0 oy
293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,094 puan) tarafından
Eşim bugün dönen salincaklar olurya kolu çevirir salincak açılır ondan bitane alicam dedi hem bizim çocuklar biner hemde iş çıkışı tatil gününde parka düğün yerine filan götürürüm 10tlden çocuklar biner ek iş yaparım dedi bende gerek yok dedim 18bin vermeye dükkan aç pastane işini yap dedim kaynanamda yanımda al oğlum al sen ne karisiyosun sanane diyo hayırdır sana ne oluyor dedim karisiyim bana danisiyor tabiki karisicam karisamazsin diyo sen kendi işine bak dedi bende her lafa sazan gibi atlamazsan olmuyor dimi dedim sonra eşim ise gitti bana diyo aman almasın nörecek onu zaten yoruluyo işte dedim o zmn beni susturucana deseydinya bunları illa bana zıt dusuceksin oğlunun tarafını tutcan diye resmen iki yüzlülük ya 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence yoktur konu evlat olunca bütün anneler dayanamaz 

:⁠-⁠)
(1,094 puan) tarafından
Kendi fikrini söyler amenna ama kocama avradin lafını dinleme sen karışma diyemez
-Reklam-
0 oy
(3,088 puan) tarafından
Saç başa girmediğiniz kalmış Allahtan lafın altın da susmamışsın gereken cevabı vermişsin senin ne kadar hükmün varsa benimde kocamın üzerinde okadar hükmüm var deseydin 
(1,094 puan) tarafından
Evin hanımı ben oldumya tahti elinden gitti hüküm sahibinin ben olduğumu yediremiyo
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Var benim kaynana niye dersen ben Kürtçe  bilmiyorum oda Türkçe bilmiyor bu yüzden bana bir şey demez diyeceğini kendi kalkar yapar esimede ne söylerse eşim he der geçer takmaz yani fazla 
(1,094 puan) tarafından
Kız sen yine başka sehirdesin benim altımda oturuyo sabah 8de basliyo çağırmaya akşam bile ikide bı çağırıyor gel filmimi aç diyo kapandı televizyon diyo yarım saat evime cikiyim napıyon yukarda insene diyo kocamdan çok onunlayim
(23 puan) tarafından
Bizde ayrı şehirdeyiz biz İstanbuldayız onlar bitliste aslında iyi insanlarda uzak iyi ya
(23 puan) tarafından
Allah sabır versin canım
(1,094 puan) tarafından
Amin cnm ne kadar uzak o kdr iyi
(4,554 puan) tarafından
Kız benimde evim var üst katı ama yanında 5 elti olunca ben dilini anlamıyorum diye onlara söylüyor yaptırıyor ben yirtiyorum yani bende evime gidecem yakında
0 oy
(2,954 puan) tarafından
Atlayamaz cunku cevabini alcaginj cok iyi bilir.sen fenasin der bana.sana bisj soylenmez der.dillisim diyor.oh iyi yapiyorm diyorum bende.
(1,094 puan) tarafından
Aynen cevap vermeyince tepemize siciyorlar
0 oy
(539 puan) tarafından
Yozgatlimi kaynanan allah askina
(1,094 puan) tarafından
Yok bacım gayserili
(539 puan) tarafından
Bacim benim canim bir yandı daha onceden dedimki allahim nolur ya anasi olmasin ya babasi olmasin ya öksüz ya yetim olsun dedim  esimle tanistik bir hafta sonra babasi öldü kaynanada yasli çenesine vurdu bi tuvalete gitmedime karişmiyor ama tinliyormuyum hayir bosver salla yaw he he de
(1,094 puan) tarafından
Benimde ilk kaynanam çok fenaydı Allah tez zamanda ölmüslerine kavustursun aynı senin gibi diyodum eşim ya yetim ya kimsesiz olucak Allah sesimi duydu copsuz üzüm verdi birtek anası var oda eltiye gorumceye kayinbabaya yetiyor bı aşağı bı yukarı idare ediyoz
(539 puan) tarafından
Al benden de o kadar cnm esim tek çocuk baska kardeşi abiside yok o yuzden benimkide copsuz üzüm ama isteee yani işte
(1,094 puan) tarafından
İdare etcez artk napalim bazen diyom Allah'tan gorumce yok bide kiziyla birlik olurdu hergun görümce postu açardım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 376 göst.