+1 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (350 puan) tarafından
Bilen bilir ev tutmak için beraber yaşıyoruz ama herhangi bir çaba sarf etmiyorlar kiralık ev aramak için kaynım ve Eltim sofra kuruyoruz görümcem evdeyken elini atıyor birşeylere ama görümcem evde değilken mesela bugün pilavı ben yapicam dedi tamam dedim bebeğim 8 aylık onu odaya götürdüm yatırmak için uyumadı 15 dk sonra bı geldim kaynanam yemek yapıyor hanfendi uyumuş küçük çocuğu da yok telefondan çıkmıyor sabaha kadar uykusuz kalıyor neyse kaynamam yardim ettim yemekleri hazırladım sofrayı kurdum kızım durmuyor arada ona baktım yedik sofrayı kaldırma yada yardım etmesi bulasiklarada hepsini kendim yaptım sizce söyleyeyim mi kayanama yada gorumceme ben mecbur değilim işini yapmaya yada nasıl davranayim eltime

13 Cevaplar

+4 oy
(15,632 puan) tarafından
Eltin yapmıyorsa sende yapma. Evdekiler ona bişey demiyorlarsa sana da bişey demezler heralde. En azından senin bahanen var çocuguma bakıyordum dersin. 
tarafından
Yok canım öyle olmuyor. Bir kez yapmasa göze batar, kötü olur. Çocuk filan hikaye olur yani onlar için. Bu hayatta çok iyi niyetliler herşeyi yapanlar genelde değer görmez bir kez yapamadıkları da ondan kötüsü olmaz. Ama hiç yapmayana niyeyse kimse ağzını açmaz
-Reklam-
+2 oy
(3,074 puan) tarafından
Ye kalk yıkama toplama 
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Valla canım şöyle tabiki aynı evde yaşıyorsanız mecbur yapmak zorunda sende söyle sen Hamal misin hizmetci misin 
+1 oy
(373 puan) tarafından
Direk suratına de babanın usagimi var diye
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Ebet kayinvalidene soyle, herkes bir isin ucundan tutsun
+1 oy
(1,127 puan) tarafından
Kendinizi ezdirip Hakkınızı yedirmeyin. Yoksa hep öyle gider. Kimse prenses değil. 
+1 oy
(792 puan) tarafından
bizim meseleye cok benziyor ya. eltine soyle gel bulasiklari yikayalim gel sunu yapalim falan de. kaynanan bir sey demiyor mu yemek vaktinde uyumasina
+1 oy
(1,497 puan) tarafından
Bence söyleme sende aynı şekilde davran yedikten sonra sofradan kendi tabağını kaldır geç odaya çocuğunu da alıp kayınvaliden illaki uyarma isteği duyacak böyle durumda o zaman da dersin ki ben bu evde tek gelin değilim hizmetse ortak alan herkes bir işin ucundan tutmalı 
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Bence tabiki söylemelisin beraber konuşulmalı bu konu sende gelinsin oda gelin yatma lüxü nerden geliyo acaba ?
+1 oy
tarafından
Bunu kaynana yada gorumcen yerine eline söylemen daha doğru olur
+1 oy
(17,736 puan) tarafından
Beraber yapalım de anlar yani yapmasını beklersen tabi gidip yatar 
+1 oy
(7 puan) tarafından
Bişey diyim mi tam yolmalık
+1 oy
(3,572 puan) tarafından
O yardım etmiyorsa ben de yardım etmem çocuğu da yokmuş yemeğimi yerim alır çocuğumu odama çekilirim birisi bir şey söylerse de çocuğum bugün çok mızmız neyse artık eltinin adı bugün de o Yapı versin der her gün ben yapıyorum derim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 435 göst.
5 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 428 göst.
23 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde gezginkiz (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 345 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
16 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ipek4161 (3,603 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...