+1 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 7.5 aylık ilk dişi çıktı belirtisiz ama sanırım yine diş çıkarıyor anlamıyorum. Dün 38.6 lara kadar ateşi vardı bugün düştü çok şükür ama arkasından huysuzluk başladı sürekli ağlıyor uykuya dalamıyor uyuduğunda ise 10 dakika sonra ağlayarak uyanıyor. Diş midir nasıl rahatlatabilirim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diş etlerine karadut özü sur ve tatagil kullan 
(1,615 puan) tarafından
Karadut pekmezi car evde özü yok. Karanfil ve zeytinyağı koydum dolaba bekletiyorum. Tetagik hemen sipariş vereceğim. Teşekkür ederim
tarafından
Pekmez sakin vereyim deme henüz çok erken aktardan karadut özü al çok rahatlatıyor
(1,615 puan) tarafından
Doktorum verebilirsin demişti pekmez
tarafından
Doktorun uygun gördüyse elbette verebilirsin fakat pekmezin dişlere etkisi yok diye biliyorum
(1,615 puan) tarafından
Aaa yok diş için değil zaten ben ekngıdaya geçtiğinden beri veriyorum diş için değil canım
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Diş aşkım benm oglanda öyle 4.5 aylık ben zeytinyağına karanfil ıslandım onunla damaklarini ovarim 
(1,615 puan) tarafından
Bende dolaba koydum 1 gece bekletin diyorlar yarın kullanacağım :( hiç böyle huysuz olmamıştı çok ağlıyor çok
(2,938 puan) tarafından
Çok huzursuzsa canım calpol ver iki çay kaşığı çocuk doktoru öyle demişti bize boşuna acı çektirme
(1,615 puan) tarafından
Uyudu canım uyansın vericem bugün 2 defa vermiştim ama zararı olmaz sanırım değil mi
(2,938 puan) tarafından
Olmaz canım 5.6 saat arayla
(1,615 puan) tarafından
Tamam o zaman uyandığında vereyim en son saat 2 de vermiştim
0 oy
tarafından
Zeytinyağınin içine karanfil ez. Buzlukta tut. Donunca diş etlerine sür. Rahatlar inşallah 
(1,615 puan) tarafından
O şekilde mi yapayım ben alt kısmına koydum buzdolabının. Sizin dediğiniz gibi de deneyeyim teşekkür ederim
tarafından
Zaten donduktan sonra çıkardığın an eriyor . Vazelin gibi ilk başta.
(1,615 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
(519 puan) tarafından
Zeytin yağına karanfil ezip eklemiştim. Bir gece bekledim tam olarak karissinlar diye. Sonra isaret parmagimla kızımın damagina sürekli sürdüm. Etkisini gördüm. Rahatlattı kızımı. Ve ek olarak diş kasimasi için içine meyve koyup eline verebileceğim diş kaşıyıcı almıştım eczaneden. Gün içinde ondanda veriyordum. Ağız bezini ıslatıp dondurucuya atıyordum soğuyunca çıkarıp damagina tutuyordum. Bunlar benim dış döneminde kızıma yaptiklarim. Yararını gördüm. 
(1,615 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende deneyeceğim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 388 göst.
12 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 32 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
9 cevap 131 göst.
30 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslinmiraninannesi (754 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,928 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...