0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar çok kötüyüm evimi tahta kurdu basmış uyuyamiyorum bebeğimde var biride yolda gelicek ya nasıl kurtulurum bu pislikten

4 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Pislik deme canım Allah yaratmış sonuçta onun yemi var içine girip çıkamıyorlar  raid'in
tarafından
Kız ne yemi evi sarmis gitmezler onlar kanla besleniyor bıktım pis tabi yavrum uyuyamiyor ben uyuyamiyorum eşim aynı sekil hayatı bize dar ettiler Allah kayın pederimden sorsun cunku o bizi bu eve soktu vala bebeğin yolda o da gelecek bu eve mi gelecek maddiyatta yok başka eve çıkayım
(1,207 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ben hamam böceği ile karıştırdım
tarafından
Hamam böceği olsa iyi onada şükür uyuzanbile şükür ama bu böceğe Allah'ım yardım et
-Reklam-
0 oy
tarafından

Komple eşyaları atıp evi komple ilaçlayıp yeni eşya yerleştirmek çözümü :angel: 

Allah yardımcın olsun inşallah 

tarafından
Eşim amelyat oldu çalışamıyor eşyada ikinci el almıştık ama şimdi eşyalar ev Allah'ım ne duruma düştük böyle ya :(((
tarafından
Yani başka çözümü varmıdır bilmiyorum ki, muhtardan destek almayı denesen
tarafından
Muhtar destek olur mu ki valla beni perişan etti eşimin babası başta olmak üzere sülalesi bıktım yeminle kendi çıkarı için sırf deposu var diye biz izmirdeydik ev tut daya dose gelelim dedik parayida gönderdik tuttu bu evi içine de dayidi döşedi şimdi çöp oldular inanmıyorum ya
tarafından
Yani muhtarınıza bağlı , biz bu seçimlerde muhtarı değiştirdik , adam 1 hafta içinde alt yapı getirdi ricamız üzerine , bayramda 1000 tane çocuk giydirdi , parklara kamera getirdi vs vs vs her denilene koşuyor Allah razı olsun. Ondan dolayı sizinki nasıl olur bilemem , illaki vardır dernekler falan destek çıkabilirler
tarafından
Valla ne yalan söyleyeyim aile sosyal yardıma bile başvurduk hicbirseyimiz olmamasına rağmen yardımı kabul etmediler muhtarlığa gitmedim İstanbul'da yeniyim 6 aydır gelmisim çocuk maaşı bile alamıyoruz bazı kaymakaar oturup paraları yiyor bazıları da hizmet ediyor o paralarla bu nasıl bilemem ama gitme ihtimalim olunca gidcem eşim ve çocuğumla ilgileniyorum amelyatli eşim kızımda 17 aylık
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Canim cozumu bütün eşyalar çöpe.bir ilaçlama yapılmalı .bende geçenlerde bı sayfada gördüm 
tarafından
Eşya ilaç ev hepsi para ben ne yapacağım ya eşim amelyat oldu çalışamıyor 4 altınım var onu da kira ve faturalar ödemek için bozdurduk :((((
(2,550 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum bizde yaşadık.eve para girmeyince hazirdan yiyip eriyip gitmesi .yoktan var etmemiz .çok şükür rabbim bugün öyle bir kapı açtı ki tam umudu kesmisken.yuce Rabbime içten bir duayla herşey oluyor.rabbim çocuklarımızın yüzü suyu hürmetine bereketi veriyor .Dün smali bir çocuğa azere bağış yaptım belki de o bebeğin hikmeti.rabbim bı kapı kapatır bin açar .düzelir canim korkma ben inandım sende inan .tahta kurulari için de bı bakinim canim yıl olmuş 2024 vardır bı hal çaresi
tarafından
Çok fena cogalmislar pisikolojik olarak çok fazla bitmiş durumdayım kayın pederime o kadar ofkeliyim ki bu zamana kadar hiçbir yardımını hiçbir şeye elini attığını görmedim elini cebine koymamistir hiçbir zaman çok ofkeliyim hayrın dokunmuyor bari zararinda dokunmasin diyor insan evim giriş kat hatta zemin kat böcekler siyah kara tıstanlar rutubet böcekleri karıncalar yani anlayacagin piskolojik olarak çok bozuldu piskolojim yatagimizda evimiz eşyalarımız eşim amelyatli amelyat olmamış olsaydı çalışır kazanırdı çıkardık başka eve yavaş yavaş eşya alırdık eşyaların çöp olmasına da çok üzüldüm çünkü biz o eşyaları almak için paraları biriktirdik ne emeklerle inan 3 tane elbise vardı 2 iç çamaşırın vardı 1 tayrimnvardi o şekilde hiç almadım onlarla idare ettim oyun yok demedim cocuguma kıyafet alamamistim 1 tane hastane çıkış kıyafeti vardı abim sağolsun o aldı eşim gitti canını fisine taktı o aldı o zamanlarda çok fedakarlık ettik o para çöp oldu ona da yanıyorum üstelik ikinci el aldık yazık oldu rabbim bir kpisini açıyor ama insanların gözü nazarı değiyor herkesin gözü bizde herkes biz kazanınca oo bunlar kazanıyor bunlar böyle hergun bizi konuşuyorlar bu eşimin akrabalarindan da bıktım gidip gelmem hiç ama hep eşim bahseder bunlar böyle demiş şöyle demiş diye bıktım yani gormedikleri halde gözleri değiyor gözleri cikacasilar
0 oy
(757 puan) tarafından
Spreyi var cnm raid etkili
tarafından
Kurtulurmuyum ki :((

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,269 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde DilrubaNuR (154 puan) tarafından soruldu
0 oy