Köyde iş varmış saman indirilecek büyükbaş yapıyorlar dün kayinpederle konuşuyor eşim babası gelme oğlum işten geldin yorgunsun dedi. 5 dk sonra annesi arıyor gel hadi niye gelmiyon oda yorgunum işten geldim dedi. Hemen başladı miziklamaya ee enişteni de çağırdık o gelcek sen gelmicen mi olmaz öyle elin oğlu gelcek dedi benim adam da sinirle çıktı kendime laf söyletmem diye gitti gece 4 e kadar saman çekmişler zaten dünde sabah kalkıp da ise gidemedi neyse bende çalışıyorum kalktım ise geldim deli gibi kaç kere aramış kaynanam ben rahatsızım kaç gündür aramıyor kalktı mı diye aramış öğlen döndüm noldu dedim gayet ters oğlunu aramış açmamış da işe gitmis mi diye merak ettim diyor dalga geçer gibi haydee bu lafı duyunca benim cinler çıktı tepeye. Zaten psikolojim iyi değil doluyum
Sen dalga mi geciyorsun ya dedim noldu dedi gece 4 te geldi adam eve sabah kalkıp nasıl gitsin inşaallah işten çıkarmazlar da yoksa bakarsınız dedim niye öyle diyon diyor . Niyesi mi var dedim ne diye arayıp gel diyorsun bilmiyor musun erken gidiyor işi zor mizmiz edip duruyorsun enişten geldi sen ee o el oğlu geliyormuş da kendi oğlu gelmeden olur muymus dedim çağırma bı daha hafta sonu zaten yorgundu iyice yoruldu gidemedi sabah kalkıp arama bı daha hafta içi is için dedim sırf sinirinden geldi dedim tamam dedi kapattım bende
Eşime diyorum iyi demişsin daha da aramaz diyor. Bende aramasın mızmız edip göz yaşı döküp acindiriyor bı tarafina zor geliyorsa satsın ev alsın bana dedim
Zaten doluydum ona patladım. 22 sinde kadın doğuma randevum var kadın hastalıklarından miyomdan ameliyat olacağım 15 gündür sancım ağrım var 1 haftadır kanamam geliyo bı kez aramadi beni noldu diye eşim söylemiş ve riskli bir durum miyomlarim alınırken rahimde alınabilir. Bide diyormuş ameliyat olunca bakarım ben onu dedim he bakar bı alo diyip sormuyor bakar
Ona gelince el oğlu ben el kızı değilim bı şey oldu mu ben koşuyorum geçen hastanede yattı kendi kızı gelip bakmadı ben baktim teşekkür etmek yerine daha arkamdan konustu bı şey oldu mu gelip kosmuyor kızı. Damada gelince el oğlu ben el kızi değilim sanki mecbur gibi her işini yapmaya görüyor beni . Kızım enfeksiyondan yattı 1 hafta gelip bakmadı el kızının çocuğu diye çalışıyorum iki yıldır annem bakıyor kızıma gelip de bakmıyor çocuğa bı kere neden ben el kızıyım. Ben ona yapmaya mecburum o değil el kızıyım sonucta .
Kayırma yapıyor kızını damadını kayırıyor laf söyletmiyor
Sizce haksız mıyım cevap vermekte yapıyor söyledim mi kötü gelin biliyor beni