+1 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (2,266 puan) tarafından
kızım 10 aylık ve benden başka hiç kimseye gitmiyor resmen bana yapışıyor, halası babanesi falan alınca ağlıyor, kucağımda iken onlara gülüyor falan ama kucaklarında asla gitmiyor, babasinda da ben olmadığım sürece duruyor ama beni görür görmez çırpınıyor kollarını açıyor bana gelmek için. insanlara nasıl alıştırabilirim ? halası bir gün 2 saatliğine falan bana bırak bana alışsın, seni görmediği sürece ağlamaz durur diyor ama bilemedim yaa 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sosyal alanlarda çok bulunmaya bak ben öyle yaptım gurbetteyim ben biliyorsun ama  dışarıda sosyal alanlarda bulundurdum 
(2,266 puan) tarafından
daha önce evet pek çıkmadık her şeyden uzak bir yerde yaşıyorduk , kızım 7 aylıkken falan taşındık ozaman neredeyse her gün parka götürürüm, parka gitmezsek halasina gideriz yada halası bize gelir , ama yok alisamiyor
-Reklam-
0 oy
(11,376 puan) tarafından
Benim kızımı anlatmışsın. Annemlere misafir geldim bir haftadır burnumdan geldi. Kimseyi istemiyor insan fördü mü ağlıyor odadan çıkayım ağlıyor tuvalette heryerde benimle. 15 aylık bu arada 6 aylıktan beri yabancılık çekiyoruz 
(2,266 puan) tarafından
valla yaa ben gidip da bir bardak su bile alamıyorum, bide bu sicakta öyle bir yapışıyor kii
0 oy
tarafından
Çok bır arada olduğunuz ev ıcınde bıle sürekli kucakta ılgı halınde olduğunuz ıcın oluyor 

Aynı ortamda bulunun uzaktan laf atın seslenin iş yaparken ama kendi kendine de kalsın bazen kı alıssın hep dıp dibe çok zorlar seni
(2,266 puan) tarafından
yani mutfak ta mama sandalyesinde oturtuyorum konuşa konuşa yemek yapıyorum falan ama onda da fazla durmuyor sıkılıp ağlamaya başlıyor, ne yapacağımı bilemiyorum artk yya:((
tarafından
Oyun gruplarına sık sık parklara çocuklu ortamlara sok canım hatta arkadaş komşu vs edın çocuklu görüşün çok faydası olur inan
(2,266 puan) tarafından
öyle yaparım canım teşekkür ederim
0 oy
(996 puan) tarafından
1.5 yaş hala öyle canım kimseye gitmez ama sokakta bebek arabasında uzaktan herkese çok iyi öpücük atar yiyecek uzatır el sallar yazık insanlar da seviyo sanıyor cilvelerine yanına yaklaşırlar ve puff ortalık savaş alanı. Tek çocuk olduğu için öyle olduğunu söylüyorlar fakat bana gelen giden de olur sürekli gördüğü insanlar, gene de alışmıyor mesafeli hep 
(2,266 puan) tarafından
aynı benim kızımı anlatmışsın vallaa herkese gülücükler saçıyor ama kimseye gitmiyor
0 oy
(687 puan) tarafından
Canım çok normal hiç kasma üzülme. Benim kız da öyleydi babasinda bile durmazdi şimdi iyi. Bırakma ağlatma bence sana ihtiyacı var her bebek aynı olmaz ki.cocuklae kendilerini korumayı bizden öğrenecekler.
(2,266 puan) tarafından
öyle canım, senin kızın kaç aylıkken düzeldi
(687 puan) tarafından
2 yaşında yeni düzeldi. Ama yine kimseye bırakmıyorum ben. Parka oyun alanlarına götürüyorum sık sık .Senin daha küçük çok normal. Dediğim gibi her çocuğun karakteri farklı. Birseyelre alışsın diye zorla ağlatarak bırakmak yanlış benim için. Ha sosyalleşmesi için birşeyler yapabilirsin.
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Halası haklı. Yoksa daha da düşkün olacak hiç ayrılmayacak oyuna da arkadaşlarına da adapte olamaz 

Kızım durur doğduğundan beri kalır babaannesınde 

Oğlum koliktı onu hiç ayırmadım kendimden çok düşkün oldu 6 aylık şimdi babaannesine 2.3 saat bırakıyorum 
(2,266 puan) tarafından
ayy bilemedim sürekli bana bırak siz gidin biraz gezin nefes alın diyor da bilmiyorum ya
(13,709 puan) tarafından
İmkanı firsata çevir ☺️
Ay sonu tatil düşünüyoruz ikisini de bırakacağım kayınvalideme kız zaten kalıyor da oğlan alişma sürecinde
(2,266 puan) tarafından
ayy ne güzel herkeste duran çocuk bir nimettir:)) iyi eğlenceler canım şimdiden
(13,709 puan) tarafından
Kızım  öyleymiş oğlan olunca anladım
Teşekkür ederim ☺️ ❤️
0 oy
tarafından
Bizde tam olarak böyleydik. Aşırı yabaniydi 10 aylığa kadar, şimdi yaz geldi. Düğün ortamlarına götürüyorum , her gün dışarı çıkarıyorum son 1 aydır düzelmiş durumda . Birde çocukla konuş anlamaz deme . Annecim ben buradayım kimseye vermiyorum seni , seninle eglenecekler vakit geçirecekler gibi cümleler kur
(2,266 puan) tarafından
böyle konuşmayı denemedim aslında deneyim bende bi , inşallah benimki de düzelir
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bir yaşından sonra düzelir canim benim kızımda öyleydi eve kimseyi sokmazdi ağlardı feryat figan.simdi peslerinden ağlıyor gitmesinler diye.ben çok gezdirirdim doğduğundan beri ama onla alkali değil sanırım.simdi 29 aylık hala bana düşkün ama birini görünce yanıma pek gelmez onlara satasir.gecici süreç merak etme 
(2,266 puan) tarafından
ay içimi rahatlattın ,ben nerede hata yaptım diye düşünüp duruyorum, inşallah benimki de düzelir . sence bi iki saatliğine halasinda bırakmak iyi bir fikir mı?
(2,546 puan) tarafından
Ben olsam birakmazdim canim .alışacak bide sürekli gitmek isteyecek falan bide onla ugrasirsin.emiyorsa eğer memeden de kaynaklı olabiliyor veya yanında yatiyorsan sürekli kucağına alıyorsan bunları bırakınca düzelecek.
0 oy
(693 puan) tarafından
Afedersin tuvalete gidemiyorum. 11 aylık 
(2,266 puan) tarafından
beni anlatmışsın :))
(693 puan) tarafından
Yak bı cigaraa:((
0 oy
(273 puan) tarafından
Benim ilk oğlum herkese giderdi tanımadığı insanda bile dururdu ama ikinci oglum 10 aylık benden başkasına gitmiyor beni gormediği sürece iyi ama beni görünce ağlamaya başlıyor
(2,266 puan) tarafından
benimki başkalarında beni görmediği halde de ortalığı yıkıyor
0 oy
(1 puan) tarafından
Çocuk büyütmek kolay değil
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Aç olduğu zaman bana çok yapışıyor. 1 yaşında. Bı de farklı ortamlarda iyice bana yapışıyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde baharyigitkara (127 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ...H&E... (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 173 göst.

408,404 soru

12,270,084 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...