+1 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (5,330 puan) tarafından
Tekrardan aranaıza katıldım uzun nir aradan sonra oğlumu kademeli palrak sütten bırakmaya çalıştım ama ne yazıkki tamamemn kesemedim bu durumda ben söyle yaptım oğlum ağlamadan kesilidi diyen anneler var mı  band destek olursanız hayır duacınız olurum 

8 Cevaplar

0 oy
(474 puan) tarafından
Vallah ben salça ve acı surmustum iki gün içinde bırakmisti umarım işe yarar 
(5,330 puan) tarafından
O çok tramva yapıyor arkadaşımın kaynı sırf o septen kan tutuyormuş o üsüle başvurmak istemiyorum bunu duyduğumdan beri teşekkür ederim yorum için
(474 puan) tarafından
Sen bilirsin cnm çok şükür bizde öyle bir şey yok oğlum 7 yaşında kayet sağlıklı
(5,330 puan) tarafından
Çok sağol cnm
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Kesin çözüm aktarda sabır taşı almalısın 
(5,330 puan) tarafından
Aldım canım henüz kullanmadım   nasıl yapılırda araştırma aşamasındayım
(7 puan) tarafından
Islatıp göğsüne sürüyorsun tadı garip bişi kızım tek seferde bıraktı Bi daha da istemedi neler denedim olmadı
(5,330 puan) tarafından
Her seferinde mi sürdünüz yoksa teksefer yeterli mi
(7 puan) tarafından
Bende tek sefer yetti sen duruma göre bakarsın
(5,330 puan) tarafından
Tamam cnm çok sağol
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Aralikli emzir mesela gunde 3 defa emziriyorsan 1 dusur 1 hafta boyunca gunde 1 emzir sonra emzirme baska biseyle oyla oglumu oyle biraktirdim ben hic aglamadi
(5,330 puan) tarafından
Analdım mama almıyor sütte anne sütü dışında istemedi teşekkür ederim yorumunuz için
(2,832 puan) tarafından
Sivi mamalar var onlardan kullandim  cilekli vanilyali vs bulabilirsen onlardan dene
(5,330 puan) tarafından
Görseli var mı cnm paylaşabilirmisiniz
(2,832 puan) tarafından
Ben yurtdisindayim ama turkiyedede vardir illaki e bebekte gormustum
(5,330 puan) tarafından
Araştırayım
0 oy
(54 puan) tarafından
Ben göğsüme yarabandi yapistirmistim, bak uf oldu aciyo dedim gösterdim her istediğinde, üç günde böyle kestim, geceleri birazcık zor oldu ama çabuk birakti..
(5,330 puan) tarafından
Ne yazıkki o süreci de geçemedik
0 oy
tarafından
Mumu erit içine zeytinyağı koy göğsüne sür biraz kalsın emzirmeden önce sil sadece biraz onun kokusuna emmiyolar canım inaallah ise yarar
(5,330 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(5,558 puan) tarafından
Ben bebegime once azaltarak daha sonra da unutturarak kestim. Cok sukur sureci cok kolay atlattik. 

Meme de uyuyan bi bebekti. İlk olarak bunu biraktik. Meme de uyurken hikaye anlattim. Bi zaman sonra meme de uyumadi emdi yatagima koy dedi. O sekil kitap okudum,hikaye anlattim. İlk bi ay 1-2 saate anca daldi. Sonra zamanla kisaldi. Simdi uykusu varsa yarim saate uyur. 

Oncelikle gece uyanmasinin bitmesini bekledim. Gece de uyanir emerdi. Sonra onu birakti. Sonra sabahi kestim. Gun icinde de emzirmedim. Sadece aksam uyku oncesi emzirdim. Son1 ayda bazi gunler arabada uyudu emzirmedim yerine koydum gece de uyanmadi. 

En son 2 gun ust uste arabada uyudu, sonra 2 gunde esim uyuttu. Ama anlattim sen buyudun artik memeye ihtiyacin yok kucuk bebekler emer dedim. Sonra 5.gun ben uyuttum. Emmek icin agladi 1 kez. Kucagima aldim sarildim optum ,sakinlesince konustum tekrar. Artik bitti falan dedim. Bu sekil biraktik. Bi daha aglamadi. Bi kac hafta arada aklina geldi sonra unuttu. 

Tabi 30 ay emdi :) zorlamayin zamana yayin. 
(5,330 puan) tarafından
Teşekkürler ederim bende 26aylk olunca kesmek istiyorum artık sbrım çok kalmdı ama siz 30 ayın kdar emdi dediğiniz için ben biraz daha bekleyeyim
(5,558 puan) tarafından
Yani daha emzirebilirsiniz. Ben aslinda bi kac ay daha emzireyim diyodum ama baktim ust uste denk gelince birakayim dedim :) 3 yasina kadar emzirmek faydalidir. Hic bi zarari yoktur.
Benim bebegim 25 aylikken krese basladi emzirdigim icin cok hasta olmadi olsa da kolay atlatti diger arkadaslarina gore. Fiziksel gelisimi de cok iyi.
Cevrenizde falan artik buyudu 2 yasini gecti diye soylentiler oluyosa hic duymayin. En az 2 yasina kadar emzirmek tavsiye ediliyo. Gonlunuzce emzirin. Ben emzirmeyi cok seviyodum :)
(5,330 puan) tarafından
Ben büıük oğlumu 26 ayında kestim küçük hiç bırakmak istemiyor ama dediğniz gbi yapayım süreç birazdaha uzasın
0 oy
(703 puan) tarafından
1 aya yaydim ben önce geceleri azalttım  sonra sabah uyaninca kestim sonra öğlen gece uykusu derken yavaş yavaş unuttum en zor gece uykusunda oldu 3 gün ağladı ama kabullendi.sabir taşını denedim bir kere tiksindi yine emdi zoruma gitti tiksinince çok üzüldüm daha da vermedim. Yavaş yavaş biraktik. Zorlancak elbette biz de zorlanıyoruz ama  soğukkanlı ve kararlı olmak gerekiyor en sağlıklısı kademeli bırakmak.
(5,330 puan) tarafından
Bende sizin gbi yapıuordum devam edeyim biraz daha yorum için çok sağolun
(703 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
(19,829 puan) tarafından
Ağlamadan olmadı malesef. Ama hızlı oldu diyeyim. Çok önceden söylemeye başladım. 2 yaşına girince emme bitecek sütü arfik bardaktan içeceksin bizim gibi arkadaşların gibi diye. 2 yaş doğum gününden birkac gün sonra annemlere gittim.  Kalabalıkta daha kolay olur diye. Orda sütü bardaktan içme partisi yaptık. Bimden dondurmalı bı pasta aldım. Mum uflettim. Bundan sonra sütü bardaktan içeceksin emme bitti diyerek kutlama yaptık. Videoya çektik. İstediği ağladığı zamanlar oldu. Gündüz kalabalıkla oyaladık. Sallayarak uyuttum. Çok ısrar etti tüm süreç boyunca 2 kez gogus ucuma yara bandı yapistirmistim. Onu gosterdim. Emme gitmiş dedim. Bundan sonra süt istersen bardakla vereyim sana dedim. Gece çok ağladı.  Normalde gece en az 5 6 kez kalkan çocuk ilk gece bile sadece 1 kez kalktı. Onda da 45 dk kadar meme istedi. Kucağımda salavat çekerek dolaşarak ve ayağımda sallayarak uyuttum yine. Sonraki gün gece yine 1 kez kalktı bu sefer biraz daha kısa süre ağladı. Böylelikle bitti. 
(5,330 puan) tarafından
Çok sağolun deneyeceğim  yorum için teşekkürler ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 253 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nazzooo (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 134 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (705 puan) tarafından soruldu

409,615 soru

12,314,239 cevap

38,794 kullanıcı

Kategoriler

...