+1 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
Gaz damlasi kullanıyorum nurse harveys 1 haftadır faydası olmadi ikiniyo surekli zor tuvaletini yapiyo sabaha kadar inliyor oglum ne yapsam fayda eder 1 cay kaşığı versem olur mu acaba yada hangi damlayi.kullaniyim 

11 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Sen kendin iç rezene sütüne geçer beebek rahatlar bende kullanıyorum şuan ama bebeğe verme 
(1,716 puan) tarafından
Sabah akşam yemekten hemen sonra rezene iç çok iyi geliyor hem süt yapıyor hemde beebek rahatlıyor
(217 puan) tarafından
Sagolun peki gaz damlasi ne kullandiniz
(1,716 puan) tarafından
Ben dogum yaptıgımdan beri sadece rezene içiyorum gaz damlasına daha ihtiyaç duymadım çok şükür bebeğim 26 günlük ve bence rezene bütün gaz damlalarından da iyi çünkü ben kızım okadar gazlıydı ki gecemiz gündüzümüz yoktu en pahalı gaz damlasını da aldım ama fayda etmedi bir arkadaş bana rezene önnerdi kullandım da rahatladım sabah akşam yemekten hemen sonra demleyip içiyorum sallama çay olarak var migrosta tavsiye edebilirim
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Zeytinyağı verebilirsin demişti bana doktorum.
(217 puan) tarafından
Cok sagolunnn
(1,207 puan) tarafından
Karnına masaj yap , bisiklet surdurme hareketi yap sonra ayaklarını karnına i.t çek,   karnına zeytinyağı ile masaj yap , ben bütün gaz damlalarını denedim en pahalisdan en ucuzuna,  çözümü zeytinyağı yağında buldik çok şükür probiyotikli bi bağırsak düzenleyici aldim haftada 2 3 kez veriyorum sadece
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Bebek 40 günlük olana kadar verme demişti bana doktorum 40 ı çıktıktan sonra ben günde 2 3 çay kaşıgı rezene vermiştim rahatlatıyor gerçekten kendimde içmiştim 
(217 puan) tarafından
Gaz damlasi.kullandiniz mi peki
(1,650 puan) tarafından
Yok canım kullanmadım aşırı gazlı bir bebek değildi alttanda üstten de kendi çıkarıyordu gazını şimdi 4 aylık olduk zaten
(217 puan) tarafından
Cok sagolunnn
0 oy
tarafından
Gaz sicagi seviyo havlu ısıtıp koy bide bezini acınca donunu komple cikar biraz tepinsin 

Her emzirme sonrasi gazini çıkar biriken gaz bagirsaga inermis 
(217 puan) tarafından
Tamam cok.sagolunnn
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Al benden de o kadar. Meme bile.emmek istemiyo benim kızımda 17 günlük sabahtan beri uyumak istemiyo sürekli agliyo
(217 puan) tarafından
Ilk.oglum kolikti 5 ay cektim ondan cok korkuyorum buda olur diye ya
0 oy
(582 puan) tarafından
Rezene karaciger enzimlerini yükseltiyor bebeğin vermenizi de icmenizi de önermem. D vitaminini devletin verdiğinden kullanıyorsan değiştir onlar gaz yapıyor çocuğa ocean marka olandan al belki almissindir bilmiyorum. İçerik olarak da zeytinyağı var bağırsağı rahatlatır. Direkt zeytinyağı bence verme daha çok küçük. İlaçların içindekileri bebeklere göre seyreltiliyor. Rezene yerine kimyon çayı icebilirsin biraz büyüdükten sonra bir da demlediginden bir çay kaşığı bebeğe de verirsin. Tomurcuk şeklinde olanlar var onlardan da olur, tozdan da olur ama bebeğe tomurcuk daha iyi olur şuan küçük ama
(217 puan) tarafından
Cok sagolun.insan caresiz kalınca bir yol.ariyo ilk.oglum kolikti 5 ay gece gunduz araliksiz.agladi bohcada salladik gece gunduz yine aglardi durmazdi cehennem.gibi 5 ay yasadim ondan cok korkuyorum yine aynısı olur diye
(582 puan) tarafından
Arkadaşımın bebeği kuvezdeydi arkadaşım da sütüm az diye rezene içerdi. Bebeğin karaciğer enzimleri hiç düşmedi çok yüksek çıkıyordu. Ankara'ya göndereceklerdi son anda rezene akıllarına geldi bırakınca düzeldi. Dışardan bakınca bişey yok gibi görünebilir ama çok zararliymis sonradan araştırdım gerçekten öyle yapıyormuş ben de bırakmıştım
0 oy
(342 puan) tarafından
Kimyon vermiştim ben ayriyeten kendim de yemeklerime katıyor dum birde eczanede metsil gibi bir gaz damlası var ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim 
(217 puan) tarafından
Bebeğiniz kac günlüktü kimyon verdiğiniz de
(342 puan) tarafından
1 haftalık falandı sanırım YouTube de görmüştüm İbrahim Saraçoğlu anlatıyor bir çay kaşığı içebilir diye uyumuyor su sabahın 6 7 sine kadar sancidan
(217 puan) tarafından
Hemen fayda ediyo mu acaba
(342 puan) tarafından
Yani bağırsaklara inmesi lazım ama gün içinde görürsün faydasını
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Sıcak havlu koy su vermeyi onermiyolar sen kimyon rezene diyon çocuk daha beter olur öyle bebeğe bişey verilmez kolik sesleri var YouTube de onlardan aç sıcak havlu ütüyle ısıt ısıt karnına sırtına koy özellikle kendin süt benzeri şeyler tüketme kendin bol bol rezene kimyon iç ve en önemlisi hangi damla yarıyor onu bulana kadar her gaz damlasini al düzenli ver az verme damlayı en az 10 damlanın üstü olsun 
0 oy
tarafından
Rezene çok tehlikeli bilinçsiz şekilde kullanılmamali ne anneler ne bebek icmemeli DNA hasarina kadar yol açıyor. Kimyonun da çayını yapıp kendiniz için. Bebeğe mama ya da anne sütü disinda bir şey vermeyin gaz damlasını düzenli aynı saatlerde kullanmaya devam edin 
0 oy
(93 puan) tarafından
kendin iç rezene ve kimyon çayı. yemeklerine de koy kimyonu. gaz yapacak şeyler tüketme. 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Maflor damla kullan biz 1 bucuk ayda atlattik gazi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
+1 oy
2 cevap 89 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (168 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,954 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...