+1 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Bebekleriniz ile hangi aktiviteleri yapıyorsunuz 

Bebekleriniz neler yapabiliyor mesela sayabiliyor mu konuşabiliyor mu? 

6 Cevaplar

0 oy
(4,559 puan) tarafından

En İyi Cevap
Haftasonu 3 yaş olacak. çift dil öğreniyor, şuan her iki dilde de 20ye kadar sayma, sohbet etme, renkler, şekiller, gezegenler bunları biliyor. 2 teker bisiklet sürebiliyor 1 aydır. Tırmanma becerisi güzeldi zaten, bu aralar zıplamaya takmış durumda. Yolda bile zıplayarak gidiyor neredeyse. Aklıma gelen şimdilik bunlar. Aktivite olarak gündüz kreşe gidiyor, öğlen yemek verdikten sonra plaja götürüyorum havalar sıcak neredeyse her gün gidiyoruz. Gitmediğimizde de parka çıkıyoruz. Evde çok kalmak istemiyor. Akşamları mutlaka kitap okuyoruz.
(153 puan) tarafından
Maşallah 2 dil bilmesi süper bişi
-Reklam-
0 oy
(4,627 puan) tarafından
Boyama yapıyoruz, çok aktivite yapamiyorum hemen sıkılıyor. Bazen hamur bazende kinetik kum ile oynuyoruz.genellikle parka gidiyoruz dışarıda scotter sürüyoruz saklambaç oynuyoruz  Evet sayi saymasini biliyor, konuşuyor. 
0 oy
(13,015 puan) tarafından
3 yasindayken sayilar renkler vardi bizde. 18 ayliktan beri vardi vardi yani. Ama biyama yaparken falan sikilirdi makasta falan. Sonra okula basladik okulda alisti hepsine boyama yapma makadla kesme etkinlikler heo yaomaya basladik evde
0 oy
(5,666 puan) tarafından
33 aylik

Sayilari ,renkleri bilir. 2 yasindan beri biliyo. 22 ayliktan beri konusur uzun cumleler kurar. 

Parka cikariz,bazden binanim onunde scoter surer. Evde saklambac oynariz,yapboz yapariz,oyun hamuru, boyama,kitap okuma. Bazden legolarla oynariz, doktor seti aldik suan onunla oynuyoruz oyuncaklarini tedavi ederiz. 

Ama hep benle oynuyu tum gun boguyo beni surekli anne oyna anne oyna :(
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Boyama yapıyoruz sayılar sayiyoruz renkleri öğrendi şükür benle muhabbet ediyor dünde bana kızdı arkamı döndüm markette bağırıyor bana insan çocuğunu bırakır mı diye sonra paten sürüyor kızım bisiklet sürüyor ona yardımcı oluyorum artık kendi sürüyor legolarla ev yapıyoruz alfabe ded ebazi harfleri öğrendik isminin yarısını yazabiliyor 
(340 puan) tarafından
Kaç yaşında isminin yarısını yazabiliyo
(4,058 puan) tarafından
3 yaşında canım
(340 puan) tarafından
Sizmi öğretiniz yoksa destekmi aldiniz
(4,058 puan) tarafından
Ben öğretiyorum canım benim kızım beyin kanaması geçirdi yürüyemecek konusamacak dediler kızım hepsini erken yaptı ben evde fizik tedavi yaptım sürekli konuştum şimdide gün boyu onla ilgileniyorum
0 oy
(1,304 puan) tarafından

Konuşuyor  da herkes anlamıyor:D

Abisiyle kavga ediyorlar en sevdikleri aktivite bu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
10 cevap 179 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.