmazdim cocuo karisti derdim diyo hala da.d.d.
0 oy
(441 puan) tarafından
Kuzenim de 2 sene önce doğum yaptı doğuma kadar kızdı bütün kıyafetlerini pembe aldı Hatta isimli hastane çıkışı bile yaptırmıştır Zeynep Alya doğum yaptı oğlu oldu Herkes şoka girmişti Bir kızı bir oğlu olmuş oldu
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Benim bir yakınıma erkek dediler ama kız doğurdu şok olmustuk ama olabiliyor 
0 oy
(777 puan) tarafından
Bence sen kendine doktoruna da gitme. Başka bir doktora git 
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Olabılır ablama Doğan'a kadar erkek dedıler kız oldu,. 
0 oy
tarafından
Ay cok merak ettim haber et ama baska doktora git bence cunki gittigin hastane belki hata ettigini anlayıp yinede erkek diye diretebilir:d
0 oy
(5,747 puan) tarafından
Olabilir valla inanırım. Banada 4 doktor erkek dedi bir tanesi kız dedi bende inan bekliyorum hala. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Yaa benimde başıma geldi 26. Haftamda bana beebeğin kız dedi ki ayrıntılıya kadar hep erkek dediler dedim ben kız görüyorum ben dedi doktor bana ve sonuç olarak bebeğim erkek dogdu erkek bebkler de birşey görmediklerinde direk kız diyorlar 
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Özelde cinsiyet öğrenirken pipi fotosu vermedi mi doktor?
0 oy
tarafından
Özeldekine güvenin derim. Özeldeki cihazlar daha ayrıntılı oluyor. Bana da devletteki küçücük monitörden bakıp erkek demişti hâlbuki ben özelde takip eden Dr dan kız olduğunu biliyordum... 
0 oy
(242 puan) tarafından
Başka doktora git bebeğinizin cinsiyetini söyleme doktora sor bakalım ne diyecek sen öncesinde cinsiyet olayını söyleme doktora
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Olabilir canım, Instagram'da bir video izledim erkek bebek bekliyor kız bebekleri oluyor. Farklı bir doktora git

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
0 oy
5 cevap 134 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,321 soru